Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

Alt om eGo og EVOD kits

eGo og evod er den type el cigaret som de fleste anvender. De to modeller er prakist talt ens i funktion, men der findes en række detalje forskelle på de to, som vi vil komme ind på her. Det der er vigtigst at forstå er, at eGo og evod benytter samme type gevind og således er de som udgangspunkt  kompatible med alle tankmodeller. Der findes dog enkelte tanke / clearomizers, som kun bør benyttes med høj volt/watt og i de tilfælde bør du anvende et mere potent batteri, som du kan finde under kategorien mods. Under kategorien tanke, finder du en hel kategori at tanke, som vi anbefaler til brug sammen med dit eGo eller evod batteri. Læs mere i bunden af denne side.

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.

Anmod om at se billeder af produktsortimentet

Filtrering Luk
 • Mærke
 • Pris
 • Velegnet til
 • Farve
 • Andre Egenskaber
 • Batterianvendelse
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering

  eGo startpakker

  Mange e-rygere vil gerne have en e-cigaret, der er designet enkelt, som er praktisk og har nok batteristrøm til at klare hele dagen. eGo blev introduceret til markedet, da e cigaretter for alvor blev populære. eGo var den første e-cigaret med en tank-system, således at e-rygeren nu ikke skulle fylde e væske i små (og ofte utætte) plastbeholder/patroner. eGo er stadig i dag et meget populært valg, men også en meget simpel e cigaret, som ikke tilbyder der samme som de nyere modeller. Populariteten skyldes dens simple opbygning og lette anvendelighed.  Eksempler på eGo startpakker er: eGo CE4, Lille rygestop pakke, Mellem rygestop pakke.

  EVOD startpakker

  Evod er efterfølgeren til eGo og byder på en række ændringer i designet, som mange synes godt om. Bl.a. er knappen placeret mere centralt på batteriet. Det mest revoutionære ved evod er tanken, som til forskel fra eGo’s CE4, giver dig mulighed for at udskifte coilen. Coilen er placeret i bunden modsat i toppen på CE4, hvilket giver en bedre tilførsel af e væske- og hermed en bedre fordampning. Du kan se et eksempel på et komplet Evod Kit her.

  Kompatible clearomizer til eGo/EVOD batteri

  eGo og evod modellen er kompatible med stort set alle tanktyper. Vi har lavet en kategori med tanke der passer perfekt til batterier med eGo Style batterier. Her finder du mange bedre alternativer til den kendte CE4 tank, som følger med i startpakken. Se hele sortimentet her.

  Startpakker med variabel volt (VV)

  Nogle startpakker sælges med variabel Volt. Her kan du selv skrue op og ned på strømstyrken og derved selv regulere dampen og smagen. Det giver en fleksibilitet som gør, at du bedre kan udnytte alle typer af tanke. De forskelige tanke er ikke ens og nogen vil byde på mere damp end andre ved forskellige Volt indstillinger. Mange nyder godt af den funktion som simpelt. Eksempler på startpakker med variabel Volt (vv) er: Kangertech Emow, Luksuspakken og Twist ET-S.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt
  eller

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...