Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

ELEAF ISTICK 100W BOXMOD

Ikke på lager

Power fra Eleaf - iStick 100W

OBS: Der er ansøgt om godkendelse af dette produkt hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark. Grundet behandlingstid kan dette produkt pt. IKKE sælges til kunder i Danmark. Vi beklager ulejligheden.

Nyeste og kraftigste boxmod i den populære iStick-serie fra Eleaf. Effekten er nu svimlende 100 W, og der er forbedringer på flere fronter. Blandt andet større præcision på udlæsningerne af coil-, watt- og volt-værdier og mange andre raffinementer.

Et sæt med Eleaf iStick 100W boxmod indeholder følgende:

 • iStick boxmod (uden batterier)
 • Magnetisk battericover
 • USB ladekabel
 • Brugermanual

Eleaf iStick 100W bruger 2 stk 18650 batterier. De medfølger ikke.
Vi anbefaler disse Sony batterier for optimal udbytte af iStick 100W. 

399 kr.
399

Detaljer

Overlegen power med eksterne batterier

Det mest revolutionerende med denne nye iStick-version er den voldsomme power på hele 100 W. Det er en fordobling i forhold til forgængeren, og det skyldes primært, at Eleaf nu har overgivet sig til trenden med brug af løse batterier. iStick 100W skal bestykkes med to standardbatterier af typen 18650. Batterierne følger ikke med, så husk at få dem med i bestillingen. For at kunne opnå den maksimale effekt, anbefales brug af batterier med høj drainkapacitet, gerne 20 A eller mere. Vælg også gerne batterier med størst mulig kapacitet (mAh), da prisforskellen er minimal. Se evt. vores udvalg af løse batterier.

Det lækre design fra iStick-serien er videreført

iStick-serien er kendt for det lækre design, og Eleaf svigter da heller ikke tilhængerne med iStick 100W, der fås med finish i enten sort eller silver. Selve kabinettet er i aluminium, der både er behageligt at holde på og samtidig gør vægten lettere. Betjeningsknapperne er på denne model om muligt endnu federe end på forgængerne, og er helt plane med overfladen. Kurverne er nu også endnu mere afrundede og mod’et ligger fantastisk i hånden.

Mange funktioner og nøjagtig aflæsning med OLED

Med Eleaf iStick 100W videreføres de mange avancerede funktioner fra forgængerne, og præcisionen er blevet endnu bedre. Eksempelvis kan coilværdien aflæses med en nøjagtighed på 1/100 ohm. Alle værdier og indstillinger fremstår knivskarpt på det store indbyggede OLED-display.

Den avancerede elektronik tilbyder naturligvis alle gængse former for beskyttelse, og der er frit valg mellem Variabel Volt eller Variabel Watt.

Et hav af små og store finesser med Eleaf iSTick 100W

En af de mange smarte detaljer er battericoveret, der holdes fast af magneter. Det betyder, at batterierne kan udskiftes i et snuptag. Bemærk også ventilationshullerne øverst, som giver et ret sporty look. De har dog også en praktisk funktion, idet et 100 W kraftværk har brug for ekstra køling. Selv om mod’et primært er udført i formstøbt aluminium, er gevindet til tanken naturligvis i slidstærkt rustfrit stål, og som prikken over i’et er der tilføjet en kraftig fjederforbindelse. Denne konstruktion giver et mere optimalt strøm-flow op til coilen, og det har stor betydning ved de høje effekter.

Flere muligheder for opladning

Med iStick 100W fra Eleaf har du flere muligheder for opladning. Som altid er der indbygget Pass Through teknologi, så du evt. kan lade batterierne mens du damper. Dertil bruges det medfølgende USB-kabel, der kan tilsluttes computer, TV eller anden elektronik med USB-udgang.

Du kan også benytte en standard 1 A vægadapter for hurtigere opladning, men den skal købes særskilt. Mest optimalt er dog opladning af de løse batterier i en ekstern oplader. Hav evt. et ekstra sæt batterier, så du altid kan have et fuldt opladet sæt klar og skifte ud efter behov.

Vil du have længst mulig levetid på batterierne, bør du anskaffe en kvalitetsoplader, f.eks. modellerne fra Nitecore. Vi har en del forskellige opladere i sortimentet.

Vælg en ordentlig tank til iStick 100W

Med en dampmaskine i denne kaliber, må du for alt i verden ikke spare på tanken. For det første passer en lille billig tank slet ikke designmæssigt ind i billedet, men du skal også være forberedt på, at der med 100 W under motorhjelmen kan genereres nogle særdeles store og tætte damskyer. Den slags bruger meget e-juice, og du bør have en tankkapacitet på mindst 3 ml og gerne mere. Overvej f.eks. den nye iJust 2 tank fra Eleaf, som er et perfekt match.

Tekniske specifikationer:

 • Finish: Sort eller Silver
 • Materiale: Aluminium
 • Mål: 100 x 54 x 25,8 mm
 • Gevind: Standard 510 med fjederpol
 • Effektområde: 5-100 W
 • Voltområde: 2-10 V
 • Resistansområde: 0,15-5 ohm
 • Batteritype: 2 x 18650 (anbefalet min. 20 A)
 • Display: OLED

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ELEAF ISTICK 100W BOXMOD

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse
martin hansen - (Indsendt den 18/01/2017)
god - god god

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt