Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Shake N Vape E-væsker fra True Vapor®

Her finder du vores udvalg af Shake N Vapes fra danske True Vapor®, som eksklusivt bliver forhandlet hos Din-eCigaret. E-væsken er fremstillet med ekstrem fokus på hygiejne igennem hele produktionsforløbet.

Med Shake N Vapes bestemmer du selv nikotin indholdet, bare tilføj de boosters, der matcher dit behov. True Vapor e-væskerne kommer i 60 ml flasker med 40 ml væske i. Du skal derfor tilsætte 2 boosters selv.

Med Copenhagen-serien, som er en hyldest til elskede attraktioner i København, kan du opleve smagsvarianter fra True Vapor®. Køb dem enkeltvis eller køb Copenhagen-pakken med alle 7 forskellige smage, og se designet i sin helhed. Tag på opdagelse i Danmarks hovedstad med denne nye e-juice serie.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Fordele ved Shake N Vape

At købe færdigblandet e-juice er nemt, men der er rigtig mange gode grunde til købe Shake N Vape, og det er ikke spor svært. Du blander din Shake N Vape med en nikotinholdig (eller ikke nikotinholdig) smagsneutral e-væske, så ryster du flasken og vupti, din færdigblandede e-væske er klar.

Større flasker

Når man køber færdigblandet e-juice med nikotin, er der en række irriterende restriktioner. Blandt andet er de største flasker, som er mulige at købe kun på 10 ml. Det betyder, at hvis du skal ud at rejse eller bare være væk hjemmefra i længere tid, skal du have adskillelige flasker med. Når du selv køber og blander din e-væske, kan du købe selve væsken i langt større flasker. Du har altså med denne metode mulighed for, at opbevare din e-væske i eksempelvis 30 ml, 60 ml eller 120 ml flasker frem for 10 ml. Med Short Fill flaskerne kan du derfor nøjes med en enkelt flaske, når du er på farten.

Tilpasset e væske 

Udover mængden af e-væske, du kan blande og have med dig, har du også selv en langt større indflydelse på indholdet. Du vælger PG og VG, når du køber væske, og du tilføjer selv nikotin. Du kan altså tilpasse e-væsken i så høj en grad, at du selv bestemmer mængde og fylde af damp, intensitet af smag, nikotinindhold osv.

Komplekse smage i Shake N Vape e-væsker 

Endnu en fordel ved Shake N Vape er den smagskompleksitet, der er mulighed for. Når du køber færdigblandet e-væske, er det typisk med én smag, mens Shake N Vape kan bestå af mange forskellige smage, der giver helt nye oplevelser med forskellige smagsnoter og køleeffekt/cooling.

Læs vores dybdegående guide til Shake N Vape lige her.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt
eller

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...