Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

OHMBOYZ

I 2014 etablerede Alex D Trouble Ohmboyz Mod Club - med tiden er klubben vokset til mere end 100 medlemmer fra hele verden. Hver af dem bærer på ekspertise og passion indenfor cloud chasing, coil byggeri, vaping og selvfølgelig e væske blanding. De skabte deres første kollektionten ODC Urban E juice linjen tidligt i 2016 da Alex ejede en damp butik, og havde prøvet mange forskellige e juice fra hele verden, men mente der manglede noget unikt i markedet. De producerer nu en masse lækre smage og e væsker under strenge laboratorie forhold - det er deres mål at lave nogle af de bedst smagende e juice på markedet, og vi synes de gør et rigtig godt forsøg!

 

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Produkttype
 • Mærke
 • Pris
 • Nikotinindhold
 • Ryd
  Smag
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  OHMBOYZ KEKE

  OHMBOYZ KEKE

  not 135 kr
  135

  Hurtigt overblik

  KAGE MED BÆR, MELON OG KIWI


  Ordet Keke kommer fra Maori, de indfødtes sprog i New Zealand, og betyder kage. Kagen er i dette tilfælde en lækker Pavlova, der består af en lækker og cremet marengsbase som er toppet med masser af bær, saftig cantaloupe- og honningmelon samt kiwi. En himmelsk og frisk dessertsmag.


  Blandingsforholdet er 70VG/30PG.


   


  YDERLIGERE INFO


  Flasken indeholder 50ml væske, hvortil du kan tilsætte 10ml nikotin booster. Ryst den grundigt i minimum fem minutter og lad den så trække i nogle dage inden du tager den i brug, så smagen får lov til at modnes.

  Ikke på lager

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt
  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...