Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Anmelderrost e-juice til hardcore-dampere

Moliq er en relativ ny serie af e-juicer, der produceres i Europa for det engelske MolinShop. Virksomheden har specialiseret sig i e-juice, aromaer og tilbehør til e-cigaretter, og er et relativt kendt brand. Der er tale om et forholdsvis anonymt firma. Men ikke desto mindre får produkterne topkarakterer hos eksperterne, der ikke kan få hænderne ned. Ud over de anmelderroste smagsvarianter udmærker Moliq-serien sig ved at være målrettet mod Sub-ohm dampere og drippere, som traditionelt sætter pris på ekstra koncentreret dampudvikling. Her får du nemlig et blend med hele 70 % VG, og dermed masser af damp, uden at det går ud over smagsoplevelsen.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Moderne produktionsmetoder sikrer optimalt produkt

Selv om Moliq-juicen er ”designet” i England, produceres den i Polen. Polen er det nye ”upcoming”-land i Europa, men der er stadig penge at spare i forhold til lønniveauet, selv om både teknik og kompetencer ligger på et ekstremt højt niveau. Det betyder i praksis, at du får e-juice efter de høje europæiske standarder til en særdeles fordelagtig pris.

Specielt for Moliq-produkterne gælder det, at de er fremstillet helt uden tvivlsomme stoffer som diacetyl, acetonin og propiunyl, som har spøgt i en del e-juicer fra tvivlsomme producenter. Virksomheden tilbyder enhver adgang til de fulde laboratorietests, og det er en ekstra sikkerhed, som ikke ses hos mange producenter.

Ekstra damp til feinsmeckerne

De fleste e-juice leveres i dag med en base af 50 % propylenglycol (PG) og 50 % vegetabilsk glycerin (VG). Selv om de kemiske betegnelser måske kan lyde ret afskrækkende, er der tale om helt almindelige stoffer, som indgår i tusindvis af dagligdagsprodukter som madvarer, kosmetik og medicin. PG virker typisk som smagsforstærker og giver også et ekstra halskrads, mens VG bløder smagen op og giver en mere intensiv dampudvikling.

De fleste producenter vælger den sikre løsning med et blandingsforhold på 1:1 mellem PG og VG, og det er også ganske udmærket. Afviges der fra dette forhold, kræver det nemlig ekstra ekspertise at få ligningen til at gå op i en højere enhed. Men med Moliq-serien har Molinshop formået at skabe et produkt, der giver ekstra meget damp, uden at gå på kompromis med smagen. Her får du nemlig hele 70 % VG, og så er der altså virkelig damp for skillingen.

Med eller uden nikotin

Om der skal nikotin i en e-juice eller ej, er lidt en smagssag. Nikotin er som bekendt vanedannende, men giver samtidig en lidt skarpere smag, som mange sætter pris på. Har du ikke en baggrund som ryger, er der for så vidt ingen grund til at vælge en nikotin-version. Bruger du din e-cigaret i forbindelse med et rygestop, kan der til gengæld være god ræson i at vælge nikotin-versionen, så du ikke skal kvitte det hele på en gang.

Valget er dit, og vi tilbyder Moliq-juicen i både nikotinfri udgave og i en variant med 6 mg nikotin pr. milliliter. I forbindelse med bestillingen får du mulighed for at væge den variant, du foretrækker.

Udnyt portoen bedst muligt

Det er ikke nogen hemmelighed, at de danske fragtpriser er på himmelflugt. Heldigvis kører vi hos os med en fast lav fragtpris, men e-juice er et forholdsvis billigt produkt. Køber du derfor blot en enkelt flaske Moliq, udgør fragten alligevel en stor del af ordren, og det er næsten en skam.

Overvej derfor at tage flere forskellige smagsvarianter hjem, og husk at tjekke, om det eventuelt også er tid til at få suppleret op med nye coils eller andet nødvendigt tilbehør. Fragten har du jo allerede betalt, så du kan bare shoppe amok.

Husk i øvrigt også, at vi betaler alle fragtomkostningerne, hvis du bestiller for mere end 500 kroner.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...