Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Space Jam e-juice


Amerikanske Space Jam producerer og leverer topkvalitet inden for e-juice. Her er tale om helt specielle smagsvarianter, hvor vi har udvalgt de allerbedste til vores sortiment. E-juicen bliver leveret i 50 ml Shake'N'Vape hvor der er mulighed for at tilsætte 10 ml nikotinbooster, for at opnå den ønskede nikotinstyrke. Læs meget mere om PG/VG indhold, anbefalede tanke og så videre under produktbillederne. Klik ind på de forskellige rumrejser og se hvilken smag der er din nye favorit.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Produkttype
 • Ryd
  Mærke
 • Pris
 • Nikotinindhold
 • Smag
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  SPACE JAM PLUTO

  SPACE JAM PLUTO

  not 179 kr
  179

  Hurtigt overblik

  BLANDEDE MELONER


  En delikat blanding af vandmelon, honningmelon og cantaloupe-melon, giver dig en sommerfrisk smagsoplevelse, du aldrig har prøvet før. Smagen afrundes med et hint af spearmint, så du rigtig kan køle af.


   


  Blandingsforholdet i e-juicen er 70VG/30PG.


   


   


   


   


   


   


  VIGTIG INFO


  Denne e-juice fra Space Jam kommer som 50ml færdigblandet væske i en 60ml flaske med 0mg nikotin, hvori du kan tilsætte én nikotin booster. Du kan købe din e-juice med eller uden nikotin booster ved siden af.

  Ikke på lager

   

  Gourmet er lig med e-juice fra Space Jam

  Space Jam e-liquid har sammensat nogle modige og uhyggeligt gode e-væsker der som navnene antyder er af en anden verden. Der er e væsker med smag som du kun kan drømme om. Du kan få den i 5 forskellige smagsvarianter, nemlig:

  Astro 
  Æble / Jordbær

  Friske grønne Granny Smith æbler og søde Jordbær smelter perfekt sammen til glæde for dine smagsløg.

  Pluto
  Meloner og Mynte

  Saftig Vandmelon, Cantaloupemelon og Honningmelon, med en blid eftersmag af friske Mynteblade.

  Andromeda
  Blåbær og Granatæble

  Modne Blåbær og Frisk Granatæble i en kombination der smager himmelsk.
   

  Particle Y

  Candyfloss og Hindbær

   
  Fransk Créme Brûlée med vanilje og Kiwi. En absolut bestseller fra Spacejam. 

  Meteor Milk 
  Jordbær-Jordbær-Jordbær

   
  Jordbæris, Jordbærsirup og bare jordbær.

   


  En e-væske med højere indhold af VG for mere damp

  Væskerne har et PG/VG forhold på 30% PG og 70% VG, og er derfor helt formidable i udstyr der producerer rigtig meget damp. Da væsken indeholder mere VG, vil den have en højere viskositet, og derfor være en smule mere tykflydende. Det er normalt at du, med væsker med højere indhold af VG, anvender en tank med nogle kraftige coils med store indsugningshuller, således at væsken nemmere trænger ind, så vægen kan blive ordentligt gennemvædet. Læs nedenfor og se hvilke tanke vi anbefaler til denne væske.

  Anbefalede tanke til Space Jam e-væske

  Sub Ohm Tanke Dette er de kraftigste tanke du kan få, og her er coilen stor og kraftig. Det er vigtigt at din coil har store indsugningshuller, så den tykkere væske ham absorberes ordentligt inden du damper løs efter påfyldning af væske.

  Tilpas nikotinstyrke i e-væsken i forhold til udstyr

  E-juice fra Space Jam kan du kun få uden nikotin. Smagen er dog så intens at du sagtens kan blande den op med 10 ml nikotinbase. Blander du 10 ml nikotinbase på 18 mg i din Space Jam E-juice på 50 ml, så får du en færdig koncentration på 3 mg nikotin/ml. med en smule. Der er altså noget for enhver smag, MEN, vær opmærksom på at du, hvis du skifter til noget kraftigere udstyr der giver mere damp, vil opleve at nikotinudskillelsen bliver større, og derved vil det smage stærkere. Det er meget typisk når folk går fra eksempelvis en almindelig CE4 eller CE5 tank til eksempelvis en subtank med sub-ohm coils, at de vil opleve at de er nødt til at gå en eller to nikotinstyrker ned. I takt med at udstyret bliver bedre og mere effektivt, så er det ikke nødvendigt mere med de superhøje koncentrationer af nikotin i e-væskerne.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt
  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...