Fremragende
Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Dekang e-juice

Med et navn som Dekang kan ingen vist være i tvivl om, at dette brand har base i Kina. Det skal du dog ikke lade dig narre af, for Dekang Biotechnology Company er et internationalt selskab med forgreninger til hele verden. Specielt vi europæere har gennem årene sat stor pris på e-juicerne fra Dekang, og derfor har selskabet i dag en ren europæisk produktion af e-juice, afpasset og optimeret efter europæiske smagsløg. Vi har udvalgt de bedste af Dekang-smagene til sortimentet, som du finder lige herunder. Læs også med nederst på siden, hvis du vil vide mere om, hvordan Dekang-juicerne skiller sig positivt ud i det brogede e-juice marked.

Læs mere om Dekang i bunden af denne side. 

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Fri fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Produkttype
 • Pris
 • Nikotinindhold
 • Ryd
  Smag
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  DEKANG MENTHOL

  DEKANG MENTHOL

  35 kr.
  35

  Hurtigt overblik

  10ml færdigblandet væske. Mentholsmag, 50PG/50VG. Nikotinstyrker: 0,6,18 mg.

  Ikke på lager

  Dekang var med fra start

  Selv om Dekang måske (endnu) ikke er så udbredt herhjemme, er det er ret kendt brand overalt i verden, ikke mindst i Europa og USA, som i dag er de største markeder for Dekang. Virksomheden hører til blandt de erfarne i branchen, for selskabet har historie helt tilbage til 2003, hvor Dekang Biotechnology Company blev grundlagt i Yunnan-provinsen i det sydvestlige Kina.

  Det interessante er, at virksomheden i første omgang var specialiseret i udvikling og ekstrahering af rene planteekstrakter og råvarer, blandt andet i samarbejde med en række videnskabelige institutioner og udviklingshuse. Som dampere ser vi selvfølgelig straks potentialitet, eftersom netop planteekstrakter og rene råvarer er helt afgørende for den perfekte e-juice. Den havde Dekang dog ikke lige set fra starten, hvor hovedfokus lå på naturlige råvarer og smagsekstrakter til fødevare- og medicinalindustrien. Men i takt med, at de elektroniske cigaretter for alvor blev populære, valgte Dekang helt oplagt at omlægge en del af udviklingen til netop fremstilling af e-juice.

  Fokus på e juice fra 2006

  Dekang startede den egentlige produktion af e-juice tilbage i 2006. Det foregik i laboratorierne i Yunnan. En sjov detalje er, at Yunnan direkte oversat betyder ”syd for skyen”, og det er jo også her vi som dampere typisk befinder os, når vi ekshalerer den velsmagende damp. Det virker med andre ord næsten oplagt med en udvikling af e-juice netop her.

  I dag er en del af udviklingen dog flyttet til et søsterselskab i Shenzhen tæt på Hong Kong, hvor mange af de andre store producenter af e-juice også har samlet sig. Området kan i praksis efterhånden sammenlignes med Silicon Valley, hvor fokus blot er e-cigaretter og juice i stedet for computere og højteknologi.

  Stor ekspertise i naturlige smagsstoffer

  Som tidligere nævnt er kernekompetencen hos Dekang Biotechnology Company raffinering af naturlige råvarer og udvinding af smagsstofferne. Det er det perfekte udgangspunkt for en god e-juice, og det smager da også virkelig igennem, hvad enten du vælger at dampe tobak, frugt eller en anden af de spændende smagsvarianter fra dette brand.

  Dekang bruger deres egen patenterede højteknologi i processerne, og har dermed nogle unikke fordele, som konkurrenterne må kigge misundeligt efter. Specielt tobaks-smagene er kendt for at være uhyre svære at ramme, og her smager du tydeligt forskellen. Dekang er ret berømt for at kunne lave tobaksbaserede e-juicer, der rammer sømmet direkte på spidsen.

  Dekang opererer overalt i verden, og reglerne omkring e-juice og e-cigaretter varierer meget. Her i Europa har vi som bekendt for nyligt indført det såkaldte TPD-direktiv, der skærper kravene gevaldigt på en lang række områder. Det har Dekang selvfølgelig styr på qua deres europæiske fabrik, så du kan roligt dampe. Med Dekang risikerer du i øvrigt heller ikke uheldige tilsætningsstoffer.

  Vælg selv nikotinindholdet

  De fleste af e-juicerne fra Dekang kommer med flere forskellige varianter med hensyn til nikotinindhold. Mulighederne varierer dog lidt fra smag til smag, men klik ind på den e-juice, der interesserer dig, og se mulighederne. Som udgangspunkt fås alle smagene i nikotinfri udgaver, samt for de flestes vedkommende desuden med enten 6 eller 18 mg nikotin pr. milliliter.

  Det er lidt tricky at vejlede i valg af det korrekte nikotinindhold, for udgangspunktet for at dampe, kan være forskelligt. Hvis du først og fremmest damper for smagens skyld, kan du med fordel gå efter de helt nikotinfri varianter. Det skal dog samtidig nævnes, at nikotinen også bidrager til smagen med lidt ekstra ”bid”. Hvis det er noget du vægter, kan du eksempelvis overveje versionen med 6 mg nikotin. Det er også det oplagte valg, hvis du er ”småryger”, og vil bruge din e-cigaret i forbindelse med et rygestop.

  Er du derimod storryger, og gerne vil kvitte tobakken, vil det nok lette overgangen, hvis du vælger e-juice med 18 mg nikotin. Nikotin er dog i sig selv et nydelsesmiddel, og der findes bestemt også dampere, der foretrækker et højt nikotinindhold uden relation til rygning i øvrigt. Valget er dit, og du kan med fordel eksperimentere med flere varianter, så du kan finde frem til den, der giver dig den bedste dampoplevelse.

  Standard indhold og blandingsforhold

  Som alle andre e-juicer leveres Dekang i standardflasker med et indhold på 10 milliliter. Det er ikke meget, hvis du damper regelmæssigt, men flaskestørrelsen er lovbestemt. Specielt Sub-ohm dampere opererer typisk med tankstørrelser på 3 til 5 ml, så en enkelt flaske kan hurtigt få ben at gå på. Omvendt er fordelen ved de små flasker, at du til billige penge kan eksperimentere med forskellige smagsvarianter og nikotinindhold.

  Selv om vi opererer med en relativ lav fragtpris, er det alligevel værd at bemærke, at du ved køb af en enkelt flaske betaler forholdsvis meget til fragten. Overvej derfor altid at bestille flere flasker ad gangen. Benyt for eksempel anledningen til at prøve nye smage, samt få fyldt op med favoritsmagen/-smagene. Husk eventuelt også at bestille ekstra juice med, når du alligevel bestiller coils, reservedele eller ny e-cigaret. På den måde vil du i længden kunne spare en del på portoen.

  Den europæiske version af Dekang kommer med et PG/VG blandingsforhold med 50/50 %, hvilket da også er det mest normale i dag. Dette forhold anses som det optimale kompromis mellem smag og dampudvikling. PG (organisk propylenglycol) fremmer smagsoplevelsen, letter coilens optagelse af e-juicen og bidrager også med lidt halskras. VG (vegetabilsk glycerin) tilføjer smagen en let sødme og blødhed, og giver også mere og fyldigere damp.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt
  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...