Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

COIL TIL ASPIRE

I denne kategori har vi samlet de coils, der passer til tanke fra Aspire. Der er selvfølgelig tale om originale coils! Det skylder du din Aspire-tank og dig selv. Vær opmærksom på at vælge den coil, der er beregnet til netop din tank – coils’ene passer ikke altid på tværs af modellerne, da gevindtyper mv. kan være forskellige. Ved hver enkelt coil skriver vi præcist, hvilke modeller den passer til, men kommer du alligevel i tvivl, står vi klar til at hjælpe og vejlede. Vi har testet alle produkterne, og kender dem til bunds. Aspire-coils har en forskellige ohm-værdier og jo lavere ohm du vælger des mere damp vil den give. Er du i tvivl, er det sikre valg selvfølgelig at køre videre med den værdi du hidtil har brugt. Scroll ned i bunden af siden, hvis du vil læse mere om Aspire coils.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Mærke
 • Ryd
  Coiltype
 • Pris
 • Andre Egenskaber
 • 3 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  ASPIRE ATHOS COIL
  (1)

  ASPIRE ATHOS COIL

  49 kr.
  49

  Hurtigt overblik

  COILS TIL ASPIRE ATHOS SUB OHM TANK


  Athos coilen passer til Athos Sub Ohm tanken og er god at have på lager. Coilen kommer med enten 0.3ohm eller 0.16ohm, der begge vil sikre dig store skyer såvel som supergod smag.


   


   


  Pakken indeholder  • Aspire Athos Coil Head


   


   


  Tekniske specifikationer   • 0,3 ohm A3 Kanthal AF Tri-coil  (60 – 75 W); 

  • 0,16 ohm A5 Penta-coil (100 – 120 W)


   

  ASPIRE NAUTILUS 2S COIL

  ASPIRE NAUTILUS 2S COIL

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik

  COILS TIL NATILUS 2S


  Ekstra BVC coil til Nautilus 2S tanken.


  Coilen kommer med modstandsstyrker på 0,4 og 0,7 ohm og anbefales til hhv. 23 - 28W og 20 - 25W.


   


  Pakken indeholder  • 1 stk. Aspire Nautilus 2S Coil


   

  ASPIRE ODAN COIL

  ASPIRE ODAN COIL

  29 kr.
  29

  Hurtigt overblik

  COILS TIL ODAN


  Ekstra coil til ODAN tanken.


  Coilen er lavet i et smart plug-and-play-design uden gevind, så coilen nemt klikkes ind og ud af tanken. ODAN coils kommer med modstandsstyrker på 0,2 og 0,3 ohm og anbefales til hhv. 50W - 60W og 35W - 45W. Ligeledes kommer den også i en mesh udgave på 0.18 ohm, der egner sig til 60W - 80W.


   


  Pakken indeholder  • 1 stk. Aspire ODAN Coil


   

  I takt med at du bliver mere erfaren kommer ofte også lysten til at eksperimentere, og det er vejen frem, hvis du vil opnå den perfekte og helt personligt afstemte nydelse. Med Atlantis 2 og tilhørende Atlantis 2 coil kan du gå helt ned på 0,3 ohm, eller vælge de mere moderate værdier på 0,5 eller 1 ohm. Den lave ohm-værdi giver maksimalt udbytte i form af damp og smag, men den holder knap så længe som f.eks. 1 ohm, der til gengæld performere mere moderat. Den lave ohm-værdi kræver dog et velvoksent batteri der som minimum yder 50W, og har du ikke det, kan 0,5 eller 1 ohm være det bedste valg. Hvis du er i tvivl, byder vi gerne ind med erfaring.

  Husk at købe ekstra coils

  Alt afhængigt af hvor ofte og hvor meget du damper, holder en coil typisk 1-4 uger, hvorefter det er tid til udskiftning. Det er brandærgerligt, at skulle have en enkel coil tilsendt, når prisen på en coil er så billig, som den er – for oftest er en coil billigere end portoen på pakken. De fleste sørger derfor for at bestille flere ad gangen, samt evt. bestille lidt ekstra med, når der bestilles ny tank eller andet udstyr. Det er langt det billigste i længden, og det er ikke noget værre end at stå uden coil, når resten af udstyret er i orden og klar til brug.

  Økologisk vat i coils til de større modeller

  Pris og kvalitet følges som regel ad, og det gælder også, når du køber coils til topprodukterne fra Aspire, såsom Atlantis eller Atlantis 2. Her er der tænkt over enhver detalje, helt ned til den tot vat der bruges som væge. Der er nemlig tale om en speciel vat, der er baseret på økologisk vat, importeret fra Japan.

  Det er det ultimative vægemateriale, for økologien sørger for, at der absolut ikke er skadelige pesticidrester eller andet, der kan finde vej til dampen. Samtidig fremhæver kender og eksperter på området, at smagen er markant forbedret med dette vægemateriale.

  Andre små tips og tricks

  Det er en god ide at være lidt varsom, når coil’en skrues fast i tanken. Den skal selvfølgelig sidde fast, men skrues den alt for hårdt i, kan det på nogle modeller afstedkomme en lidt brændt smag i starten. Den brændte smag kan også opstå, hvis der ikke er nok e-juice i tanken, eller hvis vægen ikke har haft tid til at suge tilstrækkelig væske op. Lad derfor aldrig tanken løbe tom, og sørg også for at give vægen lidt tid, før der fyres op under en ny coil.

  Du kan læse mere om mærket Aspire her.  

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...