Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

NOS giver fart over feltet

NOS smagene er intensive og fyldt med frisk frugt og kølig citrus.

Det er tid at hoppe med på vognen og vågne op til en ny dag fyldt med intensitet og spænding. Frihed, glæde og høj fart. Sol, sommer og havvand. Frostklar luft, vintersolskin og sne der daler. Forestil dig en tidlig morgen: frugthave, kraftige dufte, sommermorgendug, solstrejf og summende bier midt i en forfriskende morgenbrise. Det er NOS. Eller fyld dine sanser med en sydlandsk ferie: lune aftener, kølige drinks og mørke øjne, der møder dine over glassets kant.
Der skal fart over feltet og speederen skal HELT i bund - NOS tager dig med på en vild og eksotisk smagsoplevelse med strejf af bøde sommermorgen, vintersolhverv og sydlandsk romantik, hvor alt, hvad du længes efter, er samlet i ét.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Produkttype
 • Mærke
 • Pris
 • Nikotinindhold
 • Ryd
  Smag
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  ICE LIME WATERMELON - NOS

  ICE LIME WATERMELON - NOS

  199 kr
  199

  Hurtigt overblik

  NOS Ice Lime Watermelon


  Blandingsprodukt 0 og 3 mg: Se 'Vigtig info' nedeunder


  Vil du have fuld fart på din dampoplevelse, så prøv denne lækre smag fra NOS: iskold vandmelon med et strejf af lime. NOS Ice Lime Watermelon sætter fart på din dag og får dig til at glemme alle hverdagens trivialiteter. Få fuld fart på systemet og gang i smagsløgene med den intense og spændende smagsvariant, som er en blanding af frisk og saftig vandmelon serveret med en smule limesorbet., og med et tykt blandings forhold på 70VG 30PG, så giver den også masser af damp. Denne smag får dig til at træde speederen i bund og sætter både fart og kulør på din hverdag!


   


  Vigtig info - Blandingsprodukt


  Når du køber Ice Lime Watermelon fra NOS, så får du to flasker. En 60 ml flaske fyldt med 50 ml med 0 mg væske. Den anden flaske du får med er så en nikotinbooster på 10 ml med 18 mg. Du hælder så denne 10 ml flaske over i den store flaske, ryster godt, og den færdig væske er så 3 mg. Du kan også vælge din nikotinbooster i 0 mg, og så bliver den færdige væske så også 0 mg.


 • 30 PG / VG 70
 • Ikke på lager

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...