Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

BROMBÆR

På lager


Prøv denne friske smag brombær, som er lækker rund og naturlig i smagen. Hvis du kan lide smagen af dejlige friske brombær, vil du helt sikkert synes godt om denne smag. Denne e-juice har en utrolig naturlig smag, som du ikke finder mange andre steder. Grunden til dette er, at vores e-juice udelukkende er skabt ved brug af naturlige brombær ekstrakter, som er udvundet fra rigtige brombær. Dette gør en stor forskel, når man skal skabe en naturtro smag. Mens andre e-juice producenter bruger kemiske sammensætninger til at skabe frugtsmage, bruger True Vapor kun naturlige ekstrakter.

Du kan nemt smage kvalitetsforskellen. Hos True Vapor bliver der aldrig gået på kompromis med de gode råvarer. Alle e-juice er gennemtestet og lever op til alle krav. Skandinaviske True Vapor har virkelig formået at skabe en serie af e-juice, som giver en smagsmæssig forskel, sammenlignet med mange andre. Denne smagsforskel opnås ved ikke at gå på kompromis med de råvarer som e-juicen produceres af. Så hvis du kunne tænke dig at prøve en lækker frisk smag af brombær, bør du helt sikkert prøve denne nye variant.

25 kr.
25
0 mg

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til BrombÆr (Valgfrit)

  • SOLBÆR
    SOLBÆR
    25 kr.
    25

Detaljer

.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: BROMBÆR

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Pavia - (Indsendt den 27/10/2015)
Forvirrende - En meget forvirrende smag. Man bliver først mødt med en meget bitter sødme, der efterfølges af en mærkværdig sødme. Ikke så tilfredsstillende.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt