Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Mohawk & CO e-juice

Mohawk & Co blev stiftet i 2012 i Malaysia for at kunne tilbyde kvalitets e juice til de lokale. Det er gået utrolig stærkt for Mohawk og Co siden dengang, og de producerer nu mere end 200.000 flasker e væske pr måned, på deres fuldautomatiske maskiner. Malaysia er blevet et super hot marked indenfor e juice, og vi har her taget et af landets bedste mærker hjem, vi håber i vil tage godt i mod deres lækre smage.

 

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Mohawk & Co– fra Malaysia til Danmark

Mohawk & Co er endnu et malaysisk e-juice mærke, vi blandt andet forhandler her hos Din-ecigaret.

Mohawk & Co er et af de mange malaysiske brands, der sammensætter, udvikler og producerer e-juice, og du kan opleve deres udvalg her på siden.

Deres udvalg i smage og aromaer er bredt, og der komme ofte nye varianter til.

3 hurtige om Mohawk & Co og deres e-juice

  1. Mohawk & Co er nok bedst kendt for at lave e-juice med smag af forskellige drikkevarer – men deres sortiment indeholder meget mere end det. Fx varianter med energidrik, popcorn og friske frugter.
  2. Mohawk & Co er et malaysisk brand, der blev stiftet i 2012. Dengang var det for at producere til de lokale, men i dag langer de over 200.000 flasker ud af deres fabrik.
  3. Mohawk laver flere forskellige serier, der har forskellige kendetegn – deres Fizzy serie er fx kendetegnet ved, at alle smagene har en kølende effekt på tungen.

Bestil din e-juice fra Mohawk & Co online – hos os er fragten altid hurtig

Er det tid til nyt e-juice? Hvis ikke du allerede har prøvet en af Mohawk & Co’s varianter, har du mulighed for det ny. Deres udvalg af bredt, og der kommer ofte nye varianter.

Når du har fundet de e-væsker, du vil bestille, skal du bare læne dig tilbage og glæde dig til, dine nye e-væsker ankommer. Og det gør de heldigvis hurtigt – i de fleste tilfælde allerede næste dag.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...