Content watched by Whocopied.me
  • Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

E Cigaret Single Kits

Vores enkelt kits gør det let at komme billigt i gang, men er også en fordel at købe, når du vil teste en ny e cigaret model. Til kunder der ønsker et godt produkt fra start, som ikke er for dyrt, anbefaler vi TWIST ETS, fordi den giver mulighed for at justere volt-outputtet på et e cigarettens batteri. Det betyder, at du selv kan justere mængden af damp efter eget ønske. Jo højere Volt e-cigaretten indstilles til, des højere temperatur bliver e-juicen fordampet ved. På den måde kan du, udover mængden af damp, også justere smagen, da den vil ændre sig afhængigt af den indstillede temperatur.

Er du absolut nybegynder og ønsker det billigst mulige, bør dit valg falde på en eGo Clear Single. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at du ikke vil få den samme oplevelse ud af dette, sammenlignet med de lidt dyrere alternativer. 

9 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

9 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

iSTICK OG EGO ONE - TIL DIG DER VIL HAVE DET BEDSTE

Ønsker du et rigtig godt kit fra start, så anbefaler vi at vælge iStick eller eGo One. iStick sælges normalt seperat, uden tank, men vi sammensat et sæt, hvor du til en fornuftig pris får et samlet sæt, som fungerer rigtig godt. Er man mere til den tubeformede e cigaret, så anbefaler vi eGo One, som nok er den bedste kompakte e cigaret på markedet i dag. Begge modeller gør det fantastisk godt, så det er mest et spørgsmål om, hvilket design man er til. Den primære forskel på de to modeller er, at iSticken kan indstilles i Watt og Volt, samt at dens batterikapacitet er nogen større (2200 mAh) end den lille eGo One model (1100 mAh). Dette kan dog kompenceres for, ved at vælge den store eGo One udgave. eGo One kan ikke indstilles i Watt og Volt, men tilgengæld er den perfekt afstemt i dens output. Det gør den mere brugervenlig, og derfor er eGo One et fornuftig valg for nybegynderen, der ønsker en rigtig god el cigaret fra start.

Ønsker du mere information?

Se den fulde gennemgang af EMOW og iStick 30W eller læs om alle Eleaf iStick modeller.

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv