• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

CARAMEL KISS

CARAMEL KISS

Flere visninger
Vil du spare penge?
  • 3 stk 108,00 kr - spar 8%

Fyldig og varm karamelsmag

Caramel Kiss er endnu et pletskud fra Wizmix, og du får præcist hvad navnet antyder. Et stort varmt karamelkys af blød lækker damp.

En enkelt ulempe ved denne e-juice, som flere kunder faktisk har nævnt, er problemet med misundelse i omgivelserne. Duften er særdeles tiltrækkende, og du bør være forberedt på at skulle vælge mellem at dele eller leve med de misundelige blikke.

God smag, der aldrig bliver for meget

En af de helt store fordele ved Caramel Kiss er, at den kan dampes dagen lang, uden at det bliver ”for meget”. Der er en anelse sødme i smagen, men det er ikke meget, og gamle dages flade kunstige juice-smag er for længst overstået med Wizmix.

Du får i stedet en konstant ren karamelsmag med undertoner af god gammeldags flødekaramel og moderne blød karamel, alt sammen samlet i en overvældende smørblød drøm af velsmag. Brug den som kaloriefri erstatning for slik og kager, eller som skøn afrunding på en bedre middag.

Udviklet og produceret i England

Englænderne er kendt for deres forkærlighed for kager og søde sager, og der er ingen tvivl om, at de har styr på karamellerne. Bag Wizmix og Caramel Kiss står netop et hold at dedikerede engelske dampere, der har sat sig som mål at udvikle e-juice i høj kvalitet med kræsne europæiske smagsløg som målgruppe.

Al udvikling foregår på en topmoderne fabrik i den østlige del af Central-England, nærmere bestemt Peterborough, der er en by på størrelse med Aarhus. Her forgår al forarbejdning og produktion i et særligt Clean Room, som er 100% klinisk rent og afskærmet. På den måde bevares smagen bedst muligt.

Wizmix står for europæisk kvalitet

De fleste e-juicer udvikles og produceres i dag i Østen, hvor arbejdskraften som bekendt både er let tilgængelig og billig. Kvaliteten er dog ret svingende, og faktum er, at madkultur og smagspræferencer på de breddegrader adskiller sig meget fra den europæiske.

Wizmix har sat sig for at producere e-juice af høj kvalitet, der primært er afpasset efter europæisk smag, og det ser ud til at lykkes for. Produkterne er uhyre populære, både i Danmark og i resten af Europa

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse

Quality

Bedømmelser

Lækkert!!

Bedømt af Thomas

Quality
"Caramel Kiss" er spot-on!! Meget autentisk.. Som at snave med en flødekaramel. (Indsendt den 23/11/2016)

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv