Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Shake N Vape E-væsker fra True Vapor®

Her finder du vores udvalg af Shake N Vapes fra danske True Vapor®, som eksklusivt bliver forhandlet hos Din-eCigaret. E-væsken er fremstillet med ekstrem fokus på hygiejne igennem hele produktionsforløbet.

Med Shake N Vapes bestemmer du selv nikotin indholdet, bare tilføj de boosters, der matcher dit behov. True Vapor e-væskerne kommer i 60 ml flasker med 40 ml væske i. Du skal derfor tilsætte 2 boosters selv.

Med Copenhagen-serien, som er en hyldest til elskede attraktioner i København, kan du opleve smagsvarianter fra True Vapor®. Køb dem enkeltvis eller køb Copenhagen-pakken med alle 7 forskellige smage, og se designet i sin helhed. Tag på opdagelse i Danmarks hovedstad med denne nye e-juice serie.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Produkttype
 • Mærke
 • Pris
 • Nikotinindhold
 • Ryd
  Smag
 • 2 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  TRUE VAPOR COPENHAGEN OCEAN LOVE

  TRUE VAPOR COPENHAGEN OCEAN LOVE

  119 kr
  119

  Hurtigt overblik

  SØD OG FORFRISKENDE MINT


  Hvis du er på udkig efter en en sød mint, som har en dejlig rund, blød og afrundet smag, så har du fundet den rette. Ocean Love er tilnærmelsesvis perfektion, hvis man leder efter en frisk og let mintsmag, men hvor de skarpe kanter lige er blevet slebet lidt. Perfekt e-juice til hverdagsdampning.  

  Copenhagen serien byder også på et fantastisk og helstøbt design, da indpakningen tager udgangspunkt i kendte københavnske landmærker. Inspirationen til motivet der pryder Ocean Love, er taget af et af københavns velkendte varemærker, nemlig statuen af Den Lille Havfrue.


  Blandingsforholdet er 40PG/60VG.


   


  VIGTIG INFO


  Alle e-væskerne fra True Vapors Copenhagen serie kommer som 40 ml færdigblandet væske i en 60 ml flaske med 0 mg nikotin, hvori du kan tilsætte 20 ml nikotin booster. Du kan købe din e-juice med eller uden nikotin booster ved siden af.
  TRUE VAPOR COPENHAGEN PACK

  TRUE VAPOR COPENHAGEN PACK

  779 kr
  779

  Hurtigt overblik

  Alle syv væsker fra True Vapor's Copenhagen-serie i én samlet pakke.

  Fordele ved Shake N Vape

  At købe færdigblandet e-juice er nemt, men der er rigtig mange gode grunde til købe Shake N Vape, og det er ikke spor svært. Du blander din Shake N Vape med en nikotinholdig (eller ikke nikotinholdig) smagsneutral e-væske, så ryster du flasken og vupti, din færdigblandede e-væske er klar.

  Større flasker

  Når man køber færdigblandet e-juice med nikotin, er der en række irriterende restriktioner. Blandt andet er de største flasker, som er mulige at købe kun på 10 ml. Det betyder, at hvis du skal ud at rejse eller bare være væk hjemmefra i længere tid, skal du have adskillelige flasker med. Når du selv køber og blander din e-væske, kan du købe selve væsken i langt større flasker. Du har altså med denne metode mulighed for, at opbevare din e-væske i eksempelvis 30 ml, 60 ml eller 120 ml flasker frem for 10 ml. Med Short Fill flaskerne kan du derfor nøjes med en enkelt flaske, når du er på farten.

  Tilpasset e væske 

  Udover mængden af e-væske, du kan blande og have med dig, har du også selv en langt større indflydelse på indholdet. Du vælger PG og VG, når du køber væske, og du tilføjer selv nikotin. Du kan altså tilpasse e-væsken i så høj en grad, at du selv bestemmer mængde og fylde af damp, intensitet af smag, nikotinindhold osv.

  Komplekse smage i Shake N Vape e-væsker 

  Endnu en fordel ved Shake N Vape er den smagskompleksitet, der er mulighed for. Når du køber færdigblandet e-væske, er det typisk med én smag, mens Shake N Vape kan bestå af mange forskellige smage, der giver helt nye oplevelser med forskellige smagsnoter og køleeffekt/cooling.

  Læs vores dybdegående guide til Shake N Vape lige her.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...