Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Liqua e-juice fra Ritchy

Italien er blandt andet kendt for sit rustikke køkken med masser af spændende oplevelser for smagssanserne. Den arv løfter italienske Ritchy på gennemført vis med Liqua-serien, der er en premium e-juice, baseret på rene råvarer. Hvis du har lyst til at dampe en spaghetti bolognese må vi dog skuffe dig, for Liqua-serien går efter de helt klassiske smage - bare lige en tand bedre, og med et rustikt italiensk twist. Og et eller andet gør de helt rigtigt hos Ritchy, for serien er blevet en bestseller i mere end 85 lande verden over.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
  • Produkttype
  • Pris
  • Nikotinindhold
  • Ryd
    Smag
  • 1 vare(r)

    pr. side

    Sorter efter: Sortering
    LIQUA PEACH
    (1)

    LIQUA PEACH

    30 kr.
    30

    Hurtigt overblik

    SMAGFULD SOMMER-FERSKEN


    Peach er en forholdsvis ny smag fra Ritchy, men den er løbet lige ind på bestsellerlisten, hvor kendere spår, at den bliver liggende. Hvert drag du tager af e-cigaretten er en bid af en solmoden, lun og saftig fersken. Den naturlige autentiske sødme er rigtig svær at blive træt af - selv efter længere tids brug. Perfekt kaloriefri erstatning for slik og kage, når sukkertrangen melder sig.

    Ritchy var med fra starten

    Ritchy blev etableret tilbage i 2009, hvor damp og e-cigaretter stadig var et særsyn, og virksomheden har formået at vokse i takt med udviklingen i markedet. I dag har Ritchy to automatiserede og ISO 9001-certificerede fabrikker i henholdsvis Europa og Kina, hvor der både produceres e-cigaretter og e-juice. Herfra leveres de eftertragtede produkter til fire store internationale distributionscentre, som ligger fordelt på kontinenterne. Med disse centre som knudepunkter, fordeles produkterne videre til forhandlernetværk i mere end 85 lande.

    Stort fokus på kvalitet

    Der arbejdes konstant med løbende udvikling og optimering, og den del af opgaven varetages af mere end 200 eksperter, som sidder rundt om i verden. Der er stor fokus på kvalitet, og virksomheden går meget op i, at produkterne under ingen omstændigheder må indeholde PAH, ftalater, tungmetaller eller andre skadelige stoffer. Vi behøver vel næsten heller ikke nævnte, at Ritchy hele tiden har været på forkant og fulgt udviklingen med de nye TPD-direktiver, som de følger og overholder med stor alvor.

    Flere nikotinstyrker

    Liqua leveres altid i standardiserede 10 ml flasker, der overholder de nye EU-regler om sikkerhed og tæthed, og serien er lagt fast på et PG/VG-forhold på 1:1. Det er almindelig standard for de fleste e-juicer, da det for de fleste er et passende kompromis mellem smag og dampvolumen. Alle varianterne fås i nikotinfri udgaver, eller med et nikotinindhold på enten 6 eller 12 mg pr. ml.

    Klassiske smage - bare en tand bedre

    Mange producenter af e-juice forsøger sig med de mest utrolige smagsvarianter og kombinationer med henblik på at øge salget. Enkelte gange går det godt, men ofte er resultatet bare et hipt produkt, som prøves en enkelt gang hos forbrugeren og derefter kategoriseres som endnu en fuser.

    Med Liqua-serien pjanker Ritchy ikke rundt efter den metode. Det er klassiske smage, der bare er fintunede, så de står den lange distance endnu bedre. Det eneste eksempel på et lidt friskt eksperiment er nok Extreme Drink (energidrik), der er sluppet igennem den strenge kvalitetsbevidste kontrol. Det skyldes selvfølgelig, at den har ramt plet. Men ellers er det klassikere som tobaksvarianter, forskellige frugter og mint, der dominerer feltet.

    Køb flere smage og få mere for portoen

    Når du bestiller en af de spændende Ritchy-smage, bør du overveje muligheden for, at fylde pakken op med flere af de klassiske varianter. Du kan lige så godt købe nogle stykker, så du har noget at skifte imellem.

    Måske var det også lige en ide at tjekke op på beholdningen af coils og andet praktisk tilbehør til din e-cigaret – og samler du nok sammen i den samme ordre, sender vi gratis, hvis du bestiller for mere end 500 kroner.

    Vent venligst...

    Produktet er lagt i din kurv

    Du er 500 kr fra gratis fragt
    Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
    Du er 500 kr fra gratis fragt

    Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...