• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

E-JUICE MED FRUGTSMAG

Hvad er din favoritfrugt? Vi har rigtig mange frugtsmage og der kommer hele tiden flere til. De frugtsmage der findes med nikotin fås i 0 mg, 6mg, 12mg og 18mg nikotin/ml. Du kan selvfølgelig også få e-juice i mange andre smagsvarianter, og tobaks e væske er en god mulighed hvis det skal minde mere om almindelige cigaretter.

Frugtsmagene reagerer en smule anderledes med nikotinen og derfor har True Vapor valgt at lave denne lille justering. Nedenfor finder du de forskellige e væsker vi har med frugtsmag. Vi ser mange tidligere rygerer der nyder muligheden for at skifte tobakssmagen ud med en frugtsmag da det er mere friskt. For mange har det også den sidegevinst at det stiller den søde tand og reducerer trængen til slik og søde sager. Er du i tvivl om hvilken e-væske du skal vælge, så kan vi anbefale æble e-juice som vores bedst sælgene frugtsmage. 

True Vapor frugtvarianterne bliver fremstillet af ekstrakt fra rigtige frugter og giver en friskhed og sødme der ellers er svær at finde blandt andre mærker af e-juice. 

Alle flasker indeholder 10 ml e-juice, og du kan typisk vælge mellem 3-4 styrker nikotin under hver smag: 0mg, 6mg, 12mg og 18mg. 10 ml e-juice svarer til 200 – 250 cigaretter, men kan variere meget fra person til person.

16 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

16 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv