Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

Lækker eGo One tank med air-flow kontrol

eGo ONE tanken kan her købes seperat. Tanken er på 2,5 ml. og kan derfor indeholde en god mængde e-juice. Tanken er fremstillet i stål og har har inspektionsruder på begge sider, så man kan holde øje med hvor meget e juice der er tilbage. Denne tank har en super god air-flow kontrol hvor du har mulighed for at indstille luftindtaget og dermed have indflydelse på din damp. Jo mindre luft der lukkes med igennem, jo tættere vil dampen være. Dog vil coilen have tendens til at blive varmere hvis lufthullet er lukket tæt til. Hvis du åbner lidt mere vil coilen blive afkølet hurtigere, og holde længere.

Mulighed for Sub-ohm coils og ekstra damp

Det særlige ved denne tank er, at den kommer med en brænder på 1.0 ohm. Der kan tilkøbes brændere på 0.5 ohm. Sub ohm er det nye hotte inden for e-cigaretter. Sub-ohm betyder helt enkelt at brænderens ohm modstand er lavere en 1.0 ohm. Subohm giver en helt anden dampoplevelse i form af bedre smag, bedre udskillelse af nikotin og meget tættere damp.

 

 

 

Hvilket batteri passer til eGo ONE tanken?

Som nævnt ovenfor, så kan du få sub-ohm coils til denne tank (0,5 ohm). Det er ikke alle batterier der kan trække så lav modstand, så husk at vær sikker på at batteriet kan klare sub ohm, før du bestiller. Vi har udvalgt nogle almindelige batterier, hvis du vil bruge 1,0 ohm coilen, og nogle batterier der er sub-ohm kompatible, hvis du vil have ekstra damp ud af eGo ONE tanken.

eGo One batteri 11000 mAh/2200 mAh. Joyetech har skræddersyet dette batteri netop til eGo ONE tanken. Batteriet kan klare både 0,5 og 1,0 ohm coils, og tilpasser selv sit output så det passer perfekt. Du skal ingenting indstille, bare dampe løs. Batteriet kan oplades mens du damper.

Almindelige Batterier til 1,0 ohm coilen

Eleaf iStick 10w 1050 mAh. Lille handy batteri der kan justeres fra 3.3 til 5 Volt.

Sub-ohm Batterier til 0,5 ohm coilen

Eleaf iStick 30W 2200 mAh. Storebror til iStick Mini. Dette mod lader virkelig eGo ONE tanken komme til sin magt. Masser af power, masser af damp.

 

No reviews have been found

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: EGO ONE TANK XL

Hvordan vurderer du produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv