• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

EGO ONE 1100MAH

EGO ONE 1100MAH

Flere visninger

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

KRAFTFULD E-CIGARET I LOMMEFORMAT

Dette sæt giver utrolige mængder damp, og med sub-ohm coilen på 0,5 ohm kan du få endnu mere ud af det.

Sættet indeholder

  • EGO One 1100 mAh batteri med 1,8 ml tank
  • 1.0 ohm coil
  • 0.5 ohm coil
  • Metal driptip
  • Plastik driptip
  • USB kabel
  • Vægadaptor 

Ekstra coils kan tilkøbes - KLIK HER

Køb rebuildable CLR coil til din eGo One her. 


BRUGBAR INFO OM DENNE SUB OHM E-CIGARET

Med dette nye el cigaret kit får alle dampere muligheden for at forsøge sig med det såkaldte sub ohm. Sub-ohm betyder ganske enkelt at coilen i tanken er under 1,0 ohm og er noget som har været forbeholdt dampere som byggede sit eget udstyr. At bygge sit eget udstyr er kompliceret og kræver en del træning, men nu kan alle være med. Subohm giver en hel anden damp. Du vil opleve en meget tættere, lidt varmere damp og smagen er fantastisk. Hvis du er nysgerrig efter hvad sub-ohm egentlig er, så kan du læse mere om det her.
SUB-OHM GUIDE

Ego One tank med indstillingsmuligheder

Tanken har air-flow kontrol så du selv har indflydelse på hvor meget luft der skal suges med ind. Tanken kan indeholde 1,8 ml e-juice, og dette påfyldes let ved at skrue bundstykket af tanken, og så forsigtigt fylde e-juicen ned langs indersiden af tanken. Sørg endelig for ikke at hælde væske ned i midten. Derved vil det bare løbe lige igennem, og ud gennem mundstykket. Derefter kontrollerer du at coilen er skruet ordentligt fast i bundstykket, og så lukker du tanken igen. Derefter kan den skrues fast på batteriet igen, og nu er du klar til at dampe. Første gang på tager e-cigaretten i brug, så lad den stå i 5 minutter efter at du har fyldt e juice på, således at coilen får en chance til at blive godt gennemvædet. Først derefter må du trykke på knappen på batteriet og dampe løs.

2 Coils med stor forskel i styrken

I sættet medfølger 2 coils på hhv. 0,5 ohm og 1,0 ohm. Der er stor forskel på disse to, og du vil typisk opleve en meget kraftigere dampudvikling ved brug af 0,5 ohm coilen. Vi anbefaler nystartede at begynde med 1,0 ohm. Det er meget individuelt hvilken coil du vil finde mest behagelig, så bid mærke i hvilken det er, så du kan få bestilt de rigtige coils næste gang.

Med kittet kommer naturligvis USB-lader med adaptor til stikkontakt. Ego One er lavet med pass-through så du har mulighed for at dampe imens du oplader.

Opgraderingsmuligheder med ny tank.

KangerTech Subtank Nano. Denne tank passer perfekt på eGo One batteriet, og har plads til hele 3 ml e-juice. Coils i denne tank holder utroligt længe, og giver en fantastisk smag.

 

ANDET TILBEHØR

Keyhanger til eGo One.

Ekstra Ego One batteri. Bemærk at der findes 2 størrelser batterier, og begge vil fungere til dette sæt.

 

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse

Quality

Bedømmelser

Fuldstændig vildt

Bedømt af Michael Madsen

Quality
Kort og godt... Lille størrelse som passer lige i hånden med fuld tryk på dampen. By far den bedste jeg har haft (Indsendt den 07/07/2015)
Gennemtjekket e cigaret kit

Bedømt af Sebastian

Quality
Jeg har nu haft min eGo One 1100 i snart 3 måneder, og den har været en god følgesvend. God batterilevetid, nem at fylde, og et design der appellerer til damerne :-) Jeg skiftede først coil efter to måneder! Eneste minus har været at den nemt kan aktiveres i lommen, hvis man glemmer at slukke den.
Nu er jeg mere klar til noget sub-ohm, men det er e cigaret jeg ikke giver fra mig igen, og vil anbefale den til alle der går efter design og kvalitet uden at det skal koste en bondegård. (Indsendt den 25/06/2015)

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv