Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

COILS TIL SUB OHM TANKE

De fleste coils på markedet ligger på 1 ohm eller mere, men producenterne er i stigende grad begyndt at producere Sub-ohm coils (med resistans på under 1 ohm). Disse coils har vi samlet et udvalg af i denne kategori.

Du skal være opmærksom på, at disse coils som regel er skræddersyede til specifikke tank-modeller, og derfor ikke kompatible på tværs af modeller og mærker. I produktbeskrivelsen til den enkelte coils, fremgår det mere præcist hvilke tanke og udstyr, de passer til. Det kan være lidt af en jungle, men vi står klar til at hjælpe, hvis du er i tvivl om noget.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Mærke
 • Ryd
  Coiltype
 • Pris
 • Andre Egenskaber
 • 3 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  CUBIS NOTCH COIL QCS

  CUBIS NOTCH COIL QCS

  35 kr.
  35

  Hurtigt overblik

  Original notch-coil fra Joyetech med QCS-funktionalitet


  Det helt specielle ved en CUBIS Pro Notch coil er QCS, som er en forkortelse for Quick Change System. Det dækker overmuligheden for hurtigt at adskille coil’en og udskifte vattet eller eventuelt selve notch-coilen. Der er med andre ord tale om en form for RBA-funktion, hvor du nemt kan adskille, udskifte og/eller rense de enkelte dele, og dermed forlænge coil’ens levetid. Denne coil passer til både CUBIS og CUBIS Pro-tankene, og har en impedans på 0,25 ohm.


  Glødetråden er udskiftet med en notch-coil


  CUBIS Pro Notch coil QCS er udstyret med Joyetechs spændende nye notch-teknik, hvor glødetråden er erstattet af et rør i rusfrit stål, som har fået laserskåret en række hakker eller riller. Derved opnås øget modstand for strømmen, der tvinges til at løbe i siksak ned gennem røret.


  Notch-teknikken giver flere fordele: For det første er det en langt mere robust og holdbar konstruktion, som også er bedre til at fordele varmen over en stor flade. Røret opvarmes også på brøkdele af et sekund, så damp-responsen er lynhurtig. En anden fordel er desuden, at væge og glødeelement har langt større kontaktflade. Det giver øget dampudvikling, og beskytter også mod dry hits.

  ELEAF EC COIL
  (1)

  ELEAF EC COIL

  29 kr.
  29

  Hurtigt overblik

  Sub ohm coils fra Eleaf


  Eleaf EC coil-serien passer til en masse af Eleafs tanke. De passer blandt andet til iJust og Melo serierne. Du kan også bruge GS coils i din tank ved at bruge Eleaf EC Sleeve.


  Eleaf EC Sleeve


   


  Kort om seriens coils


  EC 0,3 og 0,5 er de mest populære, og giver begge en god mængde damp, og en fortrinelig smag. EC 0,3 skal du anvende ved ca. 30-60W, og EC 0,5 anvendes mellem 20-40W.


   


  EC NC 0,25 og EC 0,18 er seriens 'heavy weights' når det kommer til dampproduktion. EC 0,18 anbefales at bruges mellem 50 og 80W, og EC NC 0,25 anbefales mellem 30 og 60W.


   


  EC 0,75 er  lavet til de strammere sug, så det føles lidt mere som en normal cigaret. Den anbefales at bruges mellem 8 og 25W.


   


  EC Ni 0,15 og Ti 0,5 er seriens temperaturstyrede coils, og de giver dig mulighed for både nikkel og titanium.


   


  EC-M og EC-N er seriens nye mesh coils. Begge kommer med en modstand på 0,15ohm og giver lækker smag og gode skyer. EC-M anbefaler vi at bruge mellem 30-75W og EC-N mellem 30-70W. Disse coils passer til Melo 4 tanken og iJust ECM Kittet.


   


  EC-S er en 0,6Ω mesh coil i stål, lavet til Eleafs Melo 5 tank. Vi anbefaler at bruge EC-S ved 15-30W.


   


  Husk at alle forslag for effekt (W) er netop forslag, og hvis du har en god oplevelse med at bruge dem højere eller lavere, så gør endelig det.

  Joyetech Cubis BF Coil
  (2)

  Joyetech Cubis BF Coil

  29 kr.
  29

  Hurtigt overblik

  Coils til Joyetech eGo Aio


  Er du den lykkelige ejer af en Joyetech Cubis tank eller en Joyetech eGo Aio er du kommet til det rigtige sted. Det kan være du har prøvet de forskellige typer coils og ved hvilken der passer bedst til dig. Nu kan du også få 0,2 ohm NI200 (nikkel), Notch coil 0,25 ohm samt 1,5 ohm Clapton coil.


  Notch coilen er ændret således at coilen har maksimalt overfladekontakt med e juicen.   • CUBIS BF SS316 0,5 ohm (15-30W) (TC)

  • CUBIS BF SS316 0,6 ohm (15-28W) (TC)

  • CUBIS BF SS316 1 ohm (10-25W) (TC)

  • CUBIS BF Clapton 1,5 ohm (8-20W) (VW)

  • CUBIS BF Nikkel 0,2 ohm (TC)

  • CUBIS DS NotchCoil SS316 0,25 ohm (30-70W) (TC)


  De 3 SS316 coils fungerer med temperaturstyrede mod's i SS mode. 


   


  PAKKEN INDEHOLDER  • 1 stk. Joyetech Cubis BF Coil


   


  Har du en Joyetech eGo Aio, så anbefaler vi at du vælger en 0,6 ohm coil.

  Når du som damper bevæger dig ind i Sub-ohm verdenen, vil du opleve, at der kommer ”turbo” på alting. Der er mere damp, mere varme og mere power. Det belaster udstyret mere, og stiller derfor højere krav til udstyr og ydeevne.

  En coil med Sub-ohm er en lille turbomotor

  Det fascinerende ved Sub-ohm er, at det er en meget lille ændring i coil’en, der gør hele forskellen, nemlig en reduktion af coil’ens resistans, også populært kaldet modstanden.

  Der er flere måder, hvorpå denne reduktion kan ske. F.eks. kan selve spolen laves mindre (kortere tråd) eller der kan bruges en tykkere tråd, som alt andet lige har mindre resistans. Der er også mulighed for at vælge forskellige legeringer eller metalblandinger, som hver især har særlige karakteristika.

  Enkelte coils bliver lavet i titanium-legeringer, men det mest almindelige er kanthal-tråd, som er fremstillet af aluminium og krom. Alle disse detaljer jonglerer producenterne med, og du har som sådan ikke indflydelse på deres dispositioner. Heldigvis ved de, hvad de laver, så stol trygt på, at de i hvert enkelt tilfælde har valgt den mest optimale løsning.

  En Sub-ohm coil skal bakkes op af kraftigt udstyr

  Det er selvfølgelig vigtigt, at selve tanken er konstrueret, så den passer til en Sub-ohm coil, både mht. gevind/montering og varmebestandighed. Men det er især batteriet, der er under pres ved Sub-ohm pga. den lave coil-resistans. Små batterier er ganske enkelt ikke konstrueret til at levere de store strømstyrker der kræves.

  Den kraftige strøm medfører også en væsentlig hurtigere afladning af batteriet. Du skal altså både have et batteri, der kan levere tilstrækkeligt med Ampere (stor drainkapacitet) og et batteri med størst mulig ladekapacitet (mAh).

  Lav selv dine personlige Sub-ohm coils

  Det bliver til stadighed mere populært blandt damperfolket at bruge hjemmelavede coils, for det har en række fordele. Dels er det billigere, men det giver dig også mulighed for at eksperimentere og finde frem til den coiltype, der passer lige præcist til dine præferencer og smagsløg. Der er et hav af variationsmuligheder, både i forhold til udformning af spolen, tætheden af vægen osv. Det kræver dog selvsagt, at din e-cigaret har en RBA-base, hvor den hjemmelavede coil kan monteres. Har du f.eks. en Joyetech Egrip, er det muligt at tilkøbe basen (vi har den her i sortimentet). Mange producenter tilbyder i dag også tanke med RBA-base.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...