• Fast Lav Fragt På 29 kr
  • 1-2 Dages Levering
  • Info@Din-Ecigaret.dk
  • 71 99 34 92
Din ordre vil blive sendt om:
23 timer og 55 minutter
Bestil inden og modtag ordren i morgen!
Gælder kun ved forsendelsesvalget: "levering til døren"
Cards accepted

Du er 500,00 kr fra gratis fragt

Indkøbskurv 0,00 kr ( 0 )

El Toro Minotor

El Toro Minotor

Flere visninger
Vil du spare penge?
  • 3 stk 150,00 kr - spar 16%
  • 5 stk 225,00 kr - spar 24%
  • 10 stk 420,00 kr - spar 29%

LAV SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL ALT UDSTYR

Ny lækker tobaksvariant fra House Of Liquid

En rå Cubansk tobak afrundet med en dejlig smag af økologisk vanilje, kanel og andre krydderier. Den cubanske tobakssmag er centeret i denne smagsoplevelse, der efterfølges af en blød vaniljeeftersmag. Kanel og krydderier er næsten usynlige og svære at definere i smagsoplevelsen af denne e-juice, men samlet set løfter de hele indtrykket i denne fantastiske smag, og giver et blødt indtryk af diskret sødme. Minitor er som alt andet E Juice fra House of Liquid produceret på steepede tobaksblade og økologiske råvarer, hvor kun de bedste er udvalgt.

.Se flere e væsker fra House of Liquid her.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Indsend din bedømmelse

Quality

Bedømmelser

Hoejeste kvalitet med glimrende smage

Bedømt af Martin L.

Quality
Jeg er noedt til at giv den e-vaeske 5/5, uden tvivl. Jeg er nemlig ret nye til House of Liquid produkter. Jeg troede priserne var for meget. Men der er tydeligvis en grund til, at man betaler lidt mere, fordi smagsoplevelsen er paa et helt andet niveau end alle de andre man kan koebe online. Det er utroligt hvor god det her er. El Toro Minotor er mit yndlings, men El Toro Cigarillos, El Toros Dark: de er alle sammen sindssyge god. Og hvis man er en der kan lige kaempe, fyldigt skyer, du kan regne med den produkt til at leverer. Men jeg koeber det meste fordi smagen er bare for god. (Indsendt den 17/01/2017)
Kanon god

Bedømt af Jørg

Quality
Der kan virkeligt mærkes forskel , mellem billige e-juice og House of Liquid . Man kan ikke forklar det , man er nød til at afprøve selv . Det føles som om man ryger og ikke damper . Smagen og lugten , liner meget en cigarett/cigar/Pipe ....kan ikke forklar beder . Skal prøves (Indsendt den 31/08/2015)

Vent venligst ...

Produktet er lagt i din kurv