Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

E JUICE MED MENTHOLSMAG

Er du til Menthol, Mint, Sensation eller et mix mellem tobak og mint? Alle vores Mentholvarianter fra True Vapor har en ekstremt høj kvalitet. Selv hvis du er en af dem der ikke kunne lide almindelige mentholcigaretter kan vi varmt anbefale at prøve en e-juice med menthol. 

Alle flasker indeholder 10 ml e-juice, og du kan vælge mellem 3-4 styrker nikotin under hver smag.

Menthol og mint er typisk noget, almindelige cigaretrygere går over til, hvis de er ved at blive forkølede eller har brug for en smagsforandring. På samme måde kan damp med menthol eller mint give en vis lindrende virkning på en let forkølelse – og så er det væsentlig sundere.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Produkttype
 • Pris
 • Smag
 • Nikotinindhold
 • 7 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  MENTHOL SENSATION PREMIUM QUALITY
  (11)

  MENTHOL SENSATION PREMIUM QUALITY

  35 kr.
  35

  Hurtigt overblik

  Menthol Sensation


  Super lækker frisk og forførende mentholsmag med en perfekt afbalanceret menthol, der hverken er for sød eller for bitter. Menthol Sensation er menthol udgaven af vores Premium Quality e-juice serie, som er kendetegnet ved kvalitetsejuice der sætter høje standarder for, hvordan e-væsken produceres og hvilke ingredienser der benyttes. Mentholsmagen er forfriskende og minder nærmest om et bolche i munden, uden at det bliver for sødt. Flere dampere, der normalt ikke er til mentholsmag falder for denne variant som et friskt pust og et lækkert alternativ til almindelige tobaksvarianter.


   


  De gode alternativer:


  Sundbygaard Menthol - Fantastisk mentholsmag fra danske Sundbygaard.
  (Fås op til 18 mg)


  Liqua Two Mints - Spearmint og pebermynte i lækker kombi.
  (Fås op til 18mg)

  MENTHOL HIGH VG
  (1)

  MENTHOL HIGH VG

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik

   


  Menthol High VG


  Menthol e-juice klar til brug! Ren mentholsmag med 70% VG, hvilket betyder at væsken er tykkere flydende, og det vil dampen også være. High VG er velegnet til e-cigaret udstyr der har store coils, og opererer i høje watt-områder. Hvis du har en lille e-cigaret med små coils, så skal du hellere vælge den almindelige Menthol, da den er tyndere flydende. Væsken fås uden nikotin, men også med hhv. 6mg, 12mg og 18mg nikotin.


   


  Menthol alternativer


  Menthol Sensation – Kraftig mentholsmag.


  Two Mints – Pebermynte og Spearmint.


   

  SPEARMINT
  (3)

  SPEARMINT

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik

  Spearmint E-Juice


  En naturligt forfriskende smag af spearmint fra True Vapor. Et alternativ til dem, der ikke gider frugt og tobak. Spearmint er afbalanceret mellem friskhed og sødme, og er ikke helt så stærk som menthol. Spearmint kommer i 10 ml flasker, og et udvalg af forskellige nikotinstyrker. PG/VG forholdet i denne e-juice er 70PG/30VG.


   


  Alternativer til Spearmint


  Two Mints – Pebermynte og Spearmint kombination. Skal prøves.


  Menthol – Kraftigere forfriskende smag af menthol fra True Vapor.


   

  SUPER MINT
  (1)

  SUPER MINT

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik

  Kraftig Mintsmag
  Forfriskende og kølig
  10 ml op til 18mg
  MENTHOL
  (3)

  MENTHOL

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik

  Menthol - E-Juice klar til brug


  Den friske mentholsmag kan i visse tilfælde hjælpe på rygetrangen. Mentol e-juice kan være et startpunkt, hvis du normalt ryger menthol cigaretter, men kan også bruges til at blande op med andre smagsvarianter. Det kan give andre e-væsker et frisk pift. True Vapor e-juice er TPD-godkendt, samt godkendt af Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. 


  Denne væske kommer i fire forskellige styrker: 0mg, 6mg, 12mg og 18mg nikotin.


   


  Gode alternativer med menthol


  Menthol Dekang - Meget lig True Vapors menthol i smagen, men lidt tykkere og fyldigere damp.


  Menthol Sensation - Noget kraftigere mentholsmag, og en af vores kunders favoritter.


   

  MINT
  (5)

  MINT

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik

  Med denne e-væske fra True Vapor får du en frisk smag af mynte. Smagen er en smule mere afdæmpet i denne e-juice, i forhold til vores menthol e-juice. Dampen forlader din mund med en friskhed af mynte, uden at være overvældende. 


  Væskerne fra True Vapor er TPD-godkendt, samt godkendt af den danske Sikkerhedsstyrelse. Denne e-væske kommer både uden nikotin, samt i tre varianter med nikotin: 6mg, 12mg og 18mg.


   


   


  Ikke på lager

  TOBACCO/MINT MIX
  (1)

  TOBACCO/MINT MIX

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik

  FANTASTISK MIX


  Tobak og mint mixet giver en blød tobakssmag med et strejf af frisk mint. Denne e-juice er for dem som ønsker at kombinere smagen af tobak med et touch af mint. Den gode tobakssmag er i højsædet tilført et frisk pust. Både tobakssmagen og mintsmagen, er skabt af naturlige ekstrakter fra tobak og mint blade. Dette sikrer dig en original smag, som ikke smager kunstigt eller kemisk. 

  Bestil flere juicer og spar på forsendelsesomkostningerne

  Alle vores juicer er relativt billige, og derfor bør du være opmærksom på fragtomkostningerne. De fleste vælger med god grund enten at bestille juicen sammen med andre varer, eller evt. bestille flere flasker juice på en gang, for at spare på portoen.

  Hvis du har en eller flere favoritter, er det naturligvis oplagt at bestille et lager hjem, men prøv også at variere med nye smage, så du ikke risikerer at blive træt at dine favoritter. Og hvem ved – måske er du heldig at ramme netop den helt rigtige smag, som du slet ikke kendte.

  Juice er et eviggrønt samtaleemne

  Som damper møder du ofte nye med-dampere, og det er altid en god måde at komme i snak på at sammenligne og drøfte udstyret – og naturligvis de mange spændende smage, man hver især har fundet frem til. Udnyt, at du har adgang til et af Danmarks største udvalg af e-juice, og find en spændende variant, som de færreste kender til. Det skal nok skaffe dig taletid.

  Ikke to dampere har helt identiske præferencer, og den foretrukne nikotinstyrke afhænger også af personlig smag. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at den mængde nikotin der frigives, kan variere alt efter udstyr og den afsatte effekt i coilen.

  Tilpas nikotinstyrken efter udstyr og præferencer

  Hvis du derfor skifter udstyr, coil eller effekt, kan det også være nødvendigt at justere nikotin-styrken. Heldigvis har vi 3-4 forskellige nikotinstyrker til alle vores e-juicer, så der er rig mulighed for at eksperimentere og finde det helt rigtige produkt.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...