• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

CARIBBEAN MANGO

CARIBBEAN MANGO

Vil du spare penge?
  • 3 stk 108,00 kr - spar 8%

Tag det sure med det søde

Som erfaren damper er du sikkert stødt på mange mislykkede frugt-wannabe-juicer, der mest smager af sukker og kemi. Caribbean Mango e juice hører til i en helt anden liga. Så snart dampen inhaleres, bryder den autentiske mangosmag 100 % igennem, og udvides gradvist til en sand eksplosion af moden frugt.

Når dampen pustes ud, kommer der en let bitter understrøm i eftersmagen, som på forbilledlig vis understreger frugtsødmen og giver en mere autentisk oplevelse af jord/umami, frugt og uspoleret natur.

Udviklet og forarbejdet i Peterborough, England

Såvel udvikling som forarbejdning af Caribbean Mango er dog foregået under mere nordlige himmelstrøg, nærmere bestemt i den engelske by Peterborough, der er på størrelse med Aarhus. Byen ligger i den østlige del af central-England, og her har damperentusiasterne fra Wizmix opført en moderne specialfabrik.

Alt det spændende foregår i fabrikkens hjerte, hvor et 100% sterilt arbejdsområde (The Clean Room) danner rammen om den højteknologiske produktion. Råvarerne indkøbes også hos engelske leverandører, der kontrolleres af både Wizmix selv og af de strikse engelske fødevaremyndigheder.

Baseret på europæiske smagspræferencer

 En af Wizmix’s vigtigste mærkesager er, at europæiske forbrugere skal have e-juice, der er udviklet og fremstillet i Europa af europæere til europæiske smagsløg.

Filosofien er, at en producenterne fra Østen ikke har de samme smagspræferencer som europæere, og derfor er det problematisk, når de fleste e-juicer på markedet kommer fra Østen.

Wizmix står derfor 100% selv for al udvikling og produktion, og det smager du lige med det samme, når du damper deres helt igennem suveræne produkter.

 

Quality
5 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 vare(r)

pr. side
Lækker Bedømt af Chr
Quality
Det her er nok den bedste e-juice, som jeg har smagt. Den er bare sindsyg lækker! (Indsendt den 14. jun. 2016)
Do you find this review helpful? 
(2 of 2 people found this review helpful)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: CARIBBEAN MANGO

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv