Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

E CIGARET BUTIK I HORSENS 

I Horsens er udvalget af e cigaret butikker ikke så stort. Det betyder, at udvalget kan være begrænset, og at priserne kan være højere end landsgennemsnittet. Hvis du ønsker et større udvalg, kan du tage turen til Aarhus, hvor der er en del flere e cigaret butikker. Er du bosiddende i Horsens og ønsker dig et større udvalg af e cigaretter, kan du også tage et kig online. Hos Din-ecigaret.dk har vi nemlig et kæmpe udvalg af både e cigaretter og e væske, og vi leverer naturligvis også til Horsens. Faktisk har vi en leveringstid på kun 24 timer; uanset om du bor midt i byen eller langt ude på landet. Bestiller du inden kl. 15.30, sender vi din pakke afsted samme dag, og så ligger den klar i din postkasse allerede i morgen.

 

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Kun salg til personer over 18 år
Filtrering Luk
  • Ryd
    Batterianvendelse
  • Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

    KØB AF E CIGARETTER FRA SOFAEN 

    Noget af det smarte ved at handle på Din-ecigaret.dk er, at du kan klikke dine e-cigaretter i kurven hjemme fra sofaen. Du kan også gøre det fra toget eller frokostpausen på arbejdspladsen – så længe du har adgang til en smartphone, computer eller tablet. Og du kan shoppe på alle tider af døgnet, for vi holder aldrig lukket. 

    E cigaretter er en smagssag, men de fleste foretrækker e cigaretter fra mastodonterne Joyetech, Eleaf, SMOK eller Aspire. Fælles for dem er, at de har rigtig mange kollektioner, og at de er banebrydende inden for udvikling af ny teknologi, så deres produkter hele tiden forbedres.

    Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du tage et kig på nogle af bestsellerne:  

    Sundbygaard E Juice

    BILLIGERE AT DAMPE 

    Der er ikke kun sundhedsmæssige fordele ved at kvitte cigaretterne til fordel for en e cigaret; det er nemlig også langt billigere at dampe end at ryge. Faktisk vil du, hvis du passer godt på dit udstyr, kunne spare helt op imod 60-80% om måneden, afhængigt af prisen på dine tidligere cigaretter, ved at lægge tobakken på hylden.

    Eleaf iStick Amnis Coffee Mill Aroma

    RENS DIN COIL 

    En e cigaret skal renses jævnligt for at holde længst muligt, og du bør lade batteriet op med en ekstern lader for at sikre en ekstra lang levetid. Coilen skal skiftes 1-2 gange på 14 dage afhængigt af dit forbrug, men både clearomizer og batteri har en væsentligt længere levetid, især hvis du passer godt på det.

    Når du vælger coil, kan du vælge mellem single og dual. Single skal udskiftes oftere end dual. Der kan også være økonomiske fordele ved at kigge på de lidt dyrere coils, da de typisk har en længere holdbarhed. 

    Vent venligst...

    Produktet er lagt i din kurv

    eller

    Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...