Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

CARAMEL KISS

Ikke på lager

Fyldig og varm karamelsmag

Caramel Kiss er endnu et pletskud fra Wizmix, og du får præcist hvad navnet antyder. Et stort varmt karamelkys af blød lækker damp.

En enkelt ulempe ved denne e-juice, som flere kunder faktisk har nævnt, er problemet med misundelse i omgivelserne. Duften er særdeles tiltrækkende, og du bør være forberedt på at skulle vælge mellem at dele eller leve med de misundelige blikke.

39 kr.
39
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x CARAMEL KISS

Detaljer

God smag, der aldrig bliver for meget

En af de helt store fordele ved Caramel Kiss er, at den kan dampes dagen lang, uden at det bliver ”for meget”. Der er en anelse sødme i smagen, men det er ikke meget, og gamle dages flade kunstige juice-smag er for længst overstået med Wizmix.

Du får i stedet en konstant ren karamelsmag med undertoner af god gammeldags flødekaramel og moderne blød karamel, alt sammen samlet i en overvældende smørblød drøm af velsmag. Brug den som kaloriefri erstatning for slik og kager, eller som skøn afrunding på en bedre middag.

Udviklet og produceret i England

Englænderne er kendt for deres forkærlighed for kager og søde sager, og der er ingen tvivl om, at de har styr på karamellerne. Bag Wizmix og Caramel Kiss står netop et hold at dedikerede engelske dampere, der har sat sig som mål at udvikle e-juice i høj kvalitet med kræsne europæiske smagsløg som målgruppe.

Al udvikling foregår på en topmoderne fabrik i den østlige del af Central-England, nærmere bestemt Peterborough, der er en by på størrelse med Aarhus. Her forgår al forarbejdning og produktion i et særligt Clean Room, som er 100% klinisk rent og afskærmet. På den måde bevares smagen bedst muligt.

Wizmix står for europæisk kvalitet

De fleste e-juicer udvikles og produceres i dag i Østen, hvor arbejdskraften som bekendt både er let tilgængelig og billig. Kvaliteten er dog ret svingende, og faktum er, at madkultur og smagspræferencer på de breddegrader adskiller sig meget fra den europæiske.

Wizmix har sat sig for at producere e-juice af høj kvalitet, der primært er afpasset efter europæisk smag, og det ser ud til at lykkes for. Produkterne er uhyre populære, både i Danmark og i resten af Europa

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: CARAMEL KISS

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Thomas - (Indsendt den 23/11/2016)
Lækkert!! - "Caramel Kiss" er spot-on!! Meget autentisk.. Som at snave med en flødekaramel.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt