Fremragende
Vi afsender ordrer om: Vi sender om 23t 55m og 55s

Mohawk & CO e-juice

Mohawk & Co blev stiftet i 2012 i Malaysia for at kunne tilbyde kvalitets e juice til de lokale. Det er gået utrolig stærkt for Mohawk og Co siden dengang, og de producerer nu mere end 200.000 flasker e væske pr måned, på deres fuldautomatiske maskiner. Malaysia er blevet et super hot marked indenfor e juice, og vi har her taget et af landets bedste mærker hjem, vi håber i vil tage godt i mod deres lækre smage.

 

Læs mere
Fragt fra 35 kr.
Fri fragt v. køb over 499 kr.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Mohawk & Co– fra Malaysia til Danmark

Mohawk & Co er endnu et malaysisk e-juice mærke, vi blandt andet forhandler her hos Din-ecigaret.

Mohawk & Co er et af de mange malaysiske brands, der sammensætter, udvikler og producerer e-juice, og du kan opleve deres udvalg her på siden.

Deres udvalg i smage og aromaer er bredt, og der komme ofte nye varianter til.

3 hurtige om Mohawk & Co og deres e-juice

  1. Mohawk & Co er nok bedst kendt for at lave e-juice med smag af forskellige drikkevarer – men deres sortiment indeholder meget mere end det. Fx varianter med energidrik, popcorn og friske frugter.
  2. Mohawk & Co er et malaysisk brand, der blev stiftet i 2012. Dengang var det for at producere til de lokale, men i dag langer de over 200.000 flasker ud af deres fabrik.
  3. Mohawk laver flere forskellige serier, der har forskellige kendetegn – deres Fizzy serie er fx kendetegnet ved, at alle smagene har en kølende effekt på tungen.

Bestil din e-juice fra Mohawk & Co online – hos os er fragten altid hurtig

Er det tid til nyt e-juice? Hvis ikke du allerede har prøvet en af Mohawk & Co’s varianter, har du mulighed for det ny. Deres udvalg af bredt, og der kommer ofte nye varianter.

Når du har fundet de e-væsker, du vil bestille, skal du bare læne dig tilbage og glæde dig til, dine nye e-væsker ankommer. Og det gør de heldigvis hurtigt – i de fleste tilfælde allerede næste dag.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...