Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

CUBIS LVC CLAPTON COIL

Ikke på lager

Original Joyetech-coil med justérbar juice-ventil

Har du en CUBIS-, CUBIS Pro- eller en eGo Aio-tank, kan du gøre brug af denne LVC Clapton coil fra Joyetech. Det specielle ved denne coil er muligheden for at justere strømmen af e-juice til vægen – den såkaldte Liquid Valve Control (LVC). Nederst på coilen er der en drejekrans, som giver dig mulighed for at justere juicemængden efter dine personlige præferencer, før du monterer coilen i tanken. Det giver dig en ekstra mulighed for at tweake og optimere din e-cigaret til optimal performance, uanset hvordan du har sammensat udstyret i øvrigt.

Hurtig og intens damp-respons med clapton-vindinger

En CUBIS LVC Clapton coil er, som navnet også indikerer, forsynet med den nye type clapton-vinding, som egentlig er en spole, der er lavet ud af en modstandstråd med helt små vindinger. Det giver en øget gløde-overflade, og dermed hurtigere og mere intens damp-respons. Coilen kommer med en fast værdi på 1,5 ohm.

En CUBIS LVC Clapton coil vejer omkring 30 gram, og har dimensionerne Ø30 mm x 17 mm (inklusive ventilsystemet). Materialet er naturligvis High Grade rustfrit stål. Bemærk venligst, at et coil-hoved ikke bør udsættes for vand i forbindelse med eventuel rengøring. Du skal bare aftøre det med en ren tør klud eller et stykke køkkenrulle.

35 kr.
35
Du kan også bestille en hel kasse
  • 5 stk. x CUBIS LVC CLAPTON COIL

Detaljer

.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: CUBIS LVC CLAPTON COIL

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Mic - (Indsendt den 24/10/2016)
Fantastisk - Af alt jeg har dampet på de sidste 7 år, er denne absolut bedst. Deres bf 1,5 1,0 og 0,6 har en væmmelig bismag uanset watt. På denne kører den rent igennem og kræver kun 20 watt så længere levetid på batteriet i forhold til 0,5 der kræver 30 hvis den skal køre godt.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller