Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

COLA

På lager

AUTENTISK COLASMAG

Kan du godt lide cola, vil du synes godt om denne e-juice. Ekstrakt fra Colanødder giver en autentisk smagsoplevelse af rigtig cola. Colasmagen er en lækker forfriskende smag, som man kan bruge i sin e-cigaret hele dagen. Så hvis du elsker smagen af original cola, vil du helt sikkert elske denne lækre e-juice fra True Vapor.

 

Der findes mange forskellige kvaliteter af e-juice på markedet. Mange blander kemiske stoffer sammen, som du får lov at inhalere. Hos True Vapor får du en 100% naturlig e-juice, som er garanteret markedets bedste kvalitet. True Vapor fokuserer på at levere naturlige kvalitetsprodukter. Når du bestiller e-juice fra os, er du sikker på at få en lækker e-juice, som kun er tilsat naturlige ingredienser. Med True Vapor e-juice, kan du virkelig smage at e-juicen er lavet af naturlig ekstrakt fra colanødder. Er man til vanilje cola, kan man med fordel blande lidt vanilje e-juice i clearomizeren sammen med cola. Når man damper denne e-juice, vil man altid efterlades med trangen til et sug mere.

25 kr.
25

* Påkrævede felter

Detaljer

.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: COLA

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Anne - (Indsendt den 13/01/2019)
Kraftig smag - Smager af cola uden brus. Men så kraftig i smagen at jeg dobbelt tjekkede om det var en aroma jeg havde fået fat i. Måtte efterfølgende vaske min coil, da smagen af cola blev ved med at overskygge de andre smage.
Jane - (Indsendt den 21/04/2018)
Lækker smag - Er blevet forfalden til denne væske den har en god smag af cola også når jeg pulser løs, har prøvet andre mærker med cola men der forsvinder smagen hurtigt, her forbliver den gode smag efter heftig rygning. Helt klart min nye favorit.
Thomas - (Indsendt den 05/12/2016)
Super god - Jeg har prøvet en del forskelligt og cola er en klar topfavorit. Den er frisk, men ikke for sød og jeg kan ryge den dagen lang.
Jeanette - (Indsendt den 11/05/2016)
FAVORIT! - ELSKER denne smag, cola er til for at blive - smager fantastisk. Eneste ulempe er at den hurtig er røget ;)
Nikolai - (Indsendt den 04/01/2016)
En favorit - Denne variant er klart en af mine favoritter :) Den har en god cola smag, og har en god smagsbalance mellem sødt og lidt surt. Jeg elsker den

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller