Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

E-JUICE I LÆSKEDRIK, KAFFE OG DRINKS VARIANTER

Her finder du e-juice med forskellige læskedrikke- og drinks-smage. Det kan være en rigtig god idé at sørge for at have et godt udvalg af forskellige smagsvarianter derhjemme så man ikke pludselig går død i sin yndlingssmag og bliver fristet til at gå tilbage til de almindelige røgpinde. 

Alle flasker indeholder 10 ml e-juice, og under hver smag kan du vælge nikotinstyrke. Nogle varianter fås med nikotin i henholdsvis 0mg, 6mg, 12mg, og 18mg, og nogle fås kun uden nikotin. Se det på det enkelte produktbillede. Vores e væsker indeholder 10 ml e-juice hvilket svarer til 200 – 250 cigaretter afhængig af din dampadfærd.

Så hvad end du er til læskedrikke, kaffe eller spiritus, så har vi en damp, der smager lige sådan – og det er da en noget smartere måde at nyde f.eks. en god drink på, inden du skal ud at køre! Ja, faktisk kan du på den måde dampe, uden at blive snuppet for promillekørsel bagefter.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Produkttype
 • Ryd
  Pris
 • Ryd
  Smag
 • Nikotinindhold
 • 2 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  ENERGI
  (10)

  ENERGI

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik


  Smagen af Energi Drik er meget efterspurgt. Her fås den originale smag af energidrik som du kender den. Frisk, sød og igangsættende. En smag der ikke er til at få nok af!


   

  CHAMPAGNE ÆBLE
  (10)

  CHAMPAGNE ÆBLE

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik


  Frisk æblesmag blandet med Champagne er på en gang sød og frisk. Denne smag er på rekordtid blevet en publikumsfavorit. Æble e-juicen er en klassiker, som har været rigtig populær de sidste par år. Hvis du kan lide æble, vil du helt sikkert også elske denne som er spædet op med champagne. E-juicen har har fået rigtig mange positive tilbagemeldinge, så måske er den også noget for dig?


   

  Køb ekstra juice med og spar på portoen

  Heldigvis er e væske langt billigere end almindelige cigaretter. Men det betyder omvendt også, at det er vigtigt at tænke fragtomkostninger ind i regnestykket, når du skal bestille e væske. Det er ikke optimalt kun at bestille en enkelt flaske juice. Sørg altid for, at du har et passende lager af juice, så du ikke pludselig står i en ”nødsituation”. Både for at spare forsendelse og for at undgå nødsituationer, vælger de fleste da også at bestille flere flasker på én gang, eller evt. kombinere med køb af ekstra coils, drip tips og lignende.

  Det er forholdsvis nyt, at du kan få smagsvarianter med populære drikkevarer. Så hvis du ikke har prøvet det før, var det måske en ide at tage en eller flere smagsprøver med, når du alligevel bestiller hos os. Champagne/æble er en af de mest populære, men smag og behag er meget forskellig.

  Giv en omgang til vennerne

  Sidder du i selskab med andre dampere, er det altid en oplagt ice-breaker at diskutere udstyr og ikke mindst spændende nye juice-smage. Prøv dig frem, så du kan tale med, når snakken går, og måske endda anbefale en spændende variant, som ingen andre ved bordet har afprøvet endnu.

  Find den perfekte nikotinstyrke til dig

  Vi har sørget for, at alle vores juicer findes i 3-4 forskellige nikotinstyrker, så du altid kan finde den, der passer dig bedst. Vær dog opmærksom på, at den mængde nikotin, der frigives under dampningen kan variere alt efter udstyr, coil og effekt. Skifter du til nyt udstyr, kan der derfor være behov for at ændre nikotinstyrken, hvis du vil bibeholde samme virkning. Eksperimenter dig frem – mulighederne er uendelige.

   

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...