Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

E JUICE I SLIKVARIANTER TIL DEN SØDE TAND

Hvis du har en sød tand er du kommet til det rette udvalg af e-juice varianter. Her kan du vælge mellem forskellige sliksmage varianter. Det kan være yderst forfriskende at skifte mellem søde e-juice og almindelige tobaksvarianter. For mange af vores kunder har de søde e-juice været med til at hjælpe med at holde fast i dampen istedet for at gå tilbage til de almindelige cigaretter.

Alle flasker indeholder 10 ml e-juice, og du kan typisk vælge mellem 4 styrker nikotin under de smage der fås med nikotin. De findes i henholdsvis 0mg, 6mg 12mg og 18mg. Vores e væsker indeholder 10 ml e-juice hvilket svarer til 200 – 250 cigaretter afhængig af din dampadfærd.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Produkttype
 • Pris
 • Ryd
  Smag
 • Nikotinindhold
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  KARAMEL
  (2)

  KARAMEL

  25 kr.
  25

  Hurtigt overblik


  Karamel e juice fra True Vapor har en sød og lækker smag. Et godt valg for damperen med en "sød tand”. Er karamellerne din favorit når der er hyggeaften og der bliver fyret op for en god film? Så skal du helt klart prøve denne nye e-juice variant. Karamelsmagen træder tydeligt frem med en dejlig sødme der ikke bliver kvalmende.

  Se de ekstra kilo gå op i damp

  Heldigvis er damp helt kaloriefri, også selv om du vælger din smag her fra kategorien med ”søde sager”. Det kan du udnytte, og erstatte slik og kager med en gang sød damp, når sukkertrangen bliver for stærk. Det holder den søde tand beskæftiget og giver den samme psykologiske belønning til hjernen, som et lækkert stykke chokolade, en lakrids eller et stykke vingummi.

  Så har du hang til at snuppe en pose slik til aftenunderholdningen i fjernsynet, er de søde smage her en både billig og effektiv slankekur. Ja, man kan faktisk sige, at de ekstra kilo, du ellers ville have taget på går op i ren damp!

  Køb flere og spar på portoen

  Vi kan tilbyde e væske til særdeles favorable priser, men fragtpriserne har vi desværre ikke indflydelse på. Ved køb af en enkelt flaske e væske bliver fragten uforholdsmæssig høj, så de fleste vælger at købe flere flasker hjem ad gangen.

  Alternativt kan du selvfølgelig også vælge at købe e væsken med, når du alligevel handler andet damper-udstyr hos os. Under alle omstændigheder er det en god ide altid at have ekstra juice på lager, så der ikke pludselig opstår en ”nødsituation”.

  Prøv søde smage før vennerne

  Sidder du i et selskab med andre dampere, er det altid sjovt at dele erfaringer omkring udstyr og juice-varianter – og mange har aldrig tænkt muligheden med søde smage ind i deres juice-repertoire. Afprøv de forskellige varianter, så du både ved, hvad du snakker om, og samtidig får mulighed for at finde dine personlige favoritter.

  Vælg mellem flere forskellige nikotinstyrker

  De søde e-juicer, der fås med nikotin fås i 3 forskellige styrker af nikotin og også uden nikotin, og her skal du naturligvis vælge den variant, der passer bedst til dine personlige præferencer. Vær dog opmærksom på, at udstyr, coil og anvendt effekt kan influere på mængden af frigivet nikotin. Styrken kan med andre ord variere fra den ene e cigaret til den anden, så afprøv med dit eget udstyr, og juster nikotinindholdet efter behov.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...