Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

LIQUA COFFEE

Ikke på lager

KAFFE PÅ ITALIENSK

Med Coffee-varianten inviterer du en italiensk barista til at trylle for dine smagsløg. Han tager udgangspunkt i en hårdt ristet bønne, som blødes op med lidt mælk og smages til med karamel og nødder. En dampende delikat oplevelse, hentet direkte fra en lun sommeraften i gårdhaven bag en italiensk cafe.

30 kr.
30

Detaljer

Før du kan nyde din Coffee, skal den fyldes på tanken. Flasken er forsynet med en ekstra lang kanyle, som letter påfyldningen. Flasken kommer med 10 ml e-juice efter almindelig standard, blandet med en VG/PG-forhold på 1:1. Husk at vælge ønsket nikotinindhold i forbindelse med bestillingen. Din Coffe fås enten som nikotinfri, eller tilsat 6 eller 12 mg nikotin pr. ml.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: LIQUA COFFEE

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Lars - (Indsendt den 15/05/2017)
Ikke min kop te - Ud af de ca. 10 forskellige e-juice jeg har prøvet indtil videre, tager denne ubetinget præmien som den dårligste. Virkelig grimt smagende juice.
Jeanne - (Indsendt den 10/01/2017)
Den bedste på markedet - Både smag og duft sætter en i en ren tilstand af at være omgivet af de bedste kaffer der findes. Super lækker, blød, rund og ja bare til kaffe elskere

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt