Fremragende
Skal din ordre afsendes i dag? Bestil indenfor Vi sender om 23t 55m og 55s

ELEAF ISTICK PICO 75W MOD

Ikke på lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

Pico kommer i et væld af farver

Eleaf iStick Pico moddet er ved at være en klassiker. Det er elsket af mange dampere, pga. dens lille form faktor, dens ergonomiske afrundede kanter, og dens flexibilitet. Med hele 75 W giver moddet dig mange muligheder, og med det udskiftelige batteri giver den dig mulighed for lang batteritid, ved at have et par ekstra 18650 batterier med dig.

 

Pakken indeholder

  • Eleaf iStick Pico Mod
  • micro USB kabel
  • BrugermanualOBS: HUSK at der IKKE medfølger et 18650 batteri.

Sony VTC4 - Vi anbefaler Sony VTC4 hvis du mangler et batteri.

 

Resin farve - Læs mere om denne psykedelise farve her.

299 kr.
299

Tilføj tilbehør til Eleaf Istick Pico 75w Mod (Valgfrit)

Detaljer

Er der nok strøm på et batteri?

Det kan jo være svært at sige, hvis du vil have strøm til hele dagen, og bruger 60+ watt, så vil der helt sikkert ikke være nok strøm på et batteri. Måde dette løses på er at have flere batterier, f.eks 3 stk i det hele. Så bruger man et battericase til at opbevare dem i, og så skifter man bare batteri når det ene løber tør, og oplader dem når man kommer hjem.

Battericase - Man finder et battericase her.

 

Hvilke tanke passer til?

Med hele 75 W giver iStick Pico dig flexibiliteten til at vælge næsten hvilken som helst tank, og det vil virke perfekt. Vi har anbefalet et par stykker her.

Eleaf Melo III Mini - Er Eleafs eget bud på en passende tank, og vi kunne ikke være mere enige, den levere en stor mængde damp, og et airflow i højeste klasse.

SMOK TFV8 Baby Beast - Er steppet op i damp produktion fra Melo III Mini. Den tilbyder også en nemmere påfyldningsmetode, og et større udvalg af coils.

Aspire Nautilus Mini - Har et par år på bagen efterhånden, men det er mere et kadue til hvor fortsat populær den er. Med et sublimt cigaret lignende airflow, er det valget for dig, der savner suget fra cigaretterne.  

Aspire Nautilus 2 - Er efterfølgeren til Nautilus Mini og tilbyder et airflow der kan justeres bredere end Minien, hvilket tilbyder mere damp, men det er ikke ligeså cigaret lignende

Aspire Nautilus X - Er den mindste af Nautilus tankene og udgør derfor, sammen med Pico, et uovertruffenligt kompakt sæt, som vil gøre de fleste dampere jaloux.Tekniske Specifikationer

  • Dimensioner: 45 mm x 23 mm x 70,5 mm
  • Temperatur mode: Ni, Ti, SS, TCR-M1, M2, M3
  • Effektinterval: 1 - 75 W
  • Temperaturinterval: 100 - 315 ℃ / 200 - 600 ℉
  • Batteri type: 1 x 18650 batteri

 

Kundebedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Du anmelder: ELEAF ISTICK PICO 75W MOD

Hvordan vurderer du produktet?

Bedømmelse

Vent venligst...

Produktet er lagt i din kurv

Du er 500 kr fra gratis fragt
Vaporesso Drizzle Kit - 1000mAh
Du er 500 kr fra gratis fragt