Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

COIL TIL JOYETECH

I denne kategori har vi samlet en række originale Joyetech-coils, som passer til din e-cigaret fra Joyetech. Vær opmærksom på at vælge den model der passer til netop din tank – de er hver især skræddersyede, og passer ikke på tværs af modellerne. I beskrivelsen for hver enkelt coil vil det tydeligt fremgå, hvilke modeller den passer til. Flere af coils’ene giver dig desuden mulighed for at vælge mellem flere forskellige ohm-værdier - vær omhyggelig med at vælge rigtig værdi. Jo lavere ohm, des mere damp. Er du i tvivl om kompatibilitet eller ohm-værdi, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig.
Læs mere i bunden af siden.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Mærke
 • Ryd
  Coiltype
 • Pris
 • Andre Egenskaber
 • 2 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  Joyetech Cubis BF Coil
  (2)

  Joyetech Cubis BF Coil

  29 kr.
  29

  Hurtigt overblik

  Coils til Joyetech eGo Aio


  Er du den lykkelige ejer af en Joyetech Cubis tank eller en Joyetech eGo Aio er du kommet til det rigtige sted. Det kan være du har prøvet de forskellige typer coils og ved hvilken der passer bedst til dig. Nu kan du også få 0,2 ohm NI200 (nikkel), Notch coil 0,25 ohm samt 1,5 ohm Clapton coil.


  Notch coilen er ændret således at coilen har maksimalt overfladekontakt med e juicen.   • CUBIS BF SS316 0,5 ohm (15-30W) (TC)

  • CUBIS BF SS316 0,6 ohm (15-28W) (TC)

  • CUBIS BF SS316 1 ohm (10-25W) (TC)

  • CUBIS BF Clapton 1,5 ohm (8-20W) (VW)

  • CUBIS BF Nikkel 0,2 ohm (TC)

  • CUBIS DS NotchCoil SS316 0,25 ohm (30-70W) (TC)


  De 3 SS316 coils fungerer med temperaturstyrede mod's i SS mode. 


   


  PAKKEN INDEHOLDER  • 1 stk. Joyetech Cubis BF Coil


   


  Har du en Joyetech eGo Aio, så anbefaler vi at du vælger en 0,6 ohm coil.

  CUBIS NOTCH COIL QCS

  CUBIS NOTCH COIL QCS

  35 kr.
  35

  Hurtigt overblik

  Original notch-coil fra Joyetech med QCS-funktionalitet


  Det helt specielle ved en CUBIS Pro Notch coil er QCS, som er en forkortelse for Quick Change System. Det dækker overmuligheden for hurtigt at adskille coil’en og udskifte vattet eller eventuelt selve notch-coilen. Der er med andre ord tale om en form for RBA-funktion, hvor du nemt kan adskille, udskifte og/eller rense de enkelte dele, og dermed forlænge coil’ens levetid. Denne coil passer til både CUBIS og CUBIS Pro-tankene, og har en impedans på 0,25 ohm.


  Glødetråden er udskiftet med en notch-coil


  CUBIS Pro Notch coil QCS er udstyret med Joyetechs spændende nye notch-teknik, hvor glødetråden er erstattet af et rør i rusfrit stål, som har fået laserskåret en række hakker eller riller. Derved opnås øget modstand for strømmen, der tvinges til at løbe i siksak ned gennem røret.


  Notch-teknikken giver flere fordele: For det første er det en langt mere robust og holdbar konstruktion, som også er bedre til at fordele varmen over en stor flade. Røret opvarmes også på brøkdele af et sekund, så damp-responsen er lynhurtig. En anden fordel er desuden, at væge og glødeelement har langt større kontaktflade. Det giver øget dampudvikling, og beskytter også mod dry hits.

  Når du skal vælge mellem de forskellige ohm-værdier på din coil, er det sikre valg selvfølgelig den værdi du plejer at bruge (den kan aflæses på din gamle coil). Men måske har du med tiden fået lidt mere erfaring, og har lyst til at eksperimentere med henblik på at optimere damper-oplevelsen yderligere. Det kan være en rigtig god ide, for den der ikke vover noget, vinder heller ikke noget, som et gammelt ordsprog så rigtigt antyder.

  Oftest er du interesseret i at få mere – eller måske mindre – damp. Tommelfingerreglen er, at desto lavere ohm-værdi du vælger, desto mere damp kan du få ud af din el cigaret. Den slider dog også mere på coilen, og batteriet vil heller ikke kunne holde så længe på en opladning. Det modsatte gør sig selvfølgelig gældende, hvis du i stedet øger ohm-værdien.

  Mulighed for selvbyg af coils med eGrip RBA-base

  Hvis du er den heldige ejer af en Joyetech eGrip-model, har du lidt flere valgmuligheder end andre. Du kan selvfølgelig vælge standard-coilen på 1,5 ohm, og det er et rigtig godt valg, både til nybegynderen og til den, der ikke gider noget besvær.

  Men til netop eGrip fås der desuden en RBA-base, som også kan bruge af sortimentet herover. Den giver dig mulighed for selv at vikle coils – præcist som du vil have dem. Der medfølger både vat og modstandstråd, og derudover endda et par færdiglavede coils, lige til at montere – og så du kan se, hvordan de skal se ud.

  Lad aldrig din coil brænde tør

  Et vigtigt tip, som gælder for alle e-cigaretter er, at du aldrig bør lade en coil arbejde, hvis vægen ikke er gennemvædet af væske. Vægen vil sode til og selve coilen vil også få en forkortet levetid og sandsynligvis få belægninger, som svækker både ydelsen og nydelsen efterfølgende.

  I første omgang vil det give sig udslag i en ubehagelig brændt smag, når du suger – det skal helst undgås. Sørg derfor for, at der altid er fyldt et minimum af væske i tanken. Når der lige er monteret en ny coil, bør du også vente mindst 5-10 minutter, før du damper på den. Så kan vægen kan suge til sig af væske og blive klar til brug.

  Du kan læse mere om mærkerne Joyetech her.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...