Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

BRAIN FREEZE

Ikke på lager

Ekstra ekstra stærk menthol

Normalt gør engelske Wizmix meget ud af at lave spændende smagskombinationer, men de har gjort en enkelt undtagelse med Brain Freeze, der i store træk er rendyrket menthol, tilsat mere menthol og med lidt ekstra menthol drysset på toppen.

Som navnet mere end antyder, er den rigtig stærk. Den går lige i hjernebarken, og efterlader ingen tvivl om, at du er blevet ramt af den berygtede Brain Freeze. Det er så absolut ren menthol med ekstra menthol på!

39 kr.
39
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x BRAIN FREEZE

Detaljer

Lidt ekstra krummelurer på smagen

Wizmix har dog alligevel ikke helt kunne holde sig på måtten, og har tweaket smagen en smule for at gøre den helt optimal. Det indebærer bl.a. en lille snert af sødme i denne e væske, som fylder mentholsmagen lidt bedre ud. Der spores også forskellige afrundende elementer, herunder en note af Mint Imperial.

Ikke desto mindre er det den stærke menthol, der brænder 100% igennem. Hvis du har lyst til en lidt mere afdæmpet og ekstra raffineret menthol, der kan dampes gennem længere tid, bør du helt sikkert også tage et kig på Menthol Asylum-varianten.

Smagsdesign efter europæiske smagsløg

Hovedparten af juicerne på markedet kommer i dag fra Kina, da det jo er her produktionen er billigst. Wizmix følger dog ikke denne trend – overhovedet. De mener, at smag og behag varierer på tværs af kontinenterne, og foretrækker derfor at juicen udvikles og produceres lokalt her i Europa.

Det er som udgangspunkt en lidt dyr holdning, men resultatet er blevet så godt, at salget er eksploderet. Det betyder masseproduktion, og dermed gode priser, der kan konkurrere med juicerne fra Østen – og kvalitet og smag er i en liga helt for sig selv!

Specialbygget juice-fabrik i Peterborough

Wizmix har fået produktionsfaciliteterne specialbygget, og alt er placeret i hjembyen Peterborough, der ligger i den østlige del af det centrale England et godt stykke fra London på landkortet. Juicen håndteres i et såkaldt ”Clean room”, hvor alt er klinisk rent.

Produktionen overvåges også minutiøst, og der er unik sporing på hver eneste flaske. Råvarerne udvælges med omhu og indkøbes fra engelske leverandører, der naturligvis er godkendte i henhold til skrappe krav fra fødevaremyndighederne i England.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: BRAIN FREEZE

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Per-Eyvind - (Indsendt den 08/12/2016)
Very nice - The best menthol I have tried

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller