Din-ecigaret.dk har et stort udvalg i smagsvarianter, for enhver e-cigaret nyder.

Vores rygevæske med nikotin er af højeste kvalitet og SGS-godkendte, hvilket er din garanti for en sikker og god smag til din e-cigaret.

 

RYGEVÆSKE FRA HOUSE OF LIQUID OG TRUE VAPOR

Vi fører mange forskellige top kvalitets mærker af rygevæske, blandt andet House Of Liquid og True Vapor.

House Of Liquid er en af de fineste kvalitet e væsker du kan finde på markedet og er produceret af de bedste råvarer, under de mest kontrollerede forhold man kan forestille sig. 

Ønsker man et lidt billigere alternativ, men stadig høj kvalitet tilbyder vi True Vapor. Her finder du, ud over et hav af eksotiske frugtvarianter, fem Premium varianter der virkelig udskiller sig i smag fra de mange billige rygevæsker man kan finde på markedet.

Både rygevæsker fra House Of Liquid og True Vapor lever op til alle nuværende godkendelser og normer.
Loven omkring regulering af e juice står for døren og begge mærker er opmærksomme og klar på dette, og vil selvfølgelig leve op til krav og reguleringer som der vil komme i forbindelse med kommende lovgivning. 

33 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

33 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

 

RYGEVÆSKE - HOUSE OF LIQUID
 

El Toro Serien er den mest autentiske tobakssmag du finder på markedet. Dette skyldes de anvendte råvarer og fremstillingsproceduren. Kun de bedste økologiske tobaksblade fra kendte tobaksproducerende lande som Cuba udvælges specifikt til hver enkelt smag. Det tager ca. 30 dage at fremstille hver El Toro. Fremstillingsprocessen er et traditionelt ”cold-steep” af tobaksbladene. Ved at udvinde smagen uden at varme det op, hvilket ellers er hurtigere, beholder man den blide, naturlige, rene og autentiske smag og aroma. Der anvendes 2-trins, 5 mikron filtrering der resulterer i en krystalklar væske. Den ekstraordinære kvalitet og renhed, giver dig den optimale damp og ekstrem smagsoplevelse.

Premium Organic Serien af rygevæsker tilbyder dig fantastiske gennemarbejdede frugt- og mentholsmage, udviklet på naturlige råvarer. Ligesom med El Toro benyttes der her kun de allerbedste råvarer. Smagen er i højsædet og der bliver ikke gået på kompromis i nogen af fremstillingens processer. 

HOUSE OF LIQUID KERNEKOMPETANCER
House of Liquid er kendt for deres potente naturlige tobak e væsker. Havana, Virginia, Oriental og andre klassiske tobakssorter benyttes til at skabe en unik og smagsrig tobaksvæske. Resultatet er en førsteklasses e-juice uden sammenligning.

House of Liquid fremstiller alle deres e-juice i England og indkøber udelukkende ingredienser fra nøje udvalgte europæiske leverandører.

House of Liquid benytter IKKE kunstige aromaer og, for så vidt muligt, benyttes kun de absolut bedste økologiske råvarer.

Tobaksvæskerne er produceret på et såkaldt Steep – et udtræk fra rigtige tobaksblade. Det tager typisk en måned at udvinde tobakssmagen og filtrere e væskerne ned til 5 mikron (farmaceutisk filtrerings niveau). Frugtvarianterne fremstilles på et kraftigt koncentrat, som er økologisk og 100% naturligt - uden kunstige smagsaromaer. Det giver en autentisk oplevelse og en virkelighedstro smag når e-væsken dampes. 

RYGEVÆSKE FRA HOUSE OF LIQUID ER INDDELT I 3 KATEGROIER
 

1: LAV SLIDTAGE PÅ COIL
EGNET TIL ALT UDSTYR
Anbefalet udstyr (Velegnet til kategori 1 & tildels 2)

Clearomizer: Aspire CE5. Pris: 45 kr.
Batteritype: Alle – variabel volt en fordel.
Eksempel: EVOD Twist. Pris: 179 kr. 

2: MEDIUM SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL BEDRE UDSTYR
. 
Anbefalet udstyr (Velegnet til kategori 1, 2 & tildels 3)
Clearomizer: Aspire Nautilus. Pris: 199 kr. 

Batteritype: Variabel volt. Eksempel:  Innokin iTaste VV4. Pris: 289 kr.

3: HÅRD SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL GODT UDSTYR
Anbefalet udstyr (Velegnet til kategori 1, 2 & 3)
Clearomizer: Aspire Atlantis. Pris: 289 kr.

Batteritype: Variabel volt. Eksempel: iStick 30W. Pris 349 kr. (læs om Eleaf iStick her)

Under hvert House of Liquid produkt fremgår, hvilken af de 3 kategorier e-juicen tilhører.

Den primære årsag til at House of Liquid inddeler deres e-juice i kategorier er, at der er meget forskel på hvor ”hård” e-juicen er ved coilen. Da vi har at gøre med 100% naturlige produkter efterlader især de kraftige tobakker, en hårdere slidtage på coilen. Der må påregnes udskiftning af coil oftere ved brug af væsker i kategori 2 og 3, mens kategori 1 efterlader normal slidtage.

House Of Liquid PG/VG blandingsforhold er 60%PG og 40% VG. 

RYGEVÆSKE FRA TRUE VAPOR

True Vapor startede produktionen tilbage i 2012 hvor din-ecigaret.dk som de allerførste, kunne præsentere deres sortiment af super lækre rygevæsker. True Vapor er hurtigt blevet kendt i Skandinavien som et kvalitetsmærke til en rigtig fornuftig pris. 

Succesen skyldes blandt andet, at der i fremstillingen af de forskellige smagsvarianter er blevet lyttet til de skandinaviske kunder. I True Vapors Premium serie ses det direkte i navn og logo på de fem Premium varianter. Dansk Tobak, Norsk Tobak, Islandsk Tobak, Svensk Tobak og Menthol Sensation. Sidstnævnte har det findske flag som logo/visuelt kendetegn.

Udover Premium serien byder True Vapor også på en klassisk serie der nu tæller 32 forskellige smagsvarianter. Her finder du flere tobaks og menthol e-juice varianter, men især frugtsmage, drikkesmage og de mere søde smage er meget populære blandt de nordiske dampere.

 

MEST POPULÆRE RYGEVÆSKE

Dansk Tobak (Danish Tobacco) er klart vores mest populære smagsvariant. For mange danske nybegyndere har det sikkert meget med navnet at gøre, men navnet er heller ikke tilfældigt. Det er netop en smag der er udvalgt specielt til de danske dampere og vi ser derfor også at den bliver genbestilt gang på gang. Dette må ses som en blåstempling. Så hvis du ikke har prøvet Danish Tobacco og gerne vil prøve en god kraftig og let sødlig tobakssmag så er det bestemt noget vi vil anbefale.

Dansk Tobak er stærkt efterfulgt af Menthol Sensation. Utroligt mange dampere der i deres rygertid har forsvoret menthol cigaretter finder ud af at det er en helt anden sag når man damper. Menthol Sensation er et friskt pust. Smagen af menthol er kraftig og du får den kølende oplevelse som du måske kender fra andre Triple Menthol eller Ice Menthol rygevæsker.

 

RYGEVÆSKE MED NIKOTIN

Vores rygevæsker kommer fra de største producenter af rygevæske, Hangsen og House of Liquid. Alle vores væsker bliver produceret af højeste kvalitet, som sikrer dig at alle vores væsker, rent faktisk smager af det du bestiller. Ydermere er vores rygevæske SGS-godkendte hvilket ligeledes er med til, at sikre dig en rygevæske af højeste kvalitet, og uden tvivlsomme tilsætningsstoffer. Vores højeste prioritet er at kunne tilbyde dig e cigaret væske som du kan føle dig tryg ved at dampe. 

Vores udvalg bygger på de gennemtestede smagsvarianter, som vores kunder elsker! Så uanset om du er til den klassiske tobakssmag eller måske din yndlingsfrugt, så sikrer vores store udvalg af rygevæsker, at vi har noget for enhver smag. Alle smagsvarianter kan vælges i forskellige nikotinstyrker. Læs vores blog om e juice med nikotin hvis du vil have mere info. 

True Vapor rygevæsker er som udgangspunkt en blanding af 80% propylenglycol (PG) og 20% vegatabilsk glycerin (VG). Det giver dig en god og fyldig damp, men samtidig kan du mærke det halskrads, som du kender fra normale cigaretter. Denne blanding er foretrukket af mange, da den hjælper til et røgfrit liv.
True Vapor Premium Serien har et blandingsforhold på 65%PG/35%VG, hvilket giver en mere fyldig dampoplevelse. 
PG/VG for House Of Liquid væskerne er 60%PG og 40%VG. 

Skulle du ønske en smag vi ikke har vi vores udvalg, så kontakt vores kundeservice med dit forslag, og så skal vi se om vi ikke kan få netop den smag du ønsker.

Alle rygevæsker med og uden nikotin indeholder 10 ml pr. flaske.