Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

E Cigaret Kits med eGo og Evod-gevind 

eGo og evod er den type el cigaret, som de fleste anvender. De to modeller er prakist talt ens i funktion, men der findes en række detalje forskelle på de to, som vi vil komme ind på her. Det der er vigtigst at forstå er, at eGo og evod benytter samme type gevind, og således er de som udgangspunkt  kompatible med alle tankmodeller. Der findes dog enkelte tanke/clearomizers, som kun bør benyttes med høj Volt/Watt, og i de tilfælde bør du anvende et mere potent batteri, som du kan finde under kategorien mods.

Under kategorien tanke, finder du en hel kategori af tanke, som vi anbefaler til brug sammen med dit eGo eller evod batteri.

Læs mere i bunden af denne side.

2 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

2 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

EGO STARTPAKKER

Mange e-rygere vil gerne have en e-cigaret, der er designet enkelt, som er praktisk og har nok batteristrøm til at klare hele dagen. eGo blev introduceret til markedet, da e cigaretter for alvor blev populære. eGo var den første e-cigaret med en tank-system, således at e-rygeren nu ikke skulle fylde e væske i små (og ofte utætte) plastbeholder/patroner. eGo er stadig i dag et meget populært valg, men også en meget simpel e cigaret, som ikke tilbyder der samme som de nyere modeller. Populariteten skyldes dens simple opbygning og lette anvendelighed.  Eksempler på eGo startpakker er: eGo CE4, Lille rygestop pakke, Mellem rygestop pakke.

EVOD STARTPAKKER

Evod er efterfølgeren til eGo og byder på en række ændringer i designet, som mange synes godt om. Bl.a. er knappen placeret mere centralt på batteriet. Det mest revoutionære ved evod er tanken, som til forskel fra eGo’s CE4, giver dig mulighed for at udskifte coilen. Coilen er placeret i bunden modsat i toppen på CE4, hvilket giver en bedre tilførsel af e væske- og hermed en bedre fordampning. Du kan se et eksempel på et komplet Evod Kit her.

KOMPATIBLE CLEAROMIZER TIL EGO/EVOD BATTERI

eGo og evod modellen er kompatible med stort set alle tanktyper. Vi har lavet en kategori med tanke der passer perfekt til batterier med eGo Style batterier. Her finder du mange bedre alternativer til den kendte CE4 tank, som følger med i startpakken. Se hele sortimentet her.

STARTPAKKER MED VARIABEL VOLT (VV)

Nogle startpakker sælges med variabel Volt. Her kan du selv skrue op og ned på strømstyrken og derved selv regulere dampen og smagen. Det giver en fleksibilitet som gør, at du bedre kan udnytte alle typer af tanke. De forskelige tanke er ikke ens og nogen vil byde på mere damp end andre ved forskellige Volt indstillinger. Mange nyder godt af den funktion som simpelt. Eksempler på startpakker med variabel Volt (vv) er: Kangertech Emow, Luksuspakken og Twist ET-S.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv