Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

CARIBBEAN MANGO

CARIBBEAN MANGO

Flere visninger
Vil du spare penge?
  • 3 stk 108,00 kr - spar 8%

Caribien på flaske – ren magi

Med Caribbean Mango kan du når som helst tage et smut til de varme lande, og sætte tænderne i en saftig mango. Det kommer i hvert fald tæt på, for Wizmix har strakt sig til det yderste for at skabe en helt autentisk smag af mango.

Man mærker næsten frugtkødet mellem tænderne og mangosaften i mundvigene – uuuhm! Eller som en begejstret bruger har udtrykt det: ”Det er, som at spise en mango og drikke mangojuice til”. En klar favorit, som mange bruger dagen igennem.

 

Tag det sure med det søde

Som erfaren damper er du sikkert stødt på mange mislykkede frugt-wannabe-juicer, der mest smager af sukker og kemi. Caribbean Mango e juice hører til i en helt anden liga. Så snart dampen inhaleres, bryder den autentiske mangosmag 100 % igennem, og udvides gradvist til en sand eksplosion af moden frugt.

Når dampen pustes ud, kommer der en let bitter understrøm i eftersmagen, som på forbilledlig vis understreger frugtsødmen og giver en mere autentisk oplevelse af jord/umami, frugt og uspoleret natur.

Udviklet og forarbejdet i Peterborough, England

Såvel udvikling som forarbejdning af Caribbean Mango er dog foregået under mere nordlige himmelstrøg, nærmere bestemt i den engelske by Peterborough, der er på størrelse med Aarhus. Byen ligger i den østlige del af central-England, og her har damperentusiasterne fra Wizmix opført en moderne specialfabrik.

Alt det spændende foregår i fabrikkens hjerte, hvor et 100% sterilt arbejdsområde (The Clean Room) danner rammen om den højteknologiske produktion. Råvarerne indkøbes også hos engelske leverandører, der kontrolleres af både Wizmix selv og af de strikse engelske fødevaremyndigheder.

Baseret på europæiske smagspræferencer

 En af Wizmix’s vigtigste mærkesager er, at europæiske forbrugere skal have e-juice, der er udviklet og fremstillet i Europa af europæere til europæiske smagsløg.

Filosofien er, at en producenterne fra Østen ikke har de samme smagspræferencer som europæere, og derfor er det problematisk, når de fleste e-juicer på markedet kommer fra Østen.

Wizmix står derfor 100% selv for al udvikling og produktion, og det smager du lige med det samme, når du damper deres helt igennem suveræne produkter.

 

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse

Quality

Bedømmelser

Lækker

Bedømt af Chr

Quality
Det her er nok den bedste e-juice, som jeg har smagt. Den er bare sindsyg lækker! (Indsendt den 14/06/2016)

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv