Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

E JUICE I SLIKVARIANTER TIL DEN SØDE TAND

Hvis du har en sød tand er du kommet til det rette udvalg af e-juice varianter. Her kan du vælge mellem forskellige sliksmage varianter. Det kan være yderst forfriskende at skifte mellem søde e-juice og almindelige tobaksvarianter. For mange af vores kunder har de søde e-juice været med til at hjælpe med at holde fast i dampen istedet for at gå tilbage til de almindelige cigaretter.

Alle flasker indeholder 10 ml e-juice, og du kan typisk vælge mellem 4 styrker nikotin under de smage der fås med nikotin. De findes i henholdsvis 0mg, 6mg 12mg og 18mg. Vores e væsker indeholder 10 ml e-juice hvilket svarer til 200 – 250 cigaretter afhængig af din dampadfærd.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Produkttype
 • Pris
 • Ryd
  Smag
 • Nikotinindhold
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  COLA
  (5)

  COLA

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik

  AUTENTISK COLASMAG


  Kan du godt lide cola, vil du synes godt om denne e-juice. Ekstrakt fra Colanødder giver en autentisk smagsoplevelse af rigtig cola. Colasmagen er en lækker forfriskende smag, som man kan bruge i sin e-cigaret hele dagen. Så hvis du elsker smagen af original cola, vil du helt sikkert elske denne lækre e-juice fra True Vapor.


   


  Der findes mange forskellige kvaliteter af e-juice på markedet. Mange blander kemiske stoffer sammen, som du får lov at inhalere. Hos True Vapor får du en 100% naturlig e-juice, som er garanteret markedets bedste kvalitet. True Vapor fokuserer på at levere naturlige kvalitetsprodukter. Når du bestiller e-juice fra os, er du sikker på at få en lækker e-juice, som kun er tilsat naturlige ingredienser. Med True Vapor e-juice, kan du virkelig smage at e-juicen er lavet af naturlig ekstrakt fra colanødder. Er man til vanilje cola, kan man med fordel blande lidt vanilje e-juice i clearomizeren sammen med cola. Når man damper denne e-juice, vil man altid efterlades med trangen til et sug mere.

  Se de ekstra kilo gå op i damp

  Heldigvis er damp helt kaloriefri, også selv om du vælger din smag her fra kategorien med ”søde sager”. Det kan du udnytte, og erstatte slik og kager med en gang sød damp, når sukkertrangen bliver for stærk. Det holder den søde tand beskæftiget og giver den samme psykologiske belønning til hjernen, som et lækkert stykke chokolade, en lakrids eller et stykke vingummi.

  Så har du hang til at snuppe en pose slik til aftenunderholdningen i fjernsynet, er de søde smage her en både billig og effektiv slankekur. Ja, man kan faktisk sige, at de ekstra kilo, du ellers ville have taget på går op i ren damp!

  Køb flere og spar på portoen

  Vi kan tilbyde e væske til særdeles favorable priser, men fragtpriserne har vi desværre ikke indflydelse på. Ved køb af en enkelt flaske e væske bliver fragten uforholdsmæssig høj, så de fleste vælger at købe flere flasker hjem ad gangen.

  Alternativt kan du selvfølgelig også vælge at købe e væsken med, når du alligevel handler andet damper-udstyr hos os. Under alle omstændigheder er det en god ide altid at have ekstra juice på lager, så der ikke pludselig opstår en ”nødsituation”.

  Prøv søde smage før vennerne

  Sidder du i et selskab med andre dampere, er det altid sjovt at dele erfaringer omkring udstyr og juice-varianter – og mange har aldrig tænkt muligheden med søde smage ind i deres juice-repertoire. Afprøv de forskellige varianter, så du både ved, hvad du snakker om, og samtidig får mulighed for at finde dine personlige favoritter.

  Vælg mellem flere forskellige nikotinstyrker

  De søde e-juicer, der fås med nikotin fås i 3 forskellige styrker af nikotin og også uden nikotin, og her skal du naturligvis vælge den variant, der passer bedst til dine personlige præferencer. Vær dog opmærksom på, at udstyr, coil og anvendt effekt kan influere på mængden af frigivet nikotin. Styrken kan med andre ord variere fra den ene e cigaret til den anden, så afprøv med dit eget udstyr, og juster nikotinindholdet efter behov.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...