Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

KAFFE

På lager

FYLDIG KAFFE

Den dejlige kaffe smag forbliver en hverdagskending. Nu kan du tilfredsstille din rygetrang og få en dejlig oplevelse af kaffe. 

Kaffe er for mange personer uundværligt. Når du ikke har tid til en kop kaffe, kan du nyde smagen af kaffe fra e-cigaretten. Smagen leder tankerne hen på friskbrygget kaffe og dets aromatiske fyldighed. Den uovertrufne smag kommer fra ekstrakt af kaffebønner, hvilket giver den absolut bedste kaffesmag. Dette er en e-juice, man som kaffeelsker ikke må undvære.

Ved at vælge en e-juice fra True Vapor, kan du være helt sikker på at få markedets bedste kvalitet. True Vapor går ikke på kompromis med kvalitet. Alle deres e-juice er lavet af 100% naturlige ekstrakter, hvilket sikrer den absolut bedste smag. Andre billigere e-juice er lavet af kemiske sammensætninger. Vi har valgt at forhandle True Vapor, for at du som kunde kan være sikker på at få markeds bedste kvalitet, hver gang du damper.

25 kr.
25
0 mg

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Kaffe (Valgfrit)

  • CAPPUCCINO
    CAPPUCCINO
    25 kr.
    25

Detaljer

.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: KAFFE

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Heidi - (Indsendt den 31/01/2017)
ok smag - Fin smag dog ikke ret kraftig i smagen.
Jeanne - (Indsendt den 10/01/2017)
Super god - Rigtig behagelig smag af kaffe, lige som jeg elsker den og hvis man trænger til lidt ekstra godt så lige et par dråber vanilje i så er det ren luksus
Thomas - (Indsendt den 05/12/2016)
Perfekt - Juicen smager egentlig mere af karamel med lidt kaffesmag, men den er rigtigt god og blød. Den kradser også minimalt og kan bestemt anbefales, også til folk der ikke drikker kaffe.
Heidi Maria - (Indsendt den 08/02/2016)
Klart en vinder - Kaffen ligger altid som 1 et på min bestillingsliste, jeg har lagt mærke til at nu lavere nikotin indhold des bedre og mere fyldig smag.
Jørg - (Indsendt den 31/08/2015)
Fint smag - God kaffe smag

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt