Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

E CIGARET KIT FRA ELEAF

Her har vi samlet en god håndfuld færdige kits fra Eleaf. Producenten har været på markedet siden 2011, og er dermed blandt de mest garvede producenter af e cigaretter. De ved, hvad brugerne vil have, og er blevet kendt for at levere kvalitetsprodukter til yderst rimelige priser. Eksempelvis har de med iStick i sin tid skabt et Mod der har taget dampverdenen med storm. Sidenhen har de produceret et have af anerkendte produkter, herunder Pico-serien, iJust-serien, Melo og meget mere. 

Læs mere
Fast lav fragt på 29 kr.
Gratis fragt v. køb over 499 kr.
Filtrering Luk
 • Pris
 • Velegnet til
 • Ryd
  Farve
 • Andre Egenskaber
 • Batterianvendelse
 • 1 vare(r)

  pr. side

  Sorter efter: Sortering
  ELEAF ISTICK PICO
  (5)

  ELEAF ISTICK PICO

  389 kr
  389
  Flere varianter

  Hurtigt overblik

  Lækkert mini-mod med kæmpe ydelse


  Med et iStick Pico Kit fra Eleaf får du et lækkert mod i ministørrelse, som næsten kan skjules i hånden. Ikke desto mindre imponerer den med en ydelse på helt op til 75 Watt Sub-ohm, pakket ind i flot design med flere muligheder for valg af finish.


  Et Eleaf iStick Pico Kit indeholder følgende:  • iStick Pico Mod (batteri medfølger ikke)

  • Melo 3 Mini tank, 2 ml

  • Coil 1: EC 0,3 ohm

  • Coil 2: EC 0,5 ohm

  • 4 x forseglingsringe

  • USB-kabel til opladning og softwareopgradering

  • Manual


  Ekstra coil - Bestil ekstra coil til iStick Pico her.


  HUSK at bestille 18650 batteri med til kittet da dette ikke medfølger. Evt Sony VTC5.

  KOM GODT I GANG MED DIN NYE ELEAF E CIGARET

  Den gode oplevelse starter allerede første gang, du skal prøve din nye Eleaf e-cigaret. Er du vant til at ryge almindelige cigaretter og har valgt at skifte til e-cigaretter, kan du her få en guide til, hvordan du fylder din e-cigaret med e-væske.

  1. Påfyld forsigtigt tanken. Første gang bør du lade den trække 15-20 minutter, så coilen bliver gennemvædet. Dette bør du også gøre, hver gang du skifter coil.

  2. I nogle tilfælde skal batteriet aktiveres. Hvis det er tilfældet, gøres det ved at trykke på det 5 gange i træk.

  3. Husk at undersøge, om der følger batterier med, hvis du køber et startkit. Sørg for stille og roligt at skrue op for Watt output, for at undgå en brændt smag og for at indstille ønsket mængde damp.

  4. Forlæng batterilevetiden med en batterioplader til e-cigaretter. Batterierne kan oplades direkte via mod’et, men levetiden forlænges ved at oplade dem eksternt.

  HVILKEN ELEAF E CIGARET SKAL JEG VÆLGE? 

  Eleaf har et kæmpe udvalg af serier og modeller, når det kommer til innovative e-cigaretter af høj kvalitet. Det gør dels, at der er noget til enhver smag, men det kan samtidig virke uoverskueligt, hvad det bedste valg er – især hvis du er nybegynder på området. Nedenfor får du en god gennemgang af de bedste produkter fra Eleaf, og en sammenligning af de forskellige modeller i de forskellige serier – så burde valget være noget nemmere at tage efterfølgende. 

  Eleaf iStick Amnis E Cigaret

  IJUST-SERIEN 

  Noget af det, der kendetegner iJust-serien er dens fantastiske batterier, der har en ekstrem lang levetid. iJust S, som er én af de ældre modeller i serien, blev udviklet med seriens hidtil største batteri med en kapacitet på hele 3000 mAh, hvilket de nyere modeller også har fået. Designet er elegant og afrundet i flere forskellige skinnende print, og egner sig særligt godt til de lidt bredere tanke fra Eleaf. Selvom batteriet er særligt udviklet til Eleaf produkter, virker det til alle tanke med et 510 gevind. Batteriet oplades med et micro USB-kabel, som dog ikke medfølger. Det kan købes separat eller benyttes fra et hvilket som helst andet elektronisk produkt, du har derhjemme.

  En mindre og mere handy udgave er iJust 2, som også hører til blandt de første modeller i iJust-serien. iJust 2 har et noget mindre batteri med 1100 mAh, der dog er kraftigt, størrelsen taget i betragtning. Her kan du få et smart iJust 2 startkit med batteri, tank, tankbase, drip trip, EC coil, ladekabel med USB-stik og ring til Air Flow Control. Modsat iJust S er der her tale om en lommeudgave, der er lige til at have med, men lad dig ikke skræmme af størrelsen; ydeevnen fejler bestemt ingenting, og du kan snildt fyre op til 80 watt uden betænkeligheder. Designet er afdæmpet i stål med tank i glas og smarte køleribber, der har det geniale formål, at køle den lille e-cigaret og dampen.

  Den bedste kombi som damper var tidligere, at have en iJust S liggende til hjemmebrug og en iJust 2 med i tasken eller lommen, når du var ude af huset. Står du også og skal starte med at dampe for første gang, eller vil du bare gerne opgradere dit udstyr, bør du selvfølgelig vælge én af de nyere modeller i iJust-serien, som dels har det powerfulde batteri med fra iJust S, har topfyldningssystemer og kommer i nye og smartere designs. Vælg mellem iJust Nexgen, iJust 3 eller iJust ECM.

  Eleaf iJust Nexgen E Cigaret 

  TESTVINDER iJUST NEXGEN

  Er du til en all-in-one løsning, bør du tage et kig på iJust Nexgen. Her får du et 3000 mAh batteri, 2 ml tank og Eleaf HW coils, som er blandt markedets bedste og sikrer en rigtig god smag, og en passende mængde damp. iJust Nexgen er særligt velegnet til nybegyndere med sit smarte topfyldningssystem. Designet er enkelt, og e-cigaretten fås i en række klassiske farver som grå, hvid, sort, metal, blå og rød.

  Med i kittet følger coil, USB-kabel og brugbare reservedele.

  iJust Nexgen specifikationer:

  • Kapacitet: 3000 mAh
  • Tankkapacitet: 2 ml
  • Størrelse på batteri: 25 mm x 118 mm
  • Modstandsinterval: 0,15 - 3 ohm 

  Læs anmeldelse af iJust Nexgen 

  Eleaf iJust 3 E Cigaret

  Må det gerne være lidt sjovere at være damper, kan du skifte den standard tank ud med en iJust 3, der fås i fede standard varianter med skønne mønstre eller den smarte akrylversion. Fælles for dem er farver og print, der lægges mærke til, og en fancy LED-feature, der i 4 niveauer viser batteriniveauet.

  iJust 3 specifikationer:

  • Kapacitet: 3000 mAh
  • Størrelse: 86 x 25 mm
  • Modstandsinterval: 0,1 - 3 ohm
  • Maks. output: 80 Watt 

  Læs anmeldelse af iJust 3 

  Endnu en smart løsning fra iJust-serien er iJust ECM, der bestemt også er bemærkelsesværdig med sit funklende og prangende design. iJust ECM er ikke lige så powerfuld som iJust 3, men den er til gengæld både smart i udseende og meget brugervenlig med ECM-tanken, hvor toppen blot skubbes til side for genopfyldning. Med til startkittet følger batteri, tank, 2 x EC-M coil, USB-kabel og reservedele. EC-M coils kan bruges til alle iJust-produkter, og hører til blandt de mest populære coils på markedet.

  iJust ECM specifikationer:

  • Kapacitet: 3000 mAh
  • Størrelse på tank: 25 mm x 54 mm
  • Størrelse på mod: 87 mm x 25 mm
  • Tankkapacitet: 2 ml
  • Maks. output: 40 Watt

  Læs anmeldelse af iJust ECM

  Eleaf iJust ECM E Cigaret 

  Eleaf iStick-serien 

  Mens de fleste e-cigaretter er afrundede og blot varierer i længden, skiller Eleaf iStick-serien sig ud. Det innovative design er bredere, hvilket giver en kraftfuld e-cigaret, der ligger bedre i hånden, da formen passer bedre uden at stikke for meget ud af håndfladen. Denne type mods kaldes boxmods, da de har en mere firkantet form.

  Vi har hos Din-ecigaret.dk lavet en nøje gennemgang og test af samtlige Eleaf iStick produkter – og der er rigtig mange. Se hele testen her.

  Der er mange gode bud i serien, men testens vinder er den lille og handy Eleaf iStick Pico; en såkaldt mini-mod, der nærmest kan skjules i hånden, og derfor ikke vækker den store opsigt. Designet er flot og fås i fem afdæmpede farver. Eleaf iStick Pico kommer med den powerfulde Melo 3 tank, der sikrer en god og fyldig damp, og coils med lang holdbarhed. Og så får du mulighed for smart temperaturstyring og en lang række andre indstillinger, afhængigt af valg af coil og tank. Perfekt til både nybegyndere og garvede dampere. Med i startkittet får du mod, tank (batteri skal tilkøbes), 2 x coil, 4 x forseglingsringe, USB-kabel og softwareopgradering. 

  Eleaf iStick Pico specifikationer:

  • Kapacitet: 2600 mAh
  • Størrelse: 45 mm x 23 mm x 70,5 mm
  • Tankkapacitet: 2 ml
  • Maks. output: 75 Watt

  Eleaf iStick Pico 

  ELEAF TANKE 

  Eleaf iStick Pico kommer med en Melo 3 Mini tank, som er den populære Eleaf Melo 3’s lillebror. Med minitanken bliver du heller ikke skuffet; ikke nok med, at designet er en kaliber for sig, så kan den lille tank rumme hele 2 ml, og topfyldningen gør den nem for enhver at genopfylde – selv på farten.

  Udover at være topbetjent, er den lækre Melo 3 Mini i stilsikkert stål også udstyret med usynligt airflow i bunden, for en endnu bedre oplevelse, da sugemodstanden nemt kan justeres efter smag og behag. Tanken kan monteres på alle e-cigaretter med 510 gevind, men er særligt udviklet til Eleaf produkter.

  Eleaf Melo 3 Mini tanken kommer med 2 tætningsringe og 2 coils med henholdsvis 0,3 og 0,5 ohm. 

  Melo 3 Mini specifikationer: 

  • Størrelse: 55 mm x 22 mm
  • Tankkapacitet: 2 ml 

  Se video review af Melo 3 Mini 

  ELEAF ELLO-SERIEN 

  Nogle andre nævneværdige tanke, er kvalitetstankene fra Ello-serien. Mange af Eleafs produkter kommer efterhånden med en Ello tank, og det er der mange gode grunde til. Der er nemlig tale om tanke i lækre designs, der nemt og hurtigt fyldes ved at skyde topstykket til side, som sikrer en fyldig damp, og som har justerbart airflow.

  Hos Din-ecigaret.dk forhandler vi i øjeblikket hele 5 tanke fra Ello-serien:

  Alle Ello tankene rummer 2 ml e-væske og har et 510 gevind. Tankene er i forskellige størrelser og designs, men bruges alle med HW coils i enten single eller dual. I alle pakker følger der coils med, men med forskellige ohm-styrker; dog alle under 1,0 ohm. 

  Eleaf Ello Duro Atomizer – Den mest populære Ello-tank 

  Ello tankene er efterhånden en fast del af de fleste Eleaf kit. Især Eleaf Ello Duro Atomizer vækker opsigt og er uden sammenligning den mest populære tank fra serien. Tanken er en videreudvikling af de tidligere tanke, hvilket kan fornemmes. Den kan bruges med alle coils fra Eleafs serier HW, HW-M og HW-N. Især nybegyndere har glæde af den smarte toppåfyldning, hvor topstykket blot skubbes til side, og så er tanken i det hele taget i et pænt og klassisk design med mulighed for valg af forskellige farver. Størrelse:

  • 26,5 mm x 50 mm
  • Tankkapacitet: 2 ml 

  Hos Din-ecigaret.dk køber du et samlet kit, hvor der udover Eleaf Ello Duro Atomizer også medfølger to coils, hvoraf den ene er HW-M med 0,15 ohm, og den anden er HW-N med 0,2 ohm. Førstnævnte er monteret ved køb. Derudover medfølger brugbare reservedele.

  Eleaf Ello Tank  

  ELEAF ELLO SUB-OHM COILS 

  Med alle coils, der medfølger til Eleaf Ello tankene, er der tale om coils som egner sig særdeles godt til sub-ohm; dampning ved en meget lav ohmmodstand (under 1,0 ohm). Det er der mange fordele ved, bl.a. giver det mulighed for at producere en stor mængde fyldig damp, nikotinen udskilles bedre, og smagen fra e-væsken bevares i højere grad. Ulempen ved coils med en meget lav ohm-styrke er, at den fyldige damp og autentiske smag har en pris; der bruges nemlig mere e-væske end ved tanke med en højere ohm-styrke. Det er dog helt klart prisen værd.

  Når du har en coil med sub-ohm, er det vigtigt, at batteriet (mod’en) er med en meget høj effekt, for at e-cigaretten fungerer optimalt. For Eleaf Ello seriens vedkommende, er de samlede kit derfor altid med tanke med en kapacitet på 2 ml, batterier med en høj effekt og coils med sub-ohm. Skal du på et senere tidspunkt udskifte batteri, er det vigtigt at købe et sub-ohm batteri, hvis du fortsat ønsker at benytte din e-cigaret til sub-ohm dampning.

  Har du tidligere dampet med en højere ohm-styrke og overgår til sub-ohm dampning, kan du risikere, at din sædvanlige e-væske smager anderledes. Sub-ohm er nemlig hårdere ved væsken, og almindelige væsker kan derfor have tendens til hurtigere at få en brændt bismag. Når du overgår til sub-ohm, bør du derfor vælge en e-væske med et højere indhold af VG (vegetabilsk glycerin); gerne op i mod 50%. 

  Innovative e cigaretter til rimelige priser 

  Blandt markedets bedste forhandlere af e-cigaretter, finder du netop kinesiske Eleaf, der er kendt for at levere e-cigaretter af høj kvalitet i et innovativt design til yderst rimelige priser, og det gør dem også vellidte på det danske marked. Specielt den lækre mini-mod iStick Pico, der trods dens størrelse har en ydelse på hele 75 Watt Sub-ohm, har vakt begejstring hos danskerne. Men både coils, tanke, det innovative design og de lave priser medvirker, at Eleafs produkter er til alle; uanset om du er nybegynder eller garvet damper, om du har et stort eller lille nikotinbehov, og hvilken farve og design e-cigaret, du helst kunne tænke dig, så findes der en variant fra Eleaf, der matcher både ønsker og pengepung.

  Vent venligst...

  Produktet er lagt i din kurv

  Du er 500 kr fra gratis fragt
  Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
  Du er 500 kr fra gratis fragt

  Indlæser, vent venligst... Indlæser, vent venligst...