Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

El Toro Minotor

Ikke på lager

LAV SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL ALT UDSTYR

Ny lækker tobaksvariant fra House Of Liquid

En rå Cubansk tobak afrundet med en dejlig smag af økologisk vanilje, kanel og andre krydderier. Den cubanske tobakssmag er centeret i denne smagsoplevelse, der efterfølges af en blød vaniljeeftersmag. Kanel og krydderier er næsten usynlige og svære at definere i smagsoplevelsen af denne e-juice, men samlet set løfter de hele indtrykket i denne fantastiske smag, og giver et blødt indtryk af diskret sødme. Minitor er som alt andet E Juice fra House of Liquid produceret på steepede tobaksblade og økologiske råvarer, hvor kun de bedste er udvalgt.

59 kr.
59
Du kan også bestille en hel kasse
  • 3 stk. x El Toro Minotor
  • 5 stk. x El Toro Minotor
  • 10 stk. x El Toro Minotor

Tilføj tilbehør til El Toro Minotor (Valgfrit)

Detaljer

.Se flere e væsker fra House of Liquid her.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: El Toro Minotor

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
Martin L. - (Indsendt den 17/01/2017)
Hoejeste kvalitet med glimrende smage - Jeg er noedt til at giv den e-vaeske 5/5, uden tvivl. Jeg er nemlig ret nye til House of Liquid produkter. Jeg troede priserne var for meget. Men der er tydeligvis en grund til, at man betaler lidt mere, fordi smagsoplevelsen er paa et helt andet niveau end alle de andre man kan koebe online. Det er utroligt hvor god det her er. El Toro Minotor er mit yndlings, men El Toro Cigarillos, El Toros Dark: de er alle sammen sindssyge god. Og hvis man er en der kan lige kaempe, fyldigt skyer, du kan regne med den produkt til at leverer. Men jeg koeber det meste fordi smagen er bare for god.
Jørg - (Indsendt den 31/08/2015)
Kanon god - Der kan virkeligt mærkes forskel , mellem billige e-juice og House of Liquid . Man kan ikke forklar det , man er nød til at afprøve selv . Det føles som om man ryger og ikke damper . Smagen og lugten , liner meget en cigarett/cigar/Pipe ....kan ikke forklar beder . Skal prøves

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt