Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

COIL TIL ASPIRE

I denne kategori har vi samlet de coils, der passer til tanke fra Aspire. Der er selvfølgelig tale om originale coils! Det skylder du din Aspire-tank og dig selv. Vær opmærksom på at vælge den coil, der er beregnet til netop din tank – coils’ene passer ikke altid på tværs af modellerne, da gevindtyper mv. kan være forskellige. Ved hver enkelt coil skriver vi præcist, hvilke modeller den passer til, men kommer du alligevel i tvivl, står vi klar til at hjælpe og vejlede. Vi har testet alle produkterne, og kender dem til bunds. Aspire-coils har en forskellige ohm-værdier og jo lavere ohm du vælger des mere damp vil den give. Er du i tvivl, er det sikre valg selvfølgelig at køre videre med den værdi du hidtil har brugt. Scroll ned i bunden af siden, hvis du vil læse mere om Aspire coils.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Mærke
 • Ryd
  Coiltype
 • Pris
 • Andre Egenskaber
 • 5 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  ASPIRE ATLANTIS EVO COIL

  ASPIRE ATLANTIS EVO COIL

  29 kr.
  29

  Hurtigt overblik

  Atlantis EVO coil


  Aspire lancerede sammen med Atlantis EVO tanken, to nye coils til Atalantis serien. Derfor er de to Atlantis EVO coils kombatibel med flere forskellige tanke deriblandt Atlantis 1 og 2, Aspire Triton og selvfølgelig Atlantis EVO.


   


  Atlantis EVO 0,5 ohm coil


  Denne coil giver dig en god mængde damp, og intensiv smag. Du skal vælge den, hvis du kan lide en god mængde damp, men ikke nødvendigvis behøves mest muligt damp. Vi anbefaler at bruge den mellem 35 - 40 W.


   


  Atlantis EVO 0,4 ohm coil


  0,4 ohms coilen vil give dig mere damp, end 0,4 ohm coilen. Smagen er stadig ligeså god. Så 0,4 ohms coilen er til dig der vil have så meget damp så muligt, fra din Atlantis EVO coil. Vi anbefaler den fra 40 - 50 W.


   


  Husk at når vi f.eks skriver 40 - 50 W, så er det en anbefaling. Hvis du bedre kan lide den ved 30, 60 eller noget helt tredje, så brug den endelig der.


  Aspire Atlantis 2 Coils - Din Atlantis EVO er også kompatible med Aspire Atlantis 2 coils, dem kan du se her, så du har endnu flere muligheder.

  POCKEX / NAUTILUS X ASPIRE Coil

  POCKEX / NAUTILUS X ASPIRE Coil

  35 kr.
  35

  Hurtigt overblik

  Originale Aspire-coils til Nautilus X


  Her finder du de særlige coils til den kompakte Nautilus X-tank og All In One PockeX fra Aspire. De benytter den nye U-teknik, hvor luften trækkes forbi kanthal-spole og væge hele to gange. Det fungerer ved at luften suges ind i toppen, hvorefter den trækkes ned i bunden af den specielle U-coil og derefter op igen ad en anden kanal. Det giver en endnu mere koncentreret smagsoplevelse og fylde i dampen.


  Samtidig gør den særlige konstruktion af coilen det muligt, kun at have Air Flow Control i toppen. På den måde er du sikret mod eventuelle lækageproblemer, sådan som det nogle gange kan opleves med tanke, der er AFC i bunden.


  Denne coil passer til følgende modeller


  Aspire Nautilus X Tank


  Aspire PockeX Pocket Aio


   


  OBS: Hvis du har en Aspire Pockex Pocket Aio, så skal du vælge 0,6 ohm coilen, da det er den eneste der fungerer med denne model.


   


   


   

  ASPIRE ATHOS COIL
  (1)

  ASPIRE ATHOS COIL

  49 kr.
  49

  Hurtigt overblik

  COILS TIL ASPIRE ATHOS SUB OHM TANK


  Athos coilen passer til Athos Sub Ohm tanken og er god at have på lager. Coilen kommer med enten 0.3ohm eller 0.16ohm, der begge vil sikre dig store skyer såvel som supergod smag.


   


   


  Pakken indeholder  • Aspire Athos Coil Head


   


   


  Tekniske specifikationer   • 0,3 ohm A3 Kanthal AF Tri-coil  (60 – 75 W); 

  • 0,16 ohm A5 Penta-coil (100 – 120 W)


   

  ASPIRE TRITON MINI COIL

  ASPIRE TRITON MINI COIL

  30 kr.
  30

  Hurtigt overblik

  Aspire Triton Mini tilbyder mange ekstra features


  Aspire Triton Mini coil, kan bruges i forbindelse med Trinton Mini tank, og har mulighed for brug af en Kanthal coil, en Ni200 TC coil og en Clapton coil. Du skal dog huske at disse coils ikke kan bruges med produkter som Aspire Triton, Triton 2.0, Atlantis, Atlantis 2.0, Atlantis Mega, den er kun til brug med Aspire Triton Mini, Plato, Nautilus og Nautilus Mini.


   


  Hvilken tank passer coilen til?


  Aspire Triton Mini


  Nautilus 2


  Nautilus Mini


   

  ASPIRE ODAN COIL

  ASPIRE ODAN COIL

  29 kr.
  29

  Hurtigt overblik

  COILS TIL ODAN


  Ekstra coil til ODAN tanken.


  Coilen er lavet i et smart plug-and-play-design uden gevind, så coilen nemt klikkes ind og ud af tanken. ODAN coils kommer med modstandsstyrker på 0,2 og 0,3 ohm og anbefales til hhv. 50W - 60W og 35W - 45W. Ligeledes kommer den også i en mesh udgave på 0.18 ohm, der egner sig til 60W - 80W.


   


  Pakken indeholder  • 1 stk. Aspire ODAN Coil


   

  I takt med at du bliver mere erfaren kommer ofte også lysten til at eksperimentere, og det er vejen frem, hvis du vil opnå den perfekte og helt personligt afstemte nydelse. Med Atlantis 2 og tilhørende Atlantis 2 coil kan du gå helt ned på 0,3 ohm, eller vælge de mere moderate værdier på 0,5 eller 1 ohm. Den lave ohm-værdi giver maksimalt udbytte i form af damp og smag, men den holder knap så længe som f.eks. 1 ohm, der til gengæld performere mere moderat. Den lave ohm-værdi kræver dog et velvoksent batteri der som minimum yder 50W, og har du ikke det, kan 0,5 eller 1 ohm være det bedste valg. Hvis du er i tvivl, byder vi gerne ind med erfaring.

  Husk at købe ekstra coils

  Alt afhængigt af hvor ofte og hvor meget du damper, holder en coil typisk 1-4 uger, hvorefter det er tid til udskiftning. Det er brandærgerligt, at skulle have en enkel coil tilsendt, når prisen på en coil er så billig, som den er – for oftest er en coil billigere end portoen på pakken. De fleste sørger derfor for at bestille flere ad gangen, samt evt. bestille lidt ekstra med, når der bestilles ny tank eller andet udstyr. Det er langt det billigste i længden, og det er ikke noget værre end at stå uden coil, når resten af udstyret er i orden og klar til brug.

  Økologisk vat i coils til de større modeller

  Pris og kvalitet følges som regel ad, og det gælder også, når du køber coils til topprodukterne fra Aspire, såsom Atlantis eller Atlantis 2. Her er der tænkt over enhver detalje, helt ned til den tot vat der bruges som væge. Der er nemlig tale om en speciel vat, der er baseret på økologisk vat, importeret fra Japan.

  Det er det ultimative vægemateriale, for økologien sørger for, at der absolut ikke er skadelige pesticidrester eller andet, der kan finde vej til dampen. Samtidig fremhæver kender og eksperter på området, at smagen er markant forbedret med dette vægemateriale.

  Andre små tips og tricks

  Det er en god ide at være lidt varsom, når coil’en skrues fast i tanken. Den skal selvfølgelig sidde fast, men skrues den alt for hårdt i, kan det på nogle modeller afstedkomme en lidt brændt smag i starten. Den brændte smag kan også opstå, hvis der ikke er nok e-juice i tanken, eller hvis vægen ikke har haft tid til at suge tilstrækkelig væske op. Lad derfor aldrig tanken løbe tom, og sørg også for at give vægen lidt tid, før der fyres op under en ny coil.

  Du kan læse mere om mærket Aspire her.  

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...