Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

E JUICE MED MENTHOLSMAG

Er du til Menthol, Mint, Sensation eller et mix mellem tobak og mint? Alle vores Mentholvarianter fra True Vapor har en ekstremt høj kvalitet. Selv hvis du er en af dem der ikke kunne lide almindelige mentholcigaretter kan vi varmt anbefale at prøve en e-juice med menthol. 

Alle flasker indeholder 10 ml e-juice, og du kan vælge mellem 3-4 styrker nikotin under hver smag.

Menthol og mint er typisk noget, almindelige cigaretrygere går over til, hvis de er ved at blive forkølede eller har brug for en smagsforandring. På samme måde kan damp med menthol eller mint give en vis lindrende virkning på en let forkølelse – og så er det væsentlig sundere.

7 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

7 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Bestil flere juicer og spar på forsendelsesomkostningerne

Alle vores juicer er relativt billige, og derfor bør du være opmærksom på fragtomkostningerne. De fleste vælger med god grund enten at bestille juicen sammen med andre varer, eller evt. bestille flere flasker juice på en gang, for at spare på portoen.

Hvis du har en eller flere favoritter, er det naturligvis oplagt at bestille et lager hjem, men prøv også at variere med nye smage, så du ikke risikerer at blive træt at dine favoritter. Og hvem ved – måske er du heldig at ramme netop den helt rigtige smag, som du slet ikke kendte.

Juice er et eviggrønt samtaleemne

Som damper møder du ofte nye med-dampere, og det er altid en god måde at komme i snak på at sammenligne og drøfte udstyret – og naturligvis de mange spændende smage, man hver især har fundet frem til. Udnyt, at du har adgang til et af Danmarks største udvalg af e-juice, og find en spændende variant, som de færreste kender til. Det skal nok skaffe dig taletid.

Ikke to dampere har helt identiske præferencer, og den foretrukne nikotinstyrke afhænger også af personlig smag. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at den mængde nikotin der frigives, kan variere alt efter udstyr og den afsatte effekt i coilen.

Tilpas nikotinstyrken efter udstyr og præferencer

Hvis du derfor skifter udstyr, coil eller effekt, kan det også være nødvendigt at justere nikotin-styrken. Heldigvis har vi 3-4 forskellige nikotinstyrker til alle vores e-juicer, så der er rig mulighed for at eksperimentere og finde det helt rigtige produkt.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv