Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

E CIGARET BUTIK I 7100 VEJLE

Bor du i Vejle, er der en lille håndfuld steder, hvor du kan købe dine e cigaretter. Vil du have et større udvalg, kan du tage turen til Kolding eller Århus. Fælles for butikkerne er, at de har et fint sortiment af e cigaretter og e væske, men priserne kan til gengæld variere end del. Du kan også gøre det nemt for dig selv som bosiddende damper i Vejle eller omegn og bestille dine e cigaret produkter online på Din-ecigaret.dk. Vi leverer til hele landet og altid inden for 24 timer. Du kan få glæde af din bestilling allerede i morgen, hvis du bestiller inden kl. 15.30 i dag – også selvom det er weekend. Ved at bestille online får du også friheden til at shoppe dine e cigaretter, lige når det passer dig. Du kan gøre det på vej hjem fra arbejde, inden du går i seng, eller mens du nyder kaffen søndag morgen. Din-ecigaret.dk holder åbent døgnet rundt, så det er nemt for dig at købe dine yndlings e cigaret produkter, når det passer dig.

 

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Pris
 • Andre Egenskaber
 • Nikotinindhold
 • Produkttype
 • Smag
 • Velegnet til
 • Ryd
  Farve
 • Mærke
 • Batterianvendelse
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  MELLEM RYGESTOPPAKKE
  (7)

  MELLEM RYGESTOPPAKKE

  239 kr
  239

  Hurtigt overblik

  RYGESTOPPAKKE MED EN E-CIGARET OG TILBEHØR


  Mellem rygestoppakke er et sammensat sæt med en e-cigaret og 2 e-væsker. Det er altså præcis det der skal til, hvis du skal bruge et komplet sæt.


  E-cigaretten i pakken er af sub-ohm typen, og med et batteri på 1500mAh. Der medfølger en kvik-start brugsanvisning, men læs her nedenfor, for et lynkursus.


  DEN MELLEMSTORE RYGESTOPPAKKE INDEHOLDER FØLGENDE:  • eGo Aio - komplet med batteri og indbygget tank

  • 2 x coils 0,6 ohm, BF SS316

  • Drip tip

  • 2 x 10 ml e-juice fra True Vapor

  • USB lade-kabel

  • Kvik-start brugsanvisning

  • Garantibevis


   


  Husk at montere en coil i e-cigaretten, påfyld e-juice, og vent 10 minutter før den tages i brug. 


   


  Joyetech Cubis BF Coil - Hvis du ønsker ekstra coils til din eGo Aio, så kan du læse mere om dem her. Vær opmærksom på coil at eGo Aio ikke kan anvende coils under 0,3 ohm, og vi anbefaler derfor at du tager coilen med 0,6 ohms modstandstyrke, da denne virker bedst sammen med eGo Aio.


   


  Læs mere om Mellem Rygestoppakke nedenfor.

  E CIGARET TILBUD I VEJLE

  Du kan altid være sikker på at finde et godt tilbud på e cigaretter i Vejles e cigaret butikker, men du kan også altid finde gode tilbud på Din-ecigaret.dk, og så kører vi desuden med faste lave priser, der sikrer, at du ikke betaler for meget ved at handle hos os. E cigaretter er en smagssag, og din nabo vil ikke nødvendigvis vælge den samme type e cigaret eller den samme smag eller styrke e væske som dig. Alligevel kan vi på vores kunders efterspørgsel se, hvilke mærker som er de mest eftertragtede:

  Derudover er det i særdeleshed billig e væske med smagene menthol, tobak og frugt fra mærkerne True Vapor, Sundbygaard og Liqua, der bliver klikket i kurven.

  Mellem Rygestoppakke

  BRUG E CIGARETTEN TIL ET RYGESTOP

  E cigaretter er ikke godkendt som rygestopmiddel i Danmark, men det betyder ikke, at de ikke kan være en god kilde til at kvitte cigaretterne. Rigtig mange har glæde af at skifte til e cigaretter, når de gerne vil stoppe med at ryge, og mere og mere forskning støtter op omkring, at e cigaretter burde godkendes som rygestopmiddel.

  Med e cigaretterne slipper du dels for den meget skadelige tobaksrøg, der især har en farlig indvirkning på lungerne, men du slipper også for mange af de kræftfremkaldende stoffer, der er i almindelige cigaretter. Forskning viser dog, at der skal et clean cut til for at få fuld effekt af de helbredsmæssige fordele. Det betyder, at du bør droppe cigaretterne helt frem for at kombinere cigaretter med e cigaretter. 

  E Juice Furiosa EGGZ

  Skal du bruge hjælp?

  Som nybegynder kan du hurtigt fare vild i det store udvalg, der er af e cigaretter og tilbehør – men fortvivl ikke. Du kan finde guides til nybegyndere, eller du kan kontakte os direkte via vores kundeservice og få personlig vejledning til at starte med at dampe. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe alle hverdage.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...