Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

E-JUICE I LÆSKEDRIK, KAFFE OG DRINKS VARIANTER

Her finder du e-juice med forskellige læskedrikke- og drinks-smage. Det kan være en rigtig god idé at sørge for at have et godt udvalg af forskellige smagsvarianter derhjemme så man ikke pludselig går død i sin yndlingssmag og bliver fristet til at gå tilbage til de almindelige røgpinde. 

Alle flasker indeholder 10 ml e-juice, og under hver smag kan du vælge nikotinstyrke. Nogle varianter fås med nikotin i henholdsvis 0mg, 6mg, 12mg, og 18mg, og nogle fås kun uden nikotin. Se det på det enkelte produktbillede. Vores e væsker indeholder 10 ml e-juice hvilket svarer til 200 – 250 cigaretter afhængig af din dampadfærd.

Så hvad end du er til læskedrikke, kaffe eller spiritus, så har vi en damp, der smager lige sådan – og det er da en noget smartere måde at nyde f.eks. en god drink på, inden du skal ud at køre! Ja, faktisk kan du på den måde dampe, uden at blive snuppet for promillekørsel bagefter.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Produkttype
 • Pris
 • Smag
 • Nikotinindhold
 • 7 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  COLA
  (5)

  COLA

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik

  AUTENTISK COLASMAG


  Kan du godt lide cola, vil du synes godt om denne e-juice. Ekstrakt fra Colanødder giver en autentisk smagsoplevelse af rigtig cola. Colasmagen er en lækker forfriskende smag, som man kan bruge i sin e-cigaret hele dagen. Så hvis du elsker smagen af original cola, vil du helt sikkert elske denne lækre e-juice fra True Vapor.


   


  Der findes mange forskellige kvaliteter af e-juice på markedet. Mange blander kemiske stoffer sammen, som du får lov at inhalere. Hos True Vapor får du en 100% naturlig e-juice, som er garanteret markedets bedste kvalitet. True Vapor fokuserer på at levere naturlige kvalitetsprodukter. Når du bestiller e-juice fra os, er du sikker på at få en lækker e-juice, som kun er tilsat naturlige ingredienser. Med True Vapor e-juice, kan du virkelig smage at e-juicen er lavet af naturlig ekstrakt fra colanødder. Er man til vanilje cola, kan man med fordel blande lidt vanilje e-juice i clearomizeren sammen med cola. Når man damper denne e-juice, vil man altid efterlades med trangen til et sug mere.

  ENERGI
  (10)

  ENERGI

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik


  Smagen af Energi Drik er meget efterspurgt. Her fås den originale smag af energidrik som du kender den. Frisk, sød og igangsættende. En smag der ikke er til at få nok af!


   

  CHAMPAGNE ÆBLE
  (10)

  CHAMPAGNE ÆBLE

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik


  Frisk æblesmag blandet med Champagne er på en gang sød og frisk. Denne smag er på rekordtid blevet en publikumsfavorit. Æble e-juicen er en klassiker, som har været rigtig populær de sidste par år. Hvis du kan lide æble, vil du helt sikkert også elske denne som er spædet op med champagne. E-juicen har har fået rigtig mange positive tilbagemeldinge, så måske er den også noget for dig?


   

  MOJITO
  (4)

  MOJITO

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik

  VELSMAGENDE COCKTAIL


  Oplev den velkendte smag af mojito. Er du til eksotiske drinks, så er denne e-juice et ”must try”. Her kombineres de klassiske mojitoingridienser i en alletiders dampvæske, der smager frisk og godt.  


   

  PINA COLADA
  (2)

  PINA COLADA

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik

  LEGENDARISK DRINK


  E juice med smagen af Piña Colada. Dette er en frisk og sød e væske, som du bør prøve hvis du er på udkig efter en spændende anderledes variant. Piña Colada er en lækker eksotisk drink fra Puerto Rico i Caribien. Det siges at Piña Colada blev opfundet af den puertoricanske pirat Roberto Cofresí, som gav sine medpirater drikken for at ophøje deres moral. Men da Cofresí gik bort i 1825, gik der over 100 år før drikken virkelig blev kendt. I 1950erne blev drinken igen skabt på Puerto Rico og spredte sig hurtigt ud i hele verden. Især USA tog drinken til sig hurtigt. Siden dengang har Piña Colada været en klassiker, som rigtig mange elsker. E-juicen er hurtigt blevet en favorit blandt mange. Især pigerne i vores testpanel var helt tossede med smagen, og har brugt den siden de prøvede den første gang.

  CAPPUCCINO
  (7)

  CAPPUCCINO

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik


  Vi er glade for at kunne præsentere True Vapors Cappuccino e juice, som vi mener er markedets bedste Cappuccino smag. Her får du den velkendte søde smag af en god kop kaffe med et strejf af chokolade. Smagen af cappuccino er en sikker favorit her på redaktionen, men du skal kunne lide det lidt sødt hvis denne variant skal falde i din smag.


   

  KAFFE
  (5)

  KAFFE

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik

  FYLDIG KAFFE


  Den dejlige kaffe smag forbliver en hverdagskending. Nu kan du tilfredsstille din rygetrang og få en dejlig oplevelse af kaffe. 


  Kaffe er for mange personer uundværligt. Når du ikke har tid til en kop kaffe, kan du nyde smagen af kaffe fra e-cigaretten. Smagen leder tankerne hen på friskbrygget kaffe og dets aromatiske fyldighed. Den uovertrufne smag kommer fra ekstrakt af kaffebønner, hvilket giver den absolut bedste kaffesmag. Dette er en e-juice, man som kaffeelsker ikke må undvære.


  Ved at vælge en e-juice fra True Vapor, kan du være helt sikker på at få markedets bedste kvalitet. True Vapor går ikke på kompromis med kvalitet. Alle deres e-juice er lavet af 100% naturlige ekstrakter, hvilket sikrer den absolut bedste smag. Andre billigere e-juice er lavet af kemiske sammensætninger. Vi har valgt at forhandle True Vapor, for at du som kunde kan være sikker på at få markeds bedste kvalitet, hver gang du damper.

  Køb ekstra juice med og spar på portoen

  Heldigvis er e væske langt billigere end almindelige cigaretter. Men det betyder omvendt også, at det er vigtigt at tænke fragtomkostninger ind i regnestykket, når du skal bestille e væske. Det er ikke optimalt kun at bestille en enkelt flaske juice. Sørg altid for, at du har et passende lager af juice, så du ikke pludselig står i en ”nødsituation”. Både for at spare forsendelse og for at undgå nødsituationer, vælger de fleste da også at bestille flere flasker på én gang, eller evt. kombinere med køb af ekstra coils, drip tips og lignende.

  Det er forholdsvis nyt, at du kan få smagsvarianter med populære drikkevarer. Så hvis du ikke har prøvet det før, var det måske en ide at tage en eller flere smagsprøver med, når du alligevel bestiller hos os. Champagne/æble er en af de mest populære, men smag og behag er meget forskellig.

  Giv en omgang til vennerne

  Sidder du i selskab med andre dampere, er det altid en oplagt ice-breaker at diskutere udstyr og ikke mindst spændende nye juice-smage. Prøv dig frem, så du kan tale med, når snakken går, og måske endda anbefale en spændende variant, som ingen andre ved bordet har afprøvet endnu.

  Find den perfekte nikotinstyrke til dig

  Vi har sørget for, at alle vores juicer findes i 3-4 forskellige nikotinstyrker, så du altid kan finde den, der passer dig bedst. Vær dog opmærksom på, at den mængde nikotin, der frigives under dampningen kan variere alt efter udstyr, coil og effekt. Skifter du til nyt udstyr, kan der derfor være behov for at ændre nikotinstyrken, hvis du vil bibeholde samme virkning. Eksperimenter dig frem – mulighederne er uendelige.

   

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...