Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

E Væske med Bærsmag

Her er oversigten over alle vores e væsker med bærsmag. Hindbær, jordbær, brombær, solbær og mange mange flere. Der er mange e væsker der har flere smagsnuancer, så benyt filtreringsfunktionen nedenfor, så finder du lettere præcis det du søger. God fornøjelse.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Leder du efter frugtige eller søde e-væsker med bærsmag? Her på siden har vi samlet alle vores e-væsker med smag af bær – lige fra hindbær til blåbær. Og sådan cirka alt derimellem.

Du finder både frozen varianter med mint såvel som de helt klassiske, søde e-væsker med bærsmag. Og så finder du e-væsker med bærsmag fra en lang række producenter.

Her på siden finder du blandt andet e-væsker med bærsmag fra:

  • Sundbygaard
  • Nasty Juice
  • Big Mouth
  • Fcukin Flava
  • Vapetasia
  • Og mange, mange flere

Gå på opdagelse i de mange varianter her – du finder hurtigt et bredt udvalg med noget for enhver, uanset om det er en aroma, med eller uden nikotin eller noget helt tredje, du leder efter.

Tip: Er udvalget en smule uoverskueligt? Det forstår vi godt – der er mange at vælge mellem. Du kan gøre det lidt nemmere for dig selv ved at justere din søgning i søgemenuen. Her kan du vælge produkttype, mærke, pris, nikotinindhold og smag.

Find din næste e-væske med bærsmag her

Er det tid til at finde en e-væske med bærsmag, eller trænger lageret bare til at blive fyldt lidt op (der er ikke noget værre, end at løbe tør!)? Så er du landet det rigtige sted, for her på siden finder du et stort og bredt udvalg af e-væsker med bær- og frugtsmag.

Klik dig ind på de forskellige produkter, hvor du kan læse mere om deres smag, indhold og så videre. Der kan du også se fordelingen mellem VG/PG, nikotin og type (selvblander aroma, shake’n’vape eller færdigblandet e-væske).

Når du har fundet dine e-væsker med bærsmag, sørger vi til gengæld for hurtig levering.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...