Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

BLUEBERRY HILL

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Ægte blåbærsmag uden syntetiske noter

Blåbær er en rigtig svær smag at ramme rent, og mange producenter af e-juice har fejlet på netop denne. Efter lang tids arbejde i laboratoriet har Wizmix dog frigivet sit bud med Blueberry Hill, som må siges at være en succes.

Den er blød og frugtagtig, og helt fri for harskhed og syntetisk eftersmag. Det er bl.a. en oplagt ”dessert-damp”, som mange ynder at tage frem og hygge med efter en god middag. Endelig den rigtige blåbærsmag!

36,75 kr.
36.75
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x BLUEBERRY HILL

Detaljer

Snyd din søde tand med Blueberry Hill

Blueberry Hill hører utvivlsomt til i kategorien af e væsker med søde smage, og de er gode at tage frem, hvis du bliver lækkersulten eller får hang til en pose slik. Blåbærrene kommer i dette tilfælde uden vitaminer, men der er til gengæld heller ingen kalorier, så du kan dampe løs med god samvittighed.

Ganske mange har Blueberry Hill som favorit-juice, men skal den bruges dagen lang, kan der være behov for lidt mere kant. Adskillige brugere melder om gode erfaringer med at tilsætte en anelse menthol. Eksperimenter og find din helt egen stil.

Made in China – not!

De fleste juicer på markedet i dag er udviklet og fremstillet i Østen. Her er produktionen nu engang billigst. Imidlertid afviger tradition, smag og behag ganske meget kontinenterne imellem, og vi europæere har typisk helt andre præferencer end kineserne.

Wizmix har derfor valgt, at både udvikling og fremstilling af deres e-juice skal foregå lokalt på deres fabrik i England. Det er selvfølgelig i første omgang en dyrere produktion, men kvalitet og smag er også derefter, og populariteten har nu gjort, at juicen nu masseproduceres. Derved kan omkostningerne holdes nede, og prisen er i dag konkurrencedygtig med alle de asiatisk producerede mærker.

Al udvikling og produktion samlet i Peterborough

Wizmix har placeret al udvikling og produktion i en specialbygget fabrik i byen Peterborough. Byen er omtrent på størrelse med Aarhus og beliggende i den østlige del af England. Blåbærrene og de andre spændende smage forarbejdes i fabrikkens såkaldte Clean Room, som et et 100 % sterilt miljø.

På den måde bevares alle smagsnuancer bedst muligt. Produktionen overvåges med avanceret udstyr, som kan spore hver enkelt flaske tilbage til tapningstidspunktet. Råvarerne indkøbes lokalt fra engelske leverandører, som selvsagt først skal godkendes af både Wizmix og de skrappe engelske fødevaremyndigheder.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: BLUEBERRY HILL

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt