Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

EL TORO STARTER SAMPLE PACK

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

 

PAKKEN INDEHOLDER

1 x 10 ml. El Toro Cigarillos
1 x 10 ml. El Toro Puros
1 x 10 ml. El Toro Puros Dark
1 x 10 ml. El Toro Eden
1 x 10 ml. El Toro Virginia Prime

229 kr.
229

Tilføj tilbehør til El Toro Starter Sample Pack (Valgfrit)

Detaljer

EL TORO CIGARILLOS
LAV SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL ALT UDSTYR

Dette er den første originale El Toro fra House of Liquid. Denne e-væske kan betragtes som den allerbedste tobaksvæske verden over. Den er helt i top i sin klasse og sammenlignes ofte med andre som ”the one to beat”. El Toro Cigarillos er produceret med udvalgte aromatiske cubanske tobaksblade i allerhøjeste kvalitet. Denne Tobakssort er karakteriseret ved sine jordiske og nøddeagtige undertoner . Produktionstiden er ca. 30 dage for El Toro Cigarillos fra start til slut og væsken filtreres ned til 5 Micron. Når væsken er færdig tilbyder den ikke mindre end en fantastisk oplevelse, en god, kraftig og absolut fuldent smag. 

EL TORO PUROS
LAV SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL ALT UDSTYR

Denne smag er naturlig, rå og stærk. Er du på udkig efter en autentisk cubansk cigarsmag, så er El Toro Puros et oplagt valg. Naturligt udvundet essens fra cubanske tobakblade der er omhyggeligt udvalgt, er hemmeligheden bag denne karakteristiske aroma og smag. Væsken giver en god hals-kras og er potent nøjagtig som den ægte cigar. Væsken er derfor især velegnet til de få eksisterende cigar elskere.

EL TORO PUROS DARK
LAV SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL ALT UDSTYR 

Denne væske er lavet af den samme autentiske Havana-blend tobak og akkurat som dens forgænger, Puros. I Puros Dark har man tilføjet et strejf af økologisk mørk chokolade kombineret med kaffeekstrakt i høj koncentration, udvundet naturigt og direkte fra kaffebønnen selv. Denne kombination giver en komplet og fuldendt dampoplevelse! Puros Dark er en ren væske med tobakssmag, med chokolade- og kaffe-undertoner der tydeligt fremelsker tørheden i den naturlige tobak. Når flasken åbnes, fornemmer du straks duften af blid autentisk tobaksaroma, der hurtigt leder ens tanker mod duften af tørrede tobaksblade, som vi kender det fra tobaksforretninger. Puros Dark er ren og rå, super karakteristisk tobakssmag, du kan dampe dag og nat. Dens tørhed gør den til en perfekt ledsager til et godt måltid mad, en god spiritus eller en dejlig kop friskbrygget kaffe. Betragt Puros Dark som autentisk, flydende tobak, der ligesom resten af sine El Toro søskende, giver en utrolig reel (og vanedannende) oplevelse.  

EL TORO EDEN
LAV SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL ALT UDSTYR

Drømmer du om en eksotisk tobak med udsøgt naturligt højkoncentreret aroma fra økologiske æbler? El Toro Eden flytter grænserne for tobak og frugt til et helt nyt niveau . Ren cubansk tobak kombineret med økologiske æbler giver en uovertruffen friskhed med en krydret undertone fra tobakken. 

EL TORO VIRGINIA PRIME
MEDIUM SLIDTAGE PÅ COIL - EGNET TIL BEDRE UDSTYR

Her kan du nyde den klassiske Virginia tobakssmag fra Amerika, fremstillet på naturligt dyrkede og certificeret økologisk tobaksblade (Virginia Prime). Tobaksbladene der høstes til fremstilling af denne e-juice er af meget høj kvalitet og er importeret direkte fra Canada. Den lækre tobakssmag og let blonde karakter gør denne e-væske til en god hel-dags væske.

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: EL TORO STARTER SAMPLE PACK

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt