Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

CHOKOLADE

På lager


Rund, fyldig og meget velsmagende chokolade, blandet med et strejf af vanilje. Smagen af varm kakao. Smagen til alle chokolade elskere. Denne e-juice er perfekt til dig, som har hang til søde sager og godt kan lide en rund, fyldig og sød chokolade. Smagen er udvundet af ekstrakt fra rigtige kakaobønner, hvilket giver e-juicen en næsten perfekt gengivelse af rigtig chokolade, når dampen forlader din e-cigaret. Du vil opleve en mild og rund smag af chokolade.

Når du smager denne damp, vil du ikke være i tvivl om kvaliteten af denne e-juice. True Vapor udvinder alle deres smage, ved at bruge naturlige ekstrakter. Med denne chokolade smag, kan du tydeligt smage at du damper en kvalitets e-juice, bygget på ekstrakten af kakaobønner. Chokoladesmagen fra True Vapor har været under udvikling i lang tid, hvor der er testet forskellige kakaobønner, for at finde frem til den bedste smag. Vi synes nu, at smagen er meget tæt på perfekt. Hvis du kan lide chokolade, bør du helt bestemt prøve denne smag.

25 kr.
25
0 mg

* Påkrævede felter

Detaljer

.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: CHOKOLADE

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Louise - (Indsendt den 20/11/2015)
Choko lover - Jeg elsker chokolade. Den her smag i min damper (erstatter den normale plade Marabou) og en god film på fjerneren = perfekt søndagsafslapning :)
Jørg - (Indsendt den 31/08/2015)
Nej tak - Fløde/Karamel/Vanilje smag med en underlig bagsmag . Desvære ikke noget for mig fremover .

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt