Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

LAKRIDS

På lager


E-juice med naturlig ekstrakt fra lakridsstænger der giver en dejlig blid smag af klassisk lakrids. Lakrids er en efterspurgt e-væske og her har du en blid udgave med smag af sød lakrids. Den kommer fra skandinaviske True Vapor. Som skandinavisk mærke, har de lagt mange kræfter i at udvikle en rigtig god lakridssmag.

Når du bestiller vores lakridssmag, kan du være helt sikker på at du får et produkt, som der er blevet arbejdet seriøst på, for at sikre dig den bedste smag og kvalitet. Smagen er lavet af ekstrakt fra rigtige lakridsrødder, hvilket skinner igennem i smagen. Så kan du lide smagen af lakrids, bør du helt sikkert give vores lakridssmag en chance.

Ønsker du en stærk salmiak lakrids kan du har vores anden elskede lakridsudgave her

25 kr.
25
0 mg

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til Lakrids (Valgfrit)

Detaljer

.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: LAKRIDS

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Thomas - (Indsendt den 01/03/2017)
Hverken værre eller bedre end alle de andre - Har med tiden prøvet utallige lakrids-væsker, søde som stærke, men har endnu aldrig fundet en jeg ville købe igen, og her er denne ingen undtagelse. Der er simpelthen alt, alt for lidt smag og den holder kun et mikrosekund.

Jeg har ladet mig fortælle, at alle producenter døjer med at ramme den rigtige (fyldige) lakridssmag, ja en sælger i en fysisk butik frarådede mig endda, da jeg fortalte om min (hidtil) forgæves jagt på en god lakridsvæske, at prøve deres varianter, da de heller ikke ramte plet.

Ville egentlig give 2 stjerner, da der mildt sagt ikke er noget at råbe hurra for, men da dette også gælder for konkurrenterne, må det blive til en 3. stjerne - problemet er, at der ikke er nogen jeg kan give 4 eller 5, så blandt samtlige e-væsker vil jeg give den 2, men blandt lakridsvæsker 3.

Vil man absolut have en lakridsvæske, er denne hverken værre eller bedre end andre.
Eirin - (Indsendt den 13/03/2016)
God smak - En av de få jucene som jeg synes smaker ren lakris.
Alexander - (Indsendt den 12/01/2016)
Kedelig - Hvis i ville have en smag med lakrids, så skal I ikke vælge denne, men vælg den med salmiak. Denne smage ikke rigtig af noget.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt