Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

EL TORO CIGARILLOS

Ikke på lager


LAV SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL ALT UDSTYR

Den første originale El Toro fra House of Liquid. Dette er nok den allerbedste tobaksvæske verden over. Den er toppen af sin klasse og bliver derfor ofte sammenlignet med andre som ”the one to beat”. Cigarillos produceres med udvalgte cubanske aromafyldte tobaksblade i absolut højeste kvalitet. Tobakssorten er karakteristisk for sine jordiske og nøddeagtig undertoner . Det kræver ca. 30 dage at producere El Toro Cigarillos fra start til slut og væsken filtreres ned til 5 Micron. Når væsken er færdig tilbyder den ikke mindre end en fantastisk oplevelse, en god halskras og en absolut fuldent smag.

59 kr.
59
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x EL TORO CIGARILLOS
  • 5 stk. x EL TORO CIGARILLOS
  • 10 stk. x EL TORO CIGARILLOS

Tilføj tilbehør til El Toro Cigarillos (Valgfrit)

Detaljer

.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: EL TORO CIGARILLOS

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Theis - (Indsendt den 14/02/2017)
Bedre end de fleste - Som de fleste væsker med tobakssmag kræver den tilvænning. Den her er dog langt bedre end de billigere mærker. Beskrivelsen af den passer meget godt. Dog mangler jeg lidt halskrads fra den.
Fenrisulv987 - (Indsendt den 04/01/2017)
Den ultimativ tobak oplevelse! - Jeg har købt og dampede i langt tid. Men det var mit første gang med at prøve "House of Liquid" e-væske. Og El Toro Cigarillos e-væske er uden tvivl den allerbedste tobak-smagende e-vækse jeg har nogensinde prøvede. Og jeg har prøvede mange. Kan stærkt anbefales, og jeg burde sige til dem der damper: man burde bare prøve denne produkt. Fantastisk!
Nordmannen - (Indsendt den 08/11/2016)
Anbefales sterkt - Den beste tobakksvæske jeg noen gang har dampet. Denne er min absolutte favoritt. Har i tillegg svært lav slitasje på coil.
Jørg - (Indsendt den 05/12/2015)
Bare god - For mig er El Toro Cigarillos den allerbedste tobaksvæske. Jeg damper intet andet langer. Har man prøvet engang at smage kvaliteten af House of liquid .....så gider man intet andet !

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt