Din-ecigaret.dk har et stort udvalg i smagsvarianter, for enhver e-cigaret nyder.

Vores rygevæske med nikotin er af højeste kvalitet og SGS-godkendte, hvilket er din garanti for en sikker og god smag til din e-cigaret.

 

RYGEVÆSKE FRA HOUSE OF LIQUID OG TRUE VAPOR

Vi fører mange forskellige top kvalitets mærker af rygevæske, blandt andet House Of Liquid og True Vapor.

House Of Liquid er en af de fineste kvalitet e væsker du kan finde på markedet og er produceret af de bedste råvarer, under de mest kontrollerede forhold man kan forestille sig. 

Ønsker man et lidt billigere alternativ, men stadig høj kvalitet tilbyder vi True Vapor. Her finder du, ud over et hav af eksotiske frugtvarianter, fem Premium varianter der virkelig udskiller sig i smag fra de mange billige rygevæsker man kan finde på markedet.

Både rygevæsker fra House Of Liquid og True Vapor lever op til alle nuværende godkendelser og normer.
Loven omkring regulering af e juice står for døren og begge mærker er opmærksomme og klar på dette, og vil selvfølgelig leve op til krav og reguleringer som der vil komme i forbindelse med kommende lovgivning. 

1 til 30 ud af 33

pr. side

Sorter efter: Sortering
DANISH TOBACCO PREMIUM QUALITY
(15)

DANISH TOBACCO PREMIUM QUALITY

35 kr
35

Hurtigt overblik

10 ml færdigblandet e-væske
Premium kvalitet
Bestseller
MENTHOL SENSATION PREMIUM QUALITY
(11)

MENTHOL SENSATION PREMIUM QUALITY

35 kr
35

Hurtigt overblik

Menthol Sensation


Super lækker frisk og forførende mentholsmag med en perfekt afbalanceret menthol, der hverken er for sød eller for bitter. Menthol Sensation er menthol udgaven af vores Premium Quality e-juice serie, som er kendetegnet ved kvalitetsejuice der sætter høje standarder for, hvordan e-væsken produceres og hvilke ingredienser der benyttes. Mentholsmagen er forfriskende og minder nærmest om et bolche i munden, uden at det bliver for sødt. Flere dampere, der normalt ikke er til mentholsmag falder for denne variant som et friskt pust og et lækkert alternativ til almindelige tobaksvarianter.


 


De gode alternativer:


Sundbygaard Menthol - Fantastisk mentholsmag fra danske Sundbygaard.
(Fås op til 18 mg)


Liqua Two Mints - Spearmint og pebermynte i lækker kombi.
(Fås op til 18mg)

VANDMELON
(7)

VANDMELON

25 kr
25

Hurtigt overblik


Frisk smag af moden vandmelon. Denne e juice fra True Vapor er en af vores bedst sælgende frugt varianter. Vandmelonen giver en meget frisk frugtsmag, som på samme tid er sød og lækker. Vi har testet alle vores e-juice på et forbrugerpanel, og responsen var meget positiv. Ord som, ”friskhed”, ”sol” og ”sommer” gik ofte igen, når vores testpersoner skulle beskrive smagen. Det har generelt været et problem for nogle af de billige e-juice mærker, at de har en kemisk smag, når man damper vandmelon. Det er ikke tilfældet med e-juice fra True Vapor. Her bliver der kun brugt naturlige ekstrakter, og ikke kemiske sammensætninger.


 

BANAN
(4)

BANAN

25 kr
25

Hurtigt overblik


Er du vild med bananasplit? Denne banan e-juice smager af en mellemting mellem bananasplit og skumbananer.

JORDBÆR
(7)

JORDBÆR

25 kr
25

Hurtigt overblik


Hvis du elsker friske jordbær, vil du elske smagen af denne e juice. Frisk, sød og sommerlig med ekstrakt fra rigtige jordbær. Kan man lide sol, sommer og friske jordbær, vil man elske denne e væske. Væsken kan fint bruges hele dagen, uden man bliver træt af smagen. True Vapors jordbær e-juice kommer meget tæt på smagen af rigtige jordbær, hvilket skyldes den naturlige ekstrakt. Såfremt du har prøvet alternative e-juice mærker, ved du sikkert, at selvom der står jordbær, kan de smage kemisk. Dette skyldes udelukkende at mange billige smage er kemisk sammensat og ikke naturligt. 

BROMBÆR
(1)

BROMBÆR

25 kr
25

Hurtigt overblik


Prøv denne friske smag brombær, som er lækker rund og naturlig i smagen. Hvis du kan lide smagen af dejlige friske brombær, vil du helt sikkert synes godt om denne smag. Denne e-juice har en utrolig naturlig smag, som du ikke finder mange andre steder. Grunden til dette er, at vores e-juice udelukkende er skabt ved brug af naturlige brombær ekstrakter, som er udvundet fra rigtige brombær. Dette gør en stor forskel, når man skal skabe en naturtro smag. Mens andre e-juice producenter bruger kemiske sammensætninger til at skabe frugtsmage, bruger True Vapor kun naturlige ekstrakter.


Du kan nemt smage kvalitetsforskellen. Hos True Vapor bliver der aldrig gået på kompromis med de gode råvarer. Alle e-juice er gennemtestet og lever op til alle krav. Skandinaviske True Vapor har virkelig formået at skabe en serie af e-juice, som giver en smagsmæssig forskel, sammenlignet med mange andre. Denne smagsforskel opnås ved ikke at gå på kompromis med de råvarer som e-juicen produceres af. Så hvis du kunne tænke dig at prøve en lækker frisk smag af brombær, bør du helt sikkert prøve denne nye variant.

COLA
(5)

COLA

25 kr
25

Hurtigt overblik

AUTENTISK COLASMAG


Kan du godt lide cola, vil du synes godt om denne e-juice. Ekstrakt fra Colanødder giver en autentisk smagsoplevelse af rigtig cola. Colasmagen er en lækker forfriskende smag, som man kan bruge i sin e-cigaret hele dagen. Så hvis du elsker smagen af original cola, vil du helt sikkert elske denne lækre e-juice fra True Vapor.


 


Der findes mange forskellige kvaliteter af e-juice på markedet. Mange blander kemiske stoffer sammen, som du får lov at inhalere. Hos True Vapor får du en 100% naturlig e-juice, som er garanteret markedets bedste kvalitet. True Vapor fokuserer på at levere naturlige kvalitetsprodukter. Når du bestiller e-juice fra os, er du sikker på at få en lækker e-juice, som kun er tilsat naturlige ingredienser. Med True Vapor e-juice, kan du virkelig smage at e-juicen er lavet af naturlig ekstrakt fra colanødder. Er man til vanilje cola, kan man med fordel blande lidt vanilje e-juice i clearomizeren sammen med cola. Når man damper denne e-juice, vil man altid efterlades med trangen til et sug mere.

KAFFE
(5)

KAFFE

25 kr
25

Hurtigt overblik

FYLDIG KAFFE


Den dejlige kaffe smag forbliver en hverdagskending. Nu kan du tilfredsstille din rygetrang og få en dejlig oplevelse af kaffe. 


Kaffe er for mange personer uundværligt. Når du ikke har tid til en kop kaffe, kan du nyde smagen af kaffe fra e-cigaretten. Smagen leder tankerne hen på friskbrygget kaffe og dets aromatiske fyldighed. Den uovertrufne smag kommer fra ekstrakt af kaffebønner, hvilket giver den absolut bedste kaffesmag. Dette er en e-juice, man som kaffeelsker ikke må undvære.


Ved at vælge en e-juice fra True Vapor, kan du være helt sikker på at få markedets bedste kvalitet. True Vapor går ikke på kompromis med kvalitet. Alle deres e-juice er lavet af 100% naturlige ekstrakter, hvilket sikrer den absolut bedste smag. Andre billigere e-juice er lavet af kemiske sammensætninger. Vi har valgt at forhandle True Vapor, for at du som kunde kan være sikker på at få markeds bedste kvalitet, hver gang du damper.

ÆBLE
(5)

ÆBLE

25 kr
25

Hurtigt overblik


Vores æble e-juice er vores absolutte bestseller, når det gælder e-væske med frugtsmag. Denne smag har været utrolig populær, lige siden vi startede med at forhandle den. E-juicen giver dig en dejlig original smagsoplevelse af æble. Du får en dejlig væske, som er lavet af høj kvalitet på ekstrakt fra rigtige æbler. 

TOBACCO/MINT MIX
(1)

TOBACCO/MINT MIX

25 kr
25

Hurtigt overblik

FANTASTISK MIX


Tobak og mint mixet giver en blød tobakssmag med et strejf af frisk mint. Denne e-juice er for dem som ønsker at kombinere smagen af tobak med et touch af mint. Den gode tobakssmag er i højsædet tilført et frisk pust. Både tobakssmagen og mintsmagen, er skabt af naturlige ekstrakter fra tobak og mint blade. Dette sikrer dig en original smag, som ikke smager kunstigt eller kemisk. 

ORIGINAL TOBACCO
(7)

ORIGINAL TOBACCO

25 kr
25

Hurtigt overblik


Klassisk tobakssmag fra True Vapor. Original Tobacco har en fyldig smag af god klassisk tobak. Smagen har en ganske autentisk og giver en dejlig fyldig dampudvikling. Dette er med til at give følesen af at ryge en rigtig cigaret. Ønsker du en god solid tobakssmag, vil Original Tobacco helt sikkert være et godt valg for dig.


 

BRIGHT TOBACCO
(1)

BRIGHT TOBACCO

25 kr
25

Hurtigt overblik

RUND TOBAKSSMAG


Bright Tobacco er kendt for sin friske og behageligt runde tobakssmag. Et godt valg hvis du ønsker en mild tobakssmag. Bright Tobacco er et populært valg blandt e-cigaret dampere og i særdeleshed også hos piberygerne, der ønsker en mere kompleks tobaksmag. Smagen er kendt for sin runde friske smag, med en behagelig mild smag af tobak. Al smag er udvundet af ekstrakt fra rigtige tobaksblade. Dette betyder at du vil opleve smagen af rigtig tobak, når du damper denne e-juice, og slipper for den kemiske eftersmag, som nogle e-juice giver.


 


Er din nikotinstyrke ikke tilgængelig - Prøv:


Original Tobacco Fyldig tobakssmag der stadig er blid og rund.

MINT
(5)

MINT

25 kr
25

Hurtigt overblik

Den friske mintsmag giver frisk mund og minder overraskende meget om mintpastiller og mild mynte. Mint er for dig som er vild med mintpastil smagen. Fyldigheden er mere afdæmpet i denne e-juice, i forhold til vores menthol e-juice. Dampen forlader din mund med en friskhed af mynte, uden at være overvældende. Dette er en e-juice man kan dampe på hele dagen, uden at blive træt af den. Mange af vores kunder synes at den smager ligesom Menthos pastiller.


Med True Vapors e-juice er du garanteret markedets højeste kvalitet. Du kan være helt sikker på, at du ryger den bedst mulige kvalitet hos os. True Vapor er et e-juice mærke, som er 100% dedikeret til at levere kun det bedste.


 

MENTHOL
(3)

MENTHOL

25 kr
25

Hurtigt overblik

Menthol - E-Juice klar til brug


Den friske menthol smag tilfredsstiller din rygetrang og minder utroligt meget om menthol cigaretter. Mentol e-juice er et oplagt valg til dig der normalt ryger menthol cigaretter, men bruges også af mange til at blande op med andre smagsvarianter. Det giver et frisk pift og i mange tilfælde en lækker smagsoplevelse. True Vapor e-juice er af høj kvalitets med naturlig aroma og produceret ud fra skandinaviske dyder og principper.


 


Gode alternativer med menthol


Menthol Dekang - Meget lig True Vapors menthol i smagen, men lidt tykkere og fyldigere damp.


Menthol Sensation - Noget kraftigere mentholsmag, og en af vores kunders favoritter.


 

ROYAL TOBACCO
(4)

ROYAL TOBACCO

25 kr
25

Hurtigt overblik


Dette er en e-juice klassiker fra True Vapor som har gjort sig yderst populær i serien af tobakker. Du får en original tobakssmag, som giver en nær følelse af at ryge en rigtig cigaret. Royal Tobacco er skabt ved at bruge naturlig ekstrakt fra rigtige tobaksblade, hvilket giver en meget original smagsoplevelse. Er du til tobak, er denne smagsvariant anbefalelsesværdig. Alle e-juice fra True Vapor er kvalitetstestet og lever op til høje krav om sikkerhed. True Vapor vedstår, at de ikke bruger aldrig kunstige ingredienser, som andre billige e-juice producenter.


 


 

PIRAT LAKRIDS (SALMIAK)
(12)

PIRAT LAKRIDS (SALMIAK)

25 kr
25

Hurtigt overblik


Pirate Licorice er det nyeste skud på stammen fra True Vapor, og vi er glade for endelig at kunne præsentere en rigtig lækker salmiak lakrids. Ønsker du smagen af rigtig salmiak lakrids vil du ikke blive skuffet. Er du vild med lakrids, har du måske allerede prøvet den almindelige lakrids fra True Vapor, der er sød og mild. Pirate Licorice adskiller sig markant fra denne. Her får du en kraftig lakridssmag med salmiak/salt, der nærmer sig smagen af ”Piratos”. 


True Vapor har længe arbejdet og testet denne smag for at ramme præcis den gode smagfulde danske lakrtids som vore kunder efterspørger. Vi har sikret en perfekt sammensætning af lakrids og salmiak. Pirate Licorice giver en super dampoplevelse. Prøv den og du vil elske den, vi garanterer. På grund af den fyldige lakridssmag er den rigtig lækker at bruge til at give din almindelige favoritsmag et nyt pust. Det klæder de fleste smage hvis du blander en smule lakrids i. 

ENERGI
(9)

ENERGI

25 kr
25

Hurtigt overblik


Smagen af Energi Drik er meget efterspurgt. Her fås den originale smag af energidrik som du kender den. Frisk, sød og igangsættende. En smag der ikke er til at få nok af!


 

VANILJE
(3)

VANILJE

25 kr
25

Hurtigt overblik

BLØD VANILJESMAG


Denne smag har en blid og lækker vaniljesmag som giver fornemmelsen af sommer og vaniljeis. Her opleves virkelig smagen af rigtig vanilje. Vanilje er en spændende og lidt anderledes smagsvariant, som rigtig mange elsker ubetinget.


Flere kunder bruger vanilje som et supplement til vores andre smagsvarianter. Det giver ofte et spændende resultat når vanilje blandes med en anden e-væske. Smag til og få præcis den kombination der falder bedst i smag.


Smagen er udvundet af naturlig vaniljeekstrakt og er ikke kunstigt skabt. Dette er en af de store forskelle på True Vapors e-juice, sammenlignet med mange konkurrenter. Ved at dampe True Vapors e-juice, kan du altid være 100% sikker på at du damper den bedste kvalitet på markedet. Din e-juice altid er lavet af naturlige ekstrakter, under sterile forhold, hvilket sikrer en god original smag.


  


 

CHOKOLADE
(2)

CHOKOLADE

25 kr
25

Hurtigt overblik


Rund, fyldig og meget velsmagende chokolade, blandet med et strejf af vanilje. Smagen af varm kakao. Smagen til alle chokolade elskere. Denne e-juice er perfekt til dig, som har hang til søde sager og godt kan lide en rund, fyldig og sød chokolade. Smagen er udvundet af ekstrakt fra rigtige kakaobønner, hvilket giver e-juicen en næsten perfekt gengivelse af rigtig chokolade, når dampen forlader din e-cigaret. Du vil opleve en mild og rund smag af chokolade.


Når du smager denne damp, vil du ikke være i tvivl om kvaliteten af denne e-juice. True Vapor udvinder alle deres smage, ved at bruge naturlige ekstrakter. Med denne chokolade smag, kan du tydeligt smage at du damper en kvalitets e-juice, bygget på ekstrakten af kakaobønner. Chokoladesmagen fra True Vapor har været under udvikling i lang tid, hvor der er testet forskellige kakaobønner, for at finde frem til den bedste smag. Vi synes nu, at smagen er meget tæt på perfekt. Hvis du kan lide chokolade, bør du helt bestemt prøve denne smag.

FERSKEN
(8)

FERSKEN

25 kr
25

Hurtigt overblik


Skøn og forfriskende ferskensmag. E-juicen er lavet af naturlige fersken ekstrakter, hvilket sikrer en autentisk smag af rigtig fersken. Fersken er ofte beskrevet som en god velsmagene frugtvæske, der kan benyttes hele dagen, uden at man bliver træt af smagen.

BLÅBÆR
(7)

BLÅBÆR

25 kr
25

Hurtigt overblik

BLÅBÆR E-JUICE 10 ML


Denne e-væske er som en eksplosion af blåbær, der udfolder sig hurtigt i munden. E-væsken er én af de mest potente indenfor frugtsmagene og den anbefales derfor primært til dig, der elsker en god kraftig smag. 

FRUGT MIX
(5)

FRUGT MIX

25 kr
25

Hurtigt overblik


Er du til en god blanding af de bedste frugter, så er denne e-væske måske noget for dig. Til at producere denne e-juice er der blevet brugt naturlige ekstrakter, hvilket giver en meget naturlig smag.


 

KOKOS
(3)

KOKOS

25 kr
25

Hurtigt overblik


Kokos juicen har en fyldig rund smag, der bl.a. fungerer godt til at blande sammen med tobaksvarianter. Mange bruger den netop til at blande op med deres favorit tobakssmag, da det giver et frisk og sødligt pift. Smagen kan naturligvis også nydes rent, uden at blandes op. Det er bestemt en lækker smag, som er værd at prøve.

KIRSEBÆR
(4)

KIRSEBÆR

25 kr
25

Hurtigt overblik

SØDE KIRSEBÆR


Kirsebær har en afbalanceret sødme (ikke for sød!) og passer perfekt til dampning.  Kirsebærsmagen i din e-cigaret hele dagen, uden den bliver kvalm, hvilket ofte kan være problemet med kraftige og syntetiske kirsebær e-væsker. True Vapor har virkelig formået at udvikle en kirsebærsmag, som minder rigtig meget om den rigtige smag.


 

CAPPUCCINO
(7)

CAPPUCCINO

25 kr
25

Hurtigt overblik


Vi er glade for at kunne præsentere True Vapors Cappuccino e juice, som vi mener er markedets bedste Cappuccino smag. Her får du den velkendte søde smag af en god kop kaffe med et strejf af chokolade. Smagen af cappuccino er en sikker favorit her på redaktionen, men du skal kunne lide det lidt sødt hvis denne variant skal falde i din smag.


 

MOJITO
(4)

MOJITO

25 kr
25

Hurtigt overblik

VELSMAGENDE COCKTAIL


Oplev den velkendte smag af mojito. Er du til eksotiske drinks, så er denne e-juice et ”must try”. Her kombineres de klassiske mojitoingridienser i en alletiders dampvæske, der smager frisk og godt.  


 

PINA COLADA
(2)

PINA COLADA

25 kr
25

Hurtigt overblik

LEGENDARISK DRINK


E juice med smagen af Piña Colada. Dette er en frisk og sød e væske, som du bør prøve hvis du er på udkig efter en spændende anderledes variant. Piña Colada er en lækker eksotisk drink fra Puerto Rico i Caribien. Det siges at Piña Colada blev opfundet af den puertoricanske pirat Roberto Cofresí, som gav sine medpirater drikken for at ophøje deres moral. Men da Cofresí gik bort i 1825, gik der over 100 år før drikken virkelig blev kendt. I 1950erne blev drinken igen skabt på Puerto Rico og spredte sig hurtigt ud i hele verden. Især USA tog drinken til sig hurtigt. Siden dengang har Piña Colada været en klassiker, som rigtig mange elsker. E-juicen er hurtigt blevet en favorit blandt mange. Især pigerne i vores testpanel var helt tossede med smagen, og har brugt den siden de prøvede den første gang.

HINDBÆR
(1)

HINDBÆR

25 kr
25

Hurtigt overblik


Hvis du elsker hindbær, bør du prøve denne smag som egner sig fint til at dampe rent. Smagen egner sig også godt kombineret med andre smagsvarianter. Kun fantasien sætter grænser.

CHAMPAGNE ÆBLE
(10)

CHAMPAGNE ÆBLE

25 kr
25

Hurtigt overblik


Frisk æblesmag blandet med Champagne er på en gang sød og frisk. Denne smag er på rekordtid blevet en publikumsfavorit. Æble e-juicen er en klassiker, som har været rigtig populær de sidste par år. Hvis du kan lide æble, vil du helt sikkert også elske denne som er spædet op med champagne. E-juicen har har fået rigtig mange positive tilbagemeldinge, så måske er den også noget for dig?


 

ANANAS
(4)

ANANAS

25 kr
25

Hurtigt overblik


Her får du smagen lækker sød ananas. E-juicen er baseret på naturlige ekstrakter fra rigtige ananas, hvilket virkelig kan smages når du damper denne e-juice.

 

RYGEVÆSKE - HOUSE OF LIQUID
 

El Toro Serien er den mest autentiske tobakssmag du finder på markedet. Dette skyldes de anvendte råvarer og fremstillingsproceduren. Kun de bedste økologiske tobaksblade fra kendte tobaksproducerende lande som Cuba udvælges specifikt til hver enkelt smag. Det tager ca. 30 dage at fremstille hver El Toro. Fremstillingsprocessen er et traditionelt ”cold-steep” af tobaksbladene. Ved at udvinde smagen uden at varme det op, hvilket ellers er hurtigere, beholder man den blide, naturlige, rene og autentiske smag og aroma. Der anvendes 2-trins, 5 mikron filtrering der resulterer i en krystalklar væske. Den ekstraordinære kvalitet og renhed, giver dig den optimale damp og ekstrem smagsoplevelse.

Premium Organic Serien af rygevæsker tilbyder dig fantastiske gennemarbejdede frugt- og mentholsmage, udviklet på naturlige råvarer. Ligesom med El Toro benyttes der her kun de allerbedste råvarer. Smagen er i højsædet og der bliver ikke gået på kompromis i nogen af fremstillingens processer. 

HOUSE OF LIQUID KERNEKOMPETANCER
House of Liquid er kendt for deres potente naturlige tobak e væsker. Havana, Virginia, Oriental og andre klassiske tobakssorter benyttes til at skabe en unik og smagsrig tobaksvæske. Resultatet er en førsteklasses e-juice uden sammenligning.

House of Liquid fremstiller alle deres e-juice i England og indkøber udelukkende ingredienser fra nøje udvalgte europæiske leverandører.

House of Liquid benytter IKKE kunstige aromaer og, for så vidt muligt, benyttes kun de absolut bedste økologiske råvarer.

Tobaksvæskerne er produceret på et såkaldt Steep – et udtræk fra rigtige tobaksblade. Det tager typisk en måned at udvinde tobakssmagen og filtrere e væskerne ned til 5 mikron (farmaceutisk filtrerings niveau). Frugtvarianterne fremstilles på et kraftigt koncentrat, som er økologisk og 100% naturligt - uden kunstige smagsaromaer. Det giver en autentisk oplevelse og en virkelighedstro smag når e-væsken dampes. 

RYGEVÆSKE FRA HOUSE OF LIQUID ER INDDELT I 3 KATEGROIER
 

1: LAV SLIDTAGE PÅ COIL
EGNET TIL ALT UDSTYR
Anbefalet udstyr (Velegnet til kategori 1 & tildels 2)

Clearomizer: Aspire CE5. Pris: 45 kr.
Batteritype: Alle – variabel volt en fordel.
Eksempel: EVOD Twist. Pris: 179 kr. 

2: MEDIUM SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL BEDRE UDSTYR
. 
Anbefalet udstyr (Velegnet til kategori 1, 2 & tildels 3)
Clearomizer: Aspire Nautilus. Pris: 199 kr. 

Batteritype: Variabel volt. Eksempel:  Innokin iTaste VV4. Pris: 289 kr.

3: HÅRD SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL GODT UDSTYR
Anbefalet udstyr (Velegnet til kategori 1, 2 & 3)
Clearomizer: Aspire Atlantis. Pris: 289 kr.

Batteritype: Variabel volt. Eksempel: iStick 30W. Pris 349 kr. (læs om Eleaf iStick her)

Under hvert House of Liquid produkt fremgår, hvilken af de 3 kategorier e-juicen tilhører.

Den primære årsag til at House of Liquid inddeler deres e-juice i kategorier er, at der er meget forskel på hvor ”hård” e-juicen er ved coilen. Da vi har at gøre med 100% naturlige produkter efterlader især de kraftige tobakker, en hårdere slidtage på coilen. Der må påregnes udskiftning af coil oftere ved brug af væsker i kategori 2 og 3, mens kategori 1 efterlader normal slidtage.

House Of Liquid PG/VG blandingsforhold er 60%PG og 40% VG. 

RYGEVÆSKE FRA TRUE VAPOR

True Vapor startede produktionen tilbage i 2012 hvor din-ecigaret.dk som de allerførste, kunne præsentere deres sortiment af super lækre rygevæsker. True Vapor er hurtigt blevet kendt i Skandinavien som et kvalitetsmærke til en rigtig fornuftig pris. 

Succesen skyldes blandt andet, at der i fremstillingen af de forskellige smagsvarianter er blevet lyttet til de skandinaviske kunder. I True Vapors Premium serie ses det direkte i navn og logo på de fem Premium varianter. Dansk Tobak, Norsk Tobak, Islandsk Tobak, Svensk Tobak og Menthol Sensation. Sidstnævnte har det findske flag som logo/visuelt kendetegn.

Udover Premium serien byder True Vapor også på en klassisk serie der nu tæller 32 forskellige smagsvarianter. Her finder du flere tobaks og menthol e-juice varianter, men især frugtsmage, drikkesmage og de mere søde smage er meget populære blandt de nordiske dampere.

 

MEST POPULÆRE RYGEVÆSKE

Dansk Tobak (Danish Tobacco) er klart vores mest populære smagsvariant. For mange danske nybegyndere har det sikkert meget med navnet at gøre, men navnet er heller ikke tilfældigt. Det er netop en smag der er udvalgt specielt til de danske dampere og vi ser derfor også at den bliver genbestilt gang på gang. Dette må ses som en blåstempling. Så hvis du ikke har prøvet Danish Tobacco og gerne vil prøve en god kraftig og let sødlig tobakssmag så er det bestemt noget vi vil anbefale.

Dansk Tobak er stærkt efterfulgt af Menthol Sensation. Utroligt mange dampere der i deres rygertid har forsvoret menthol cigaretter finder ud af at det er en helt anden sag når man damper. Menthol Sensation er et friskt pust. Smagen af menthol er kraftig og du får den kølende oplevelse som du måske kender fra andre Triple Menthol eller Ice Menthol rygevæsker.

 

RYGEVÆSKE MED NIKOTIN

Vores rygevæsker kommer fra de største producenter af rygevæske, Hangsen og House of Liquid. Alle vores væsker bliver produceret af højeste kvalitet, som sikrer dig at alle vores væsker, rent faktisk smager af det du bestiller. Ydermere er vores rygevæske SGS-godkendte hvilket ligeledes er med til, at sikre dig en rygevæske af højeste kvalitet, og uden tvivlsomme tilsætningsstoffer. Vores højeste prioritet er at kunne tilbyde dig e cigaret væske som du kan føle dig tryg ved at dampe. 

Vores udvalg bygger på de gennemtestede smagsvarianter, som vores kunder elsker! Så uanset om du er til den klassiske tobakssmag eller måske din yndlingsfrugt, så sikrer vores store udvalg af rygevæsker, at vi har noget for enhver smag. Alle smagsvarianter kan vælges i forskellige nikotinstyrker. Læs vores blog om e juice med nikotin hvis du vil have mere info. 

True Vapor rygevæsker er som udgangspunkt en blanding af 80% propylenglycol (PG) og 20% vegatabilsk glycerin (VG). Det giver dig en god og fyldig damp, men samtidig kan du mærke det halskrads, som du kender fra normale cigaretter. Denne blanding er foretrukket af mange, da den hjælper til et røgfrit liv.
True Vapor Premium Serien har et blandingsforhold på 65%PG/35%VG, hvilket giver en mere fyldig dampoplevelse. 
PG/VG for House Of Liquid væskerne er 60%PG og 40%VG. 

Skulle du ønske en smag vi ikke har vi vores udvalg, så kontakt vores kundeservice med dit forslag, og så skal vi se om vi ikke kan få netop den smag du ønsker.

Alle rygevæsker med og uden nikotin indeholder 10 ml pr. flaske.