Skadelighed af nikotin er på niveau med kaffe

e cigaretter vs kaffeUndersøgelser fra Royal Society for Public Health (RSPH) i England viser rystende resultater for befolkningens opfattelse af skadeligheden af nikotin. 9 ud af 10 tror at nikotin er yderst sundhedsskadeligt, men sandheden er, at nikotin er ca. lige så skadeligt som koffein. Det der er den brede misforståelse er at det er tilsatte kemikalier, samt udvinding af tjære og kulilte ved forbrænding af tobak, der er skadelig, og IKKE nikotinen.

Dette bunder i en stor misinformation blandt befolkningen, og leder til at e-cigaretter ofte bliver stillet i bås med almindelige cigaretter med tobak. Netop dette ligger til bund for at RSPH vil omdøbe e-cigaretter til ”Vaporizers” eller ”Nicotine Sticks”, for at sørge for at e-cigaretter ikke fejlagtigt bliver ved med at blive sat i bås med cigaretter. Derved vil den store forskel mellem de to ting fremgå tydeligere, så der ikke er noget at tage fejl af. Navnet ”e-cigaret” leder ifølge RSPH fejlagtigt tankerne hen på almindelige cigaretter, som e-cigaretten intet har med at gøre.

Alene i Storbritannien viser undersøgelser at 100.000 mennesker dør af rygning eller rygerelaterede følgesygdomme, hvilket er lige så meget som de 5 næste forebyggelige dødsårsager til sammen.

Ligesom at almindelige cigaretter er afgiftsbelagt, så vil RSPH arbejde mod at tvinge forhandlere af tobakscigaretter til også at føre nikotinalternativer, såsom e-cigaretter, så den brede befolkning vil blive mere præsenteret for et sundere valg end cigaretter.

E-cigaretter indeholder ikke de kemikalier som er i almindelige cigaretter, og som medfører bl.a. lungekræft og emfysem. Emfysem nært beslægtet med KOL, og er en lungelidelse der kan medføre nedsat lungefunktion, og dermed KOL.

Relaterede links:

Royal Society for Public Healths undersøgelse. Her kan du læse det hele med deres egne ord.

Daily Caller. Artikel på engelsk nyhedsmedie.

England er faneføreren inden for e-cigaretter

Tidligere har Public Health England gået forrest og bakket 100% op omkring brugen af e-cigaretter til rygestop. PHE er en ekspertspækket organisation under Storbritanniens regering, og varetager forskning inden for sundhed, og de har især de seneste år fokuseret meget på e-cigaretter og fundet mange lovende resultater.
Du kan læse hele indlægget om dette her.

E-damp fra E-Cigaretter er 95% mindre skadelige

Dette var konklusionen af en undersøgelse som det britiske sundhedsministerium udgav tidligere på året. Historien gik verdens medier rundt, da det igen kom bag på befolkningen at e-cigaretter ikke er i nærheden af at være så slemme som mange går rundt og tror. Tallene taler for sig selv, og understreger igen hvor forkert det er at sidestille e-cigaretter og e-damp med almindelige cigaretter. Der er kæmpe forskel, og det er tydeligt at mærke forskellen hvis du udskifter cigaretter med e-cigaretter.
Læs om den spændende undersøgelse her.

Hvad er en e-cigaret?

En e-cigaret er et alternativ til rygning, med henblik på helt at stoppe. Den fungerer ved at et batteri sender strøm gennem et varmelegeme, som er gennemvædet med såkaldt e-væske, evt. med nikotin, som derved fordampes. Ved at suge i mundstykket får brugeren følelsen af at ryge, men undgår alle de forfærdelige kemikalier som fremkommer ved rygning af almindelige tobakscigaretter. Nikotinstyrken kan langsomt trappes ned, og til sidst føre til et totalt stop.

Kan e-cigaretter hjælpe dig til at stoppe med at ryge?

E-Cigaretter kan ved første øjekast virke uoverskueligt, men fortvivl ikke. Det er meget nemt at bruge, og meget behageligt. Vi er hos Din eCigaret altid klar til at hjælpe og vejlede dig, og hvis du føler der er spørgsmål der er ubesvaret, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller på vores chat på hjemmesiden, og der vil sidde en klar til at besvare dine spørgsmål.

Kundeservicelinje: +45 7199 3492

E-mail: info@din-ecigaret.dk