• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

SPACE JAM GOURMET E-JUICE FRA USA


Amerikanske Space Jam producerer og leverer topkvalitet inden for e-juice. Her er tale om helt specielle smagsvarianter, hvor vi har udvalgt de allerbedste til vores sortiment. E-juicen bliver leveret i en smuk glasflaske på 15 ml, der er indrettet med en pipette der er integreret i låget. Med denne pipette suger du væske fra flasken op i pipetterøret, og påflylder let e-juicen i din tank / clearomizer, uden at spilde ud over det hele. Supersmukt og velfungerende design. Læs meget mere om PG/VG indhold, anbefalede tanke og så videre under produktbillederne. Klik ind på de forskellige rumrejser og se hvilken smag der er din nye favorit.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

 

Gourmet er lig med e-juice fra Space Jam

Space Jam e-liquid har sammensat nogle modige og uhyggeligt gode e-væsker der som navnene antyder er af en anden verden. Der er e væsker med smag som du kun kan drømme om. Du kan få den i 6 forskellige smagsvarianter, nemlig:

Astro  
Æble / Jordbær

Friske grønne Granny Smith æbler og søde Jordbær smelter perfekt sammen til glæde for dine smagsløg.

Pluto
Meloner og Mynte

Saftig Vandmelon, Galiamelon og Honningmelon, med en blid eftersmag af friske Mynteblade.

Andromeda
Blåbær og Granatæble

Modne Blåbær og Frisk Granatæble i en kombination der smager himmelsk.
 

Starship 1
Créme brûlée og Kiwi

 
Fransk Créme Brûlée med vanilje og Kiwi. En absolut bestseller fra Spacejam. 

Omega
Fersken og flødeskum

 
Krydrede ferskner med en sød eftersmag af dejlig flødeskum.

Venus
Marshmellow, Peanutbutter, Karamel og flødeskum

Grillede Skumfiduser med Peanutbutter, overdænget med Karamel og Flødeskum.   


En e-væske med højere indhold af VG for mere damp

Væskerne har et PG/VG forhold på 50/50, og er derfor helt formidable i udstyr der producerer rigtig meget damp. Da væsken indeholder mere VG, vil den have en højere viskositet, og derfor være en smule mere tykflydende. Det er normalt at du, med væsker med højere indhold af VG, anvender en tank med nogle kraftige coils med store indsugningshuller, således at væsken nemmere trænger ind, så vægen kan blive ordentligt gennemvædet. Læs nedenfor og se hvilke tanke vi anbefaler til denne væske.

Anbefalede tanke til Space Jam e-væske

Aspire Cleito Den sidste nye tank fra Aspire, der på genial vis opfyldes fra toppen i stedet for bunden. Store indsugningshuller og en kraftig coil giver en brænder der virkelig kan give noget damp.

Joyetech Cubis Pro Her får du en tank hvor Space Jam væskerne virkelig kommer til sin magt. En af de mest populære sub-ohm tanke.

Tilpas nikotinstyrke i e-væsken i forhold til udstyr

E-juice fra Space Jam kan du kun få uden nikotin. Smagen er dog så intens at du sagtens kan blande den med en smule nikotin base på eksempelvis 18mg, hvis du vil have lidt nikotin i din væske. Der er altså noget for enhver smag, MEN, vær opmærksom på at du, hvis du skifter til noget kraftigere udstyr der giver mere damp, vil opleve at nikotinudskillelsen bliver større, og derved vil det smage stærkere. Det er meget typisk når folk går fra eksempelvis en almindelig CE4 eller CE5 tank til eksempelvis en subtank med sub-ohm coils, at de vil opleve at de er nødt til at gå en eller to nikotinstyrker ned. I takt med at udstyret bliver bedre og mere effektivt, så er det ikke nødvendigt mere med de superhøje koncentrationer af nikotin i e-væskerne.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv