Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

TRUE VAPOR LAKRIDS

På lager

SMAG AF LAKRIDS


Lakridssmag fra True Vapor med naturlig ekstrakt fra lakridsstænger.

Væskerne fra True Vapor er TPD-godkendt, samt godkendt af den danske Sikkerhedsstyrelse. Denne e-væske kan kun fås uden nikotin. Alle e-væsker fra True Vapor kommer med en "easy fill"-flaske, der hjælper til med, at påfyldning af væske går som det skal.

True Vapor Lakrids kommer som færdigblandet væske i 10 ml e-juice flasker, og PG/VG Indholdet er på 70/30.Hvis du leder efter smag af salmiaklakrids, kan du finde den her.

25 kr.
25
0 mg

* Påkrævede felter

Tilføj tilbehør til True Vapor Lakrids (Valgfrit)

Detaljer

.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: TRUE VAPOR LAKRIDS

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Thomas - (Indsendt den 01/03/2017)
Hverken værre eller bedre end alle de andre - Har med tiden prøvet utallige lakrids-væsker, søde som stærke, men har endnu aldrig fundet en jeg ville købe igen, og her er denne ingen undtagelse. Der er simpelthen alt, alt for lidt smag og den holder kun et mikrosekund.

Jeg har ladet mig fortælle, at alle producenter døjer med at ramme den rigtige (fyldige) lakridssmag, ja en sælger i en fysisk butik frarådede mig endda, da jeg fortalte om min (hidtil) forgæves jagt på en god lakridsvæske, at prøve deres varianter, da de heller ikke ramte plet.

Ville egentlig give 2 stjerner, da der mildt sagt ikke er noget at råbe hurra for, men da dette også gælder for konkurrenterne, må det blive til en 3. stjerne - problemet er, at der ikke er nogen jeg kan give 4 eller 5, så blandt samtlige e-væsker vil jeg give den 2, men blandt lakridsvæsker 3.

Vil man absolut have en lakridsvæske, er denne hverken værre eller bedre end andre.
Eirin - (Indsendt den 13/03/2016)
God smak - En av de få jucene som jeg synes smaker ren lakris.
Alexander - (Indsendt den 12/01/2016)
Kedelig - Hvis i ville have en smag med lakrids, så skal I ikke vælge denne, men vælg den med salmiak. Denne smage ikke rigtig af noget.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller