Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

E-cigar – når du skal dampe med stil

E-Cigar - Traditioner er ikke noget man lige ændrer på, og i århundreder har den gode cigar været indbegrebet af eksklusiv luksus for voksne mænd.

Cigaren er også ofte i spil, når noget skal fejres med stil. Med en e-cigar kan du både holde traditionerne i hævd, og samtidig tage hensyn til både din egen krop og omgivelserne på en ansvarlig måde. Dampen generer normalt ingen, og sætter sig jo hverken i tøjet eller gardinerne som den almindelige gennemtrængende cigarrøg.

E-cigarerne er som regel udformet præcist som traditionelle cigarer, så den eneste forskel er stort set fraværet af afbrændt tobak. 

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Sure hverdagscigarer eller ekstravagant luksus

Der findes selvfølgelig dem, der ryger billige ildelugtende cigarer som en dagligdags beskæftigelse, men de fleste ser cigaren som en ekstravant luksusting, som tages frem ved særlige lejligheder. Til gengæld skal det helst ikke være en billig cigar til en 20’er nede fra tanken. En god cubansk cigar koster let et par hundrede kroner, og så er det pludselig noget helt særligt.

Adskillige ulemper ved traditionelle cigarer

Fornøjelsen er desværre relativt hurtigt overstået med en traditionel cigar, og den har også adskillige andre ulemper. F.eks. kan man ikke slukke den, og ryge resten senere, for det ødelægger smagen. Holdbarheden er også begrænset, med mindre man investerer i en kostbar humidor, så cigaren kan opbevares ved den helt rigtige luftfugtighed.

E-cigaren – ekstravagant luksus i mange timer

I modsætning til den traditionelle cigar, holder en e-cigar i mange timer eller sågar dage, og den kan slukkes og tages frem som du lyster. På trods af det, er prisen ikke højere end en god traditionel cigar.

Men bortset fra det, er e-cigaren som regel udformet og designet præcist som traditionelle cigarer – og de mest eksklusive har både glød og en spids, hvor det kan være svært at mærke forskel på, om det virkelig er den ægte vare eller ej.

Stor kapacitet i e-cigaren i forhold til størrelsen

Producenterne har også typisk valgt at udforme e-cigaren som en engangscigar, selv om de i princippet godt kunne have lavet den opladelig med mulighed for påfyldning af e juice. Det er der flere grunde til. Først og fremmest ønsker de at bevare fornemmelsen af ekstravagance og luksus, og dertil er engangsprincippet velegnet.

Man behøver ikke tænke på opladning og påfyldning, men kan nyde cigaren afslappet og i fulde drag. Rent praktisk skal producenterne også afveje de fysiske dimensioner i forhold til kapaciteten. En traditionel cigar er ikke særlig stor, og med en engangstank og batteri, er det muligt at komprimere endnu flere driftstimer ned i e-cigaren.

Kan du undvære den fede følelse af, at stå at dampe på en ordentlig havanneser, er en alternativ løsning på e-cigaren at købe en e-juice med cigarsmag til din e-cigaret.

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt

Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...