Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Crack Panda

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Afhængighedsskabende tropisk e-juice

Ud fra navnet gætter du måske på et vist indhold af tør bambus-smag, men det får du desværre ikke. Derimod får du en bølge af sød abrikos, som smelter i munden og langsomt bløder endnu mere op med toner af moden fersken.

I løbet af sekunder får du en behagelig eftersmag med et overflødighedshorn af alle mulige tropiske frugter i en skøn blanding, som næsten får din pels til at rejse sig. Når smagen klinger af, er du klar til et nyt drag fra e-cigaretten, for denne smag er virkelig afhængighedsskabende.

95 kr.
95

Detaljer

Den rå street-jargon passer godt til Crack Panda

Button Junkies udspringer fra det engelske gademiljø, og det skinner på alle måder igennem. Der er intet politisk korrekt over Crack Panda, og flasken bryder også konventionerne med både graffiti-dekoration og skæv størrelse (15 ml).

De spændende smage fra Button Junkie er da også et oprør mod de etablerede mærker og premium-juicer, som iflg. Button Junkie ganske enkelt ikke er gode nok til den seriøse damper.

Hvordan man skaber en e-juice uden en krone på lommen

Folkene bag Button Junkies er helt almindelige gade-englændere, som har sat sig for at skabe en rigtig e juice. Det er ikke let, når man hverken har kapital eller faciliteter til udvikling.

Det problem blev dog løst ved at slå pjalterne sammen med engelske Ecigwizard, der kunne se potentialet i ideen. De stillede laboratorier og produktionsapparat til rådighed for de målrettede Button Junkies, der fik fri hænder til at udleve drømmen.

Resultatet blev Crack Panda og de andre vellykkede smage fra Button Junkies smagsserie. Alt i alt en fantastisk historie og et fantastisk resultat!

Crack Panda er målrettet mod damp-eksperterne

Button Junkie har målrettet produkterne til dampere som dem selv, dvs. drippere, Sub-ohm’ere og andre med passende high-end udstyr. Der må gerne produceres store tætte og ”provokerende” dampskyer, og derfor er VG-indeholder helt oppe på 70 %.

Flasken er også perfekt designet til drippere, idet der i låget er indbygget en dråbetæller/pipette, som kan bruges direkte i dripperen. Vælg mellem 3 eller 6 mg nikotin, når du bestiller din Crack Panda!

Hvorfor smager Crack Panda dog så godt?

Denne e-juice smager så godt, at den næsten er afhængighedsskabende. I diverse ekspertfora diskuteres sammensætningen livligt, for hvordan i alverden er den mon lavet? Der er masser af tropisk frugt involveret, men den præcise formel er lidt af et mysterium. Måske man bare skal slå sig til tåls med, at de engelske Button Junkies har begået en genialitet med Crack Panda, og nyde den, som den er.

 

 

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: Crack Panda

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller